Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 632
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Мецо, как суицидно? Тая екстра в страничните ефекти ли е?

# 61
Сиг, брат ми го оперираха лапароскопски много бързо се възстанови , но все още (7 години) си пази диета.
Отиваме да видим новото Джамбо в Зарата 😊

# 62
Стелчо, преди малко забравих, радвам се, че прегледа е бил така полезен, скорошен успех, мила  Hug

# 63
  • NE
Сигме Много е важно в какъв момент е направена операцията. Аз веднага поисках да ме режат защото правих много често кризи от заседнало камъче в жлъчния канал, иначе другите 20+ камъчета не ми създаваха ядове. Обаче много често се стига до усложнения като възпаление. Тогава и операцията не е абсолютното решение, възстановяването е тежно и бавно и след това храненето е трудно защото все още създава дискомфорт.
Един колега на ММ така се оперира след усложнения и хем е млад човек едвам се възстанови.
Диетата са много важна част от възстановяването. Аз вече ям всичко, но има хора които имат още болки от определени мазни и тежки храни.

# 64
пънче-мънче, Калоян беше същия... но аз нали съм много упорита и му тиках все биберони в устата... а той ги плюеше с парабола... като стана на 6м и като го засърбяха венците сам си засмука бибероните. За радост или съжаление сега спи с тях и аз разпологам с времето както намеря за добре (цели един-два часа Simple Smile ). А преди на 30 мин се будеше и ходех да давам гърда за успокоение...

# 65
  • В къщурката на хълма на феите
Сиг, брат ми го оперираха лапароскопски много бързо се възстанови , но все още (7 години) си пази диета.
Отиваме да видим новото Джамбо в Зарата 😊
имай предвид, че е кошмарно - в района няма места за паркиране на нито един паркинг, на каса се чака минимум по 40-50 минути .. абсолютна истерия е тука ..
Сигме изпробва всякакви агресии спрямо себе си - включително с нож насочен към крака й .. специално ни предупредиха да я наглежда е изключително зорко .. от лекарството е ..

# 66
  • Северозапада
Леле, Меци#Crazy Едно оправяш, друго се руши  Tired

# 67
Надявам се, че като се понатрупа и един по един  страничните ефекти да изчезнат .. от два дни спрях да давам сироп за кашлица и тази сутрин кашляше, обаче не виждам как, ако пази боже се наложи да го пие години, ще я наливам и с разни илачи срещу кашлица, сополи и прочее друго явяващо се страничен ефект на лекарството .. усещам на моменти колко е меланхолична и депресирана, но определено виждам положителния ефект на лекарството в нужната посока, просто ще гледаме да я овардим от самата нея ..

# 68
  • Бургас
Милото детенце  Cry Cry Cry мъчно ми е много , знам че ще ме наритате сега пак дето мрънкам и си изливам негативните емоции, ама.....е прекрасно дете и така.....зле се чувствам само като чета какво преживява. С Меца се дръгнем периодично, ама и нея я мисля.....толкова за моето мрънкане.

Да питам аз от инофолика може ли да ми се гади?  newsm78 newsm78

# 69
Пуфе ние с теб спорим, не се дракаме като селски клюкарки от нямане какво да правим .. аз не изпитвам негативни чувства към теб макар понякога да не разбирам напълно позициите ти по дадени въпроси .. не ме съжалявайте, моля ..

# 70
  • shumen
Меци,всичко е от лекарствата при Емка.Дано поне и подействат и да не се налага вече да и ги сменят.
Ооф,това моето едва вече го удържам.Цял ден прави истерии и реве за всичко.И тая овца в стаята само мърмори и иска,ако има как нищо да не прави.Чак на сестрите ходила да се оплаква,че им пречили.

# 71
  • Sydney
mecani а казаха ли дали и кога ще отшумят страничните ефекти? как я усещаш след приема, като изключим тези неща?
danaeka няма ли вариант вие или те да се преместят? как е Дени?

# 72
Мецо убедена съм ,че никой не те съжалява. Съжаляваме , че всичко това ви се случва, но теб.... ми не. Що да те съжалявам ?'Щото след всеки удар намираш сили да се изправидим?  Щото копаеш дупка под земята за да намериш най-доброто решение , най-добрите лекари. Защото въпреки всичката помия , която живота ти поднася , успяваш няколко пъти на ден да се пошегуваш , само иронизира . . .  Та госпожа , припомнете ми защо си мислите , че може да ви съжаляваме?
А новото ЖъМбу. . . За бога , защо не ти прочетох поста по-рано. Беше си малък ад в моето състояние час и десет минути на каса. ОгладняХ няколко пъти , можеше поне да открият една сергия фас фууд до касите. Мрън.

# 73
  • При моето слънце
Стелчо, твоето състояние да не би да е бременно? „Да бременеем заедно” и „в моето състояние” ме навяват на такава мисъл  Mr. Green

# 74
  • Северозапада
И аз от вчера се опитвам да чета между редовете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт