Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 649
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Северозапада
По пътя Оряхово-Враца са сложили някакви ПВЦ мрежи за тази цел, но половината са вече долу  ooooh!

# 616
  • NE
Е на места има едни такива оградки, които уж пазят от преспи, ама то вятъра нищо не го спира баш като водата.
При нас вятъра е редовен, чак не ми прави впечатление.

# 617
  • shumen
Кокосче,при нас до вчера сняг нямаше,но днеска вече има и то доволно за пързалка.
Цвете,стискай кълки и днеска,че в това време да не тръгнеш да раждаш и ти.Аз имам една позната в Търново разправяше как в края на февруари,преспи сняг и тръгнала да ражда.Е,за малко казваше,че в колата щяла да роди.А за вятъра и при нас е редовен и вече и аз не му обръщам такова внимание.
Рокси,и ние ходихме на пързалка малко,но се прибрахме.Днеска поне не духа толкова силно при нас,но чак преди около час спря да вали.Обещала съм на диването,ако не духа утре пак да излезем да се порадва на снега.
Поспаланче,и аз ще меся питка,но по-късно,че да е топла за довечера.
Мраве,ние така една година си тръгнахме от Бургас след изпит,с едни колеги с кола,че едва се прибрахме.Няма да забравя как колегата мина през едни поля,как закъса,че се наложи да го бутаме и след не знам колко време успя да се измъкне от снежния капан.От тогава в такова време с кола не тръгвам,а с автобус и дума да не става.
Такива оградки съм виждала по пътя,но много от тях са унищожени.Ама то всичко що е дървено се сваля за секунди от братята роми,поне при нас,за да ги ползват вместо дърва за огрев.Не,че това много ще ги стопли,но това е отделен въпрос.
И да пожелая весело изпращане на старата година и посрещане на Новата и много здраве и щастие за всички ни.

# 618
  • NE
Няма страшно. Бебето поспива и не ме тормози много днес. Ще го чакам 2017 година. Heart Eyes
Дани Аз Вилито го родих също в едни преспи. ММ забрави къде е болницата. Веселба беше когато трябваше да вляза в родилното, но прескачах огромна заледена локва. Laughing Имам опит, както се казва. Laughing

# 619
  • shumen
Цвете,е тогава имаш опит ти все пак.

# 620
Тая 2016-та да вземе да си ходи, щото ми писна само от неочаквани проблеми и спънки, аман. Толкова тревожна и болна година май не сме имали в семейството.

# 621
  • В сърцето на любимия човек
Мили момичета,
Пожелавам на всички ни новата година да е много здрава, щастлива и успешна за семействата ни!

# 622
  • shumen
Моме,права си.И за нас тази година беше много болна.Аз все още съм с хрема,кихане и ужасни болки в ухото и така ще посрещна Новата година.

# 623
  • Северозапада
Ние пък сме скарани. Естествено аз съм виновна. Ми виновна съм, като премълчавам и постоянно трупам.

# 624
  • shumen
Мраве,то щото мълчим и затова все сме виновни.И аз сега се скарах малко с майка ми,защото взе да мърмори,че гледала детето,че имало и майка си да гледа и понеже не я изтраях и казах 2-3 думи и сега върви и ми се цупи.

# 625
Времето е прекрасно за стоене в къщи на топло  Crazy
И мойто мъж замина вчера в командировка, ама въобщо не ми е драматично. Ще си срещаме НГ с дечко. Ми какво по-готино от това......
На всички ви желая топлина и уют и една по-добра и здрава година! Весело посрещане на 2017г.!!!

# 626
  • shumen
Да си отива по-скоро тази година,че ще ме побъркат.Сега се обади вуйчо ми и не знам баба ми пак какво е измислила и майка се изнесе на пожар до там.Чакаме я да дойде и да седнем на масата да посрещаме Нова Година.

# 627
  • София
Весело посрещане на 2017 г. на всички. Дано е по успешна и по здрава за всички ни.

Ние след малко отиваме на гости на едни съседи да посрещаме заедно новата година.

Цвете, на теб леко раждане когато и да е Simple Smile

Бени, честита да Ви е Новата 2017 г. нека е по успешна и още по хубави работи да Ви се случват на новото място.

Прахче, не го преживявай толкова драматично. По добре да сте живи и здрави по отделно от колкото да стане някоя беля.

# 628
  • NE
Весело посрещане на новата 2017 година! Нека ни донесе много положителни емоции и много здраве.
Ние сме седнали вече, а татко му шета.

# 629
  • shumen
Ние сме седнали вече и хапваме също.Диването не спа много на обяд и не знам ще изкара до 24.00 часа,но ако заспи на 100% ще се събуди от фойерверките.

Общи условия

Активация на акаунт