Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 646
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Честита Новата и от мен, само да се хвалим с хубави неща в темата!
Ние я посрещнахме на ресторант  Blush Отпуснахме малко душите, да съберем сили. Много хубаво беше, децата също бяха слушали.

# 646
  • shumen
Цвете,хаха,и аз съм пробвала така да се правя,но при нас не действа.Дени ми бъркаше де що има,за да стана и започмем да си играем.
Моме,радвам се,че сте си изкарали хубаво.

# 647
  • NE
Е, и на мен ме закача, ама го натискам и с повече усилия успява да му доскочае за да заспи. Особено като ходих на работа и бодувам по 2-3 часа можех да се гръмна ритуално още в 8 часа.

# 648
  • Лондон/Пловдив
Честита нова година , пожелвам ви/ си само здраве и щастие .
Аз като новогодишно вчера сутринта се събудих схваната до безобразие - немога да си вдигна главата , що рев изревах от болки . Писна ми вече Sad искам само да сме здрави
Цвете успя да дочакаш 2017, моята приятелка вчера роди вечерта Simple Smile) след няколко дни преносване . Голям бъзик беше , цяла бременност само и казвахме как на 31 ще ражда , а тя не та не ама ДА Simple Smile)
Рокси моя имаше такъв период 6-7 месеца продължи или по точно от септември края до юни  някъде . Просто не обръщай внимание и ще спре някой ден Simple Smile
Оле нямам батерия , пускам после ще дописвам

# 649
  • shumen
Чери,да се оправяш скоро.
А за твоята приятелка наистина голям бъзик е било.

# 650
  • Варна
За много години!!!
Бъдете здрави, семействата и приятелите ви също!
Чери, много неприятно Sad Дано се оправиш бързо, за съжаление знам какво е ...
Моменце, хубаво сте направили!
Ние си изкарахме добре, бяхме в любимата ми Шабла със семейството на вуйчо ми, Насето се наигра на снега Simple Smile

# 651
  • shumen
Арвенче,браво на Вас.Добре се е наиграл Насето на снега.
И ние вчера и днеска излизаме за малко и голяма игра пада в снега.Ще пробвам след малко да кача снимки в албумчето ни,ако намеря паролата.
П.С.Успях и съм качила снимка.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 22:56 от danaeka

# 652
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Пожелавам Ви една незабравима, изпълнена само с положителни емоции, нова година!
Ние на 29ти пътувахме от Варна към Правец. Тръгваме от Варна - сухо и слънчево, но стигнахме ли Шумен и се почна със снеговете... обиколихме братовчедите на ММ (Провадия и В. Търново) и с 300 зора към 20 часа стигнахме в Правец - 50 см сняг, едва стигнахме до вилата на техните.
Калоян се влоши и на 30ти го закарах на преглед при педиатърката на племенниците в Правец - еми, бронхит. Спрях бисептола и се почнахме с фенистил, вентолин и бромхексин... има някакво подобрение, но задължително ще го заведа при нашия педи на 3ти...
А днес се прибрахме в София... нямаше задръствания и всичко беше почистено.

НГ посрещнахме всички заедно, пихме шампанско и се наслаждавахме на зарите - вилата има чудесен изглед към целия град и много хубаво се виждаха всички "частни" зари + зарята на площада + зарята на хотела. И ние имахме наша заря Wink ММ беше приготвил една батерия... Калоян нещо се уплаши, та не успях да й се насладя, но поне се нагледах на другите Simple Smile

Меци, стискам палци от зъбите да е.
danaeka, много хубав беше снегът, но нямаше как да му се радвам с болен Калоян Sad
Скрит текст:

# 653
  • shumen
Диди,радвам се,че сте се прибрали без аварийно.А Калоян да се оправя скоро.Не знам,но без АБ да не те плаша,но поне при нас бронхит не се излекува.Дано Вие успеете.
Аз съм все така с хрема още,че и Т вдигнах тая вечер.Пих един Парацетамакс и спадна,ама сега пак имам 37.7.Ако съм така на 03.01.и аз май ще отида на лекар,че като гледам без АБ няма да се оправя.

# 654
  • Sydney
аз май съм споменавала, няколко десетки пъти, как Ема не спеше с часове беше още от бебе (7-8 месеца)... слушали сме радио, говорили, пяли и така цели 2 години и половина, ама мина  Tired

# 655
  • Бургас
Честита нова година! Пожелавам много здрави през нея, обич и топлина в домовете ви. Дано сбъдваме мечти през нея. За тези, които гонят професионални успехи, ви пожелавам да е много спорна в работен план.

Бащата дойде, захаросани не захаросани, такива са ни отношенията и двамата именно за това се чувстваме добре в тази връзка. На някой това не му допада, но сме различни хора, с различно поведение и взаимоотношения. Аз лично имах една незахаросана и доста практична в личен план връзка, преди тази с мъжът ми. Еми сгромоляса се с гръм и трясък.
  С мъжът още в самото начало до ден днешен сме "захаросани". Все още сме влюбени и загубени, както в началото и правим подобни неща и си вдигаме адреналина/и все пак не беше толкова рисково, колкото необичайно крайният вариант/ и смятам , че именно това ни държи като двойка, иначе отношенията ни да са заминали отдавна и ежедневието да ни е смачкало.

