Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 657
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Германия
Дано всички са изкарали добре на Коледните празници, дано всички дечица вече са по добре, че много болни има, и ние сме в кюпа.
Имахме си малко премеждия точно преди Коледа. Тръгнахне рано ситринта на 23ти с колата да пътуваме към свекървата. ММ задължително трябваше да е там към 13 часа, защото в 14 беше погребението на чичо му. Колата ни остави на пътя. А точно половин час преси това си говорехме с ММ, че за тези 3 години, не ни се е налагал ремонт на колата. Наложи се да ни вземат с влекач. Томи много се изкефи, дори искаше да се води още. Ремонт за три часа и джоба олекна "само" с 230 евро. Казаха ни, че трябва да се сменя някакъв филтър, който ще ни  излезе яко солено 1800 евро.
Сега ще трябва да спестяваме, от къде не ми е ясно още.

# 601
  • Sydney
и ние нещо се бъгнахме... предната нощ Ема беше с Т 38 и се оплакваше от болки в коремчето, свалихме я и вчера сутринта беше добре, ходихме на моето събитие (Игрите на глада) и там беше добре... После се прибрахме - 38.6, свалихме я и вечерта си легна да спи, днес сутринта направо 39... сега играе, но се чудя да продължавам ли да давам Нурофен/Панадол като няма Т, не ми е проблем да я заведа на лекар, ама два пъти съм я водила и ме гледат като извънземно все едно си измислям - сега реално няма нито Т, нито се оплаква от нещо...  Rolling Eyes и от цялото това нещо не съм спала втори ден, ама хич, на фона на нетърпимият задух, добре, че днес сутринта валя и има ветрец, че измряхме...

# 602
  • Бургас
Тъкмо бях измислила план снощи, баща ни да ни закара до София с колата и от там самолет до Бургас......и се събудихме с 1 метър сняг и без ток  Tired Tired Tired ooooh! ooooh! ooooh! егати чудото. Исках сняг, ето ми сняг , ама мъжът го няма, това ми е най -големият проблем.  Cry Cry За работата все ще ми влезнат в положение, че с детето да пътувам при затворени магистрали и екстремно време, не е голямо геройство, обаче без мъж ми е едно празно и едва ли ще мога да се веселя кой знае колко довечера. Вече определено ще внимавам какво си пожелавам.  Confused

Много неприятно с колата, от всичко, най- мразя непредвидени разходи и то по колата  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 603
  • Варна
Прахи, не че нещо, амааа не го изживявай толкова Wink Важното е всички да сте живи и здрави, нищо че ще сте разделени за НГ.
Весело посрещане на НГ на всички!
Фейче, ще се вредиш ли за НГ бебе? Как е там пътя?

# 604
  • В къщурката на хълма на феите
Пуфе радвайте се, че сте на сигурно и топло, щото хиляди си спят в колите и не се види да се приберат на топло .. имате много нови години да сте заедно!

# 605
  • shumen
Глухарче,дано нямате вече такива непредвидени разходи.
Прахче,радвай се,че сте на топло,защото ако сте навънка ще е по зле.А твоя мъж да не тръгва никъде,защото сега гледам за област Бургас го дават бедствено положение.А за работата ще ти влезнат в положение,че с дете да пътуваш в това време не е геройство.При нас не е проблем,защото сме на работа от 05.01.и то съм 2 смяна и дотогава все ще минат и разчистят.
При нас също вали и трупа от през нощта.Детето от сутринта ме е запитало кога ще излизаме да се пързаляме и само чакаме баща ми да си дойде от магазина и да изкара шейната от гаража,че с него до там не мога да стигна и излизаме.Нищо,че аз съм болна,с ужасна хрема,но ще го изкарам малко да се порадва на снега.
Цвете,как си?
Диди,при Вас на Правец как е?Дано няма затворени пътища и да се приберете без аварийно.
Бени,да се оправя скоро Ема.Аз,ако няма Т не давам Панадол?Нурофен,а ако вдигне тогава.

# 606
Пуфе, нищо лично, ама като почна да чета такива лиготии, та ме хваща диабет. Здрави сте, ще се съберете утре. Голямата работа.

