Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 647
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Sydney
Честита Нова Година 2017 на всички Simple Smile Бъдете здрави и много щастие в сърцата Simple Smile

Ема е с ангина, съответно има Т и я боли яко гърлото, заспа в 21.00, през което време се потеше, бълнуваше и аз бях между нейната стая и хола, веселба дет се вика... тук има два пъти фойерверки - едните са фемили в 21.30 и всяко семейство си пуска колкото си иска, за да могат децата да се забавляват и да си легнат да спят. Следващите са в 00.00 в центъра само, в кварталите е тихо и спокойно, който иска да се забавлява само в центъра... измислено е, за да се запази спокойствието на възрастните хора и тези, които искат да спят  Peace

# 631
  • Северозапада

Здраве, щастие и късмет през новата година!

# 632
  • shumen
Честита Нова 2017 година на всички.Да сте живи и здрави и много щастливи.
Честит имен ден на всички.Да сте живи и здрави.
Бени,да се оправя скоро Ема.Докато не избият налепите Т няма да спре да вдига и то е гадно,че е висока.
Дени снощи геройски издържа до 1 часа,осурвака ни и чак тогава легна.Сега чакаме да стане към 11.30-12 и да излезем да сурвакаме роднините и приятели и малко ако става да се попързаляме пак.Дано само стихне малко вятъра,че сега духа ужасно.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 14:39 от danaeka

# 633
  • NE
Честита нова 2017 година! Бъдете здрави и щастливи. Hug
Бени Бързо оздравявяне. Супер гадно е баш ангина сега.
Ние сме 2в1. Имам малко контракции, но съм добре като цяло.

# 634
Честита Нова Година !
Бъдете здрави и щастливи !

# 635
  • В къщурката на хълма на феите
Честита 2017 и от нас! Дано е по-милостива от 2016!

Здравко от вчера следобед е с конюнктивит .. окото му е червено и подуто, а той го и чеше и пипа дето свари, все пак се опитва да ходи подпирайки се на мебелите .. умирам от кеф! откъде дойде майка му и мечка .. в четвъртък привечер имаше Т 38.3, дадох парацетамол и звъннах на педи - изписа и за двамата изопринозин, вит. Ц и осцилококцинум и Инфлуцид , през нощта последно имаше Т и пак дадох антипирептик /8 часа имаше между отделните пикове на Т/, сутринта отидохме на преглед, доки видя 4 излизащи едновременно зъба и каза, че не може да определи дали е грип или нещо от тия зъби и лапането нон-стоп на боклуци .. каза да следя и ако се появи нещо ново да започвам Тамифлу /да не ви разправям как се намира това чудо по аптеките ooooh! / .. сега съм в дилема .. конюнктивита симптом ли е да захващам с Тамифлуто или ?! Оф!!!!

# 636
Честита 2017 година и от нас! Нека наистина е по-добра от предишната за всички ни!  Hug
Мравке, за протокола, и ние скарани я посрещнахме годината, идеално просто  Mr. Green
Бяхме в приятели, децата си играха и до 2 часа изкарахме  Simple Smile
Мецко, не знам какво да те посъветвам, но не ми прилича на грип, бързо да се оправяте  Hug

# 637
Честита Нова Година ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ ! Hug
Ние посрещнахме 2017 така :
Марти заспа в 21,30, каката в 22,30, а майката и таткото в 23,30. Естествено събудихме се от гърмежите, но като спряха продължихме със съня. Посрещането на нова година никога не ми е било нещо кой знае какво....

# 638
Дано, дано .. тука е пълен ужас .. спешния център не може да поеме наплива и ЛЛ сключват допълнителни договори с частни мед центрове, щото иначе се чака с часове .. направо е страшно .. всяка година все по-лошо положението ..

# 639
  • София
"Добро утро" и Честита Нова 2017 г. Пожелавам си да е по здрава и успешна от отминалата.

Меци, според мен карай само с капки за конюктивита. Явно го е прихванал от някъде или нещо сериозно е замърсил окото.

Ние бяхме в съседите и децата дружно изкараха до 1 ч. и заспаха. После ние я разбудихме нашата и се прибрахме в 2 ч. в нас. Добре си изкарахме и се веселихме.

# 640
Всички толкова старателно си мием ръцете след излизане от вкъщи, дори до магазинчето долу ходим с маски, дръжките на вратите ги дезинфекцирам 2-3 пъти дневно .. остава с нещо да е замърсил очето, че той се вре там дето на мен и през ум не ми минава .. и спи по корем доста често с отворени очички .. може оттам нещо .. снощи звъннах на педи, сто пъти се извиних, жената веднага каза с какво да капя и почиствам .. изобщо не очаквах, че ще ме отрази между другото .. продължава да ме изненадва тая жена .. да е жива и здрава ..

Ние щяхме да ходим в кумовете, ама кумата се обади, че нещо е настинала и си седяхме вкъщи .. Ема заспа в 23:30, баща й тогава стана, посрещнахме новата година, Здравко гука и пя до 1:00 и така .. аз за пръв път посрещам НГ по нощница, доста освежаващо беше Mr. Green

# 641
  • до едно тепе
Честита Нова Година мили дами! Много здраве пожелавам на всички ви и на всички около вас.
Ние бяхме у свеки до към 9. Прибрахме се, паркирахме децата едното в 10 другото към 11 в креватите и двамата дружно с мъжо направихме суровачката на Слав за днес. Към 1 се хоризонтирахме щото си знам стоката. В тъмно ме наскача да суче дяволицата.
 Слав тръгна да обикаля със суровачката. Омлатил де що види из комшиите. Разправя баща му бие и бяга hahaha
Живи и здрави да са именниците днес.

# 642
  • Сливен
Честита Нова Година и от мен , бъдете живи и здрави  Hug
Ние втора година си посрещаме сами, то къде и с кой да караме, като сме петима, на кой му трябва нашата лудница  Mr. Green
Тео си заспа към 10ч. вечерта, не се събуди от гърмежите, след полунощ отскочихме до съседите /до нас/, взех бебефона и останахме 40-50мин.
Не знам дали съм ви казвала, но от малко повече от три месеца, почти всяка вечер Тео се буди и будува поне 2-3 часа, вече ми идва нанагорнище, снощи например като се събуди в 2, заспа чак в 6 и спа до 10,30ч Нито  Алекс, нито Ивайла е правела така, мислех, че е период, но продължава твърде дълго, ако почна работа и той продължи с това, не знам как ще я карам. Човекът се събужда и му се играе, а на мен ми се спи ужасно.

# 643
  • shumen
Цвете,стискай кълки.Малко остана и ще сте се гушкате.
Меци,според мен не е от грипа този конюктевит,а си е замърсил силно оченцето с нещо Здравко.Дано да се оправите с капките и да минава скоро.
Рокси,не знам,но ние такъв период сме нямали.Дени заспеше ли вечер към 21.00 и сутрин спеше до 6-7 без да се събуди.Да не би да му е повече дневния сън на Тео и затова да се буди през деня.
Поспаланче,и ние излязохме за малко и Дени осурвака де който види от комшийте,че и у роднини ходихме.Сега се радва,че е събрал парички и само ме пита какво ще му купя с тях.

# 644
  • NE
Рокси И ние имахме един такъв период след годинката. И мен много ме мореше, но почнах да се правя на умряла лисица и той заспиваше покрай мен. Снощи пак ми го направи този номер, ама бебето много ме риташе и явно усети, че спи гушнат в мен. Баща му го нямаше до 5 часа и се бях ядосала, ама с умрялата лисица успях да го приспя отново.

Общи условия

Активация на акаунт