Шо, Фиффи, стана ми интересно дали и ние сме в някакъв период, че от 3 дни е голямо мрънкане и погледнах на първа страница дали са по едно време горе-долу, а то се оказа, че е 3-тия астрален близнак

Абе деца с характер

Кърмих в 22 и до 8 и нещо сутринта не чух звук
Обаче, майките нямаме угодия, сега се надявам да се събуди поне веднъж към 5
, както през последния месец карахме. Ми - без нощно кърмене може да намалее млекцето ...
Много хубави неща, дай Боже все такива...

Студенко си беше, до манастира в планината, дето беше кръщавката, гостите не се наеха да се качват, то се искаше и вериги за сняг.... и беше сложно. Беб го съблякохме съвем голичък
, за секунди, докато му стана студено и беше в топлата вода в купелта
После в хавлията и много бързо го облякох и гушнах. Отнесох няколко възмутени лекции от бабите
Но им напомних, че и с баткото е било същото, пак зимата, и пак без болести и настинки
Само ние се качихме до манастира, след това празника беше вкъщи с приятели (с баткото празнувахме с родата). 

Сутрешното кърмене изпива най-много, като гледам времето на сукане и как гълта - настървено и лакомичко

и много топлота около идващите празници
Днес ще украсяваме елхата, ММ си е взел отпуск, а аз трябва да се скрия да опаковам подаръците.
.В продължение на 20мин и даже успях да й направя няколко клипчета.Беше като тези бебчета,които ги има в нета.Баща й удряше една надуваема играчка на баткото 130 см висока,която като я ударил пада и после сама се изправя.Не спря да се киска това бебече с глас
.Мама каза,че ако не й бях показала клипчетата нямаше да повярва.Вече наистина се очовечва.