В крайна сметка си хвана влак, те си вървяха дори без закъснения  Crazy Crazy Crazy Добре, че му хрумна такава идея  Rolling Eyes Rolling Eyes И дойде точно за празника, изкарахме страхотна вечер, бяхме на ресторант със сестра ми и мъжът и, имаше програма, пяхме, хапнахме, пийнахме, танцувахме. Майка беше с приятели вкъщи и с детето и така... А вчера се прибрахме с влака. Баща ни ни закара до Стара Загора с колата и от там за няма и 2 часа и половина бяхме в Бургас. Ивейн се побърка от кеф, аз бях малко скептична за влака, но надмина очакванията ми. Беше широко и топло и сравнително чистичко. А Ивката още със събуждането си почна да говори как сме пътували с влака.  Mr. Green Без да искаме и подарихме още един неочакван подарък за Коледа. Тя много се впечатлява от превозни средства и много си играе с тях. Има дървен влак вкъщи и снощи заспа с него  hahaha hahaha Сега уговаря баща си за самолет да я качим. Мислим да направим едно ходене на море юни до Испания и ще сбъднем и тази и мечта. Само да сме здрави!

# 656
  • NE
Прахче Хубаво сте го измислили. Влака ми изкочи от главата като вариант. Важното е че сте успели да бъдете заедно на Нова година и сте подарили едно пътешествие на Ивейнчето.

# 657
  • shumen
Прахче,добре го е измислил мъжът ти.Радвам се,че сте подарили едно пътешествие на Ивейнчето и сте изкарали една хубава вечер.И Дени много обича превозни средства и лятото и аз съм му обещала,че ще го возя с влак до Бургас.Искам ми се да дойдем до там,ако все още е жива хазяйката,в която оставах в студентските си години да я видим,да се видя с колеги,да се разходим и да се приберем.
Тука все още има сняг,но днеска пече слънце и ще изкарам диването да се порадва.То тази седмица до Сряда остана,че после аз съм на работа,а него от 09.01 със свито сърце го пускам на градина.Дано,дано ми е здрав и да ходи,че вкъщи няма кой да го гледа,а болнични не искам да започвам още от началото на годината.
Ние снощи забравих да Ви кажа като легнахме нещо диването уж заспа и след час се събуди и каза,че му е лошо.И докато каже взе,че повърна и оплеска всичко.Че посред нощ сменях чаршафи,пижами,прах.Било е нещо инцидентно явно,защото днеска му няма нищо.

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 10:26 от danaeka

# 658
  • В къщурката на хълма на феите
Дани детето ВСЕ ОЩЕ пие антибиотик след като се разболя, докато беше в що-годе изолирана среда, а ти си решила да го пускаш от понеделник на градина и се надяваш да остане здраво?!?! при условие, че масово навсякъде обявяват грипна епидемия и препоръчват децата да си остават вкъщи и да се избягват посещения на масови заведения, магазини и т.н. и да се избягват контакти с много хора!? аз лично не бих била със свито сърце на твое място, а със събран багаж за болницата .. разбирам, че изпитваш затруднения с намирането на човек да го гледа, но на твое място бих дала парите за детегледачка, отколкото за лекарства ..

Пуфе само не разбрах що си мислиш, че ние живеем протоколно с нашите половинки - ей тъй дет се вика да не е сама мома у дома - понеже не изпаднахме в дива истерия, че се налага мъжа ти да остане в Бургас, вместо да тръгва на самоубийствено пътуване, за да празнувате заедно?! .. щото тва е последната нова година дето идва и повече няма да има такъв празник, та е жизнено важно да се изпразнува .. или викаш тя Сигма  е пълна злобарка, щот е необвързана и отгледа сама детето си и ся да вземе да си изкара на теб цялата завист .. айде да си мериш приказките и да мислиш преди да пишеш следващия тираж, че много зле ти се получи тоя път ..

# 659
  • Бургас
Не ми слагайте неизречени и не мислени думи в устата, нито мисля че някой е злобен, нито че подобни отношения са изключения, това го казах и сложих в скоби, защото за някого моите емоции и нашите взаимоотношения са повече от сладникави, за мен са нормални , за мъжът ми също, за нас да сме разделени е повече от неудобство в ежедневието, някои семейства, дори на мои близки търпят подобни раздели и не е проблем за взаимоотношенията им, за нас не е нормално и това е единственото , което споделих, как се чувстваме ние. За чуждите семейства най-малко аз разсъждавам кое какво и защо, не ми е работа и много добре го знам, че всяка връзка и взаимоотношение и човек е различен и аз уважавам тази различност.

П.п дете съм на разведени родители и знам доста за развода.....майка ни ни гледаше сама със сестра ни и съм съвсем наясно какво е това за една жена и в емоционален и в ежедневен план. В съзнателна възраст се случи развода и много добре проследих как се отрази на нея, на семейството и на малката ми сестра. Най-малкото за това никога не бих си позволила неуважение към някоя жена, взела подобно решение, за повече дори не искам да говоря и ми е обидно да ми се слагат подобни думи и то доста  ooooh!   А и да, драма куийн съм, но това съм си аз.

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 11:00 от EXACTLYou

Общи условия

Активация на акаунт