# 607
Сигме Айде не диабет, моля те Mr. Green

# 608
Леле, чак не мога да повярвам, малка страна, а такива аномалии, не че да натрупа сняг е аномалия в края на декември, но тук при нас снежинка няма, а половин България е затрупана  Shocked
Всички да сте си на топло, това наистина е най-важното  Hug

# 609
  • NE
Фейче, ще се вредиш ли за НГ бебе? Как е там пътя?

Пътя Албена-Добрич е бил затворен, но има и друг път, който можем да ползваме.
Като цяло не ми се иска да имам бебе на годината. Ще тръпна цял ден да не реши да тръгне, но засега нещата са спокойни.

Прахче И утре е ден.  Hug По същата причина няма да сме със сестра ми довечера, но по-добре е да си стои на дупето.
Кокосче Проблема е в нас, не в снега. В Румъния още докато завали почват да пръскат яката химия и пътя е кристално чист ден и нощ.

# 610
Момичета, искам да пожелая на всички ни много здраве през новата година, по - малко ( да не кажа никакви Simple Smile  ) тревоги.  Hug
Нека всички болести, тревоги и неразположения си останат в старата година.
Дано новата година донесе повече мир и спокойствие на всички. Praynig

# 611
  • Северозапада
Преди 2 години, на 30 декември, тръгнахме спешно за София, заради детето. Положението беше бедствено. Имам клип. Движехме се в тунел от сняг. Добре, че не закъсахме с болно дете насред пътя. Предния ден беше валял сняг и имаше силен вятър. Снегорини имаше заровени. Просто по откритите места, колкото и да са чистили, вянъра е трупал нови и нови преспи. Предполагам подобно е положението на юг в момента.

# 612
  • до едно тепе
Непредвидимото време е една от причините да не тръгнем нанякъде тези дни. Не че не сме ходили към Монтана зимно време, но с двете деца вече положението е съвсем различно.
Прахче радвай се, че всички сте в безопасност. Знам че ти е тъжно, но пък всичко е наред и като спре вятъра и разчистят ще сте си заедно.
Моя мъж беше тези дни в Айтос и Бургас. Като тръгваха почвало да вали. Съвсем навреме се прибраха с колегата. И от Добрич бягаха така една зима. Като захвъркали снежинки и газ да ги няма.  Laughing
Проблема е,че за толкова години на никой не му иде на акъла да направи ветрозащитни пояси покрай пътя, за да не могат ветровете да навяват преспи. Или ако ги е имало направени са изсечени след промените ooooh!
Сигме мен не ме пущаха по дискотеките ни зиме, ни лете.Ама до училище със заскрежена коса/подаваща се от качулката покрай лицето/ и в сняг до коляно съм ходила по 20 мин. Затова сега ми е чудно,че хииич не ми се излиза навън и ми е все студено Crazy
Хайде весело посрещане на Нова Година и здрави деца и родители.
Отивам да меся питка докато Бубето спи.

# 613
  • Сливен
Хайде и аз да драсна някой ред.
Прахче, да си стоите на дупетата и ти с детето, и ТМ  Hug
При нас рядко вали сняг, да не кажа веднъж през зимата, сега от два дни попрехвърча, но положението е зле заради вятъра, вече трети ден е ураганен. Отвратителна история просто. ММ заведе Алекс и Ивайла в една местност в по-ниския балкан, да се порадват малко на снега, но май ще се приберат набързо, не става във вятъра да се играе.
Поспаланчо, и аз ще меся питка, ама по към вечерта, че да е топла като седнем да вечеряме.
Аз оцелях след цяла седмица с пълен състав вкъщи, но прахосмухачката и парцала сигурно искат да избягат от мен, то и аз искам да избягам, ама няма къде  Mr. Green
Както ви казах, на 3-ти тръгваме всички за София, само се моля дотогава времето да се кротне малко.
Пожелавам ви весело да посрещнете Новата година и оттук на сетне само здраве и щастие, по-малко тревоги и повече усмивки и любов

# 614

Проблема е,че за толкова години на никой не му иде на акъла да направи ветрозащитни пояси покрай пътя, за да не могат ветровете да навяват преспи. Или ако ги е имало направени са изсечени след промените ooooh!
поправка - то имаше, ама или както казваш ги изсякоха или ги откраднаха .. аз си спомням като бях малка по пътя как имаше едни дървени неща като огради .. постепенно през т.нар. демокрация почнаха да изчезват на парче и после вече нищо не остана .. и затва ся като завали и бедстваме .. ако ни видят канадци и руснаци сигурно ще умрат от смях ..

Общи условия

Активация на акаунт