♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Маме, на мен ми се струва, че в колата на задната седалка има някой- ранен?, в последствие и той да се окаже... ако се чете езика на тялото на Йомер, той веднаж е притеснен, съжалява, а сега време по късно мисли и спомена го връхлита, но защо сега, посттравматичен синдром... и онзи момент в Италия преди срещата с Синан, как дебнеше зад ъгъла, но при Мера нещата не са такива каквито са при нас така че и това ще излезе на яве, само не се знае колко време Йомер ще го раздава психо, а Дафа ще помага

И на мен ми хареса епизода, но във втория фраг на финала не даваха ли освен ризата на Йо да пада и якето на Дафа, така че може ли да ни изненадат с нещо повече- версия 40 епизод, интернет продължение

# 91
# 92
  • Разград

# 93
  • Враца
Маме, на мен ми се струва, че в колата на задната седалка има някой- ранен?, в последствие и той да се окаже... ако се чете езика на тялото на Йомер, той веднаж е притеснен, съжалява, а сега време по късно мисли и спомена го връхлита, но защо сега, посттравматичен синдром... и онзи момент в Италия преди срещата с Синан, как дебнеше зад ъгъла, но при Мера нещата не са такива каквито са при нас така че и това ще излезе на яве, само не се знае колко време Йомер ще го раздава психо, а Дафа ще помага

И на мен ми хареса епизода, но във втория фраг на финала не даваха ли освен ризата на Йо да пада и якето на Дафа, така че може ли да ни изненадат с нещо повече- версия 40 епизод, интернет продължение
Надявам се на такова  Praynig Praynig Или в краен случай да продължат още мъничко в седващия епизод, а ние ще си го дофантазираме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дафа какви мераци имала с тази по-дълга брада, а ние се чудим защо иска Йомер да си я пусне Wink  Mr. Green Mr. Green Да се докосва до нея  Rolling Eyes Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green

А после казва, че се смущавала -  hahaha hahaha

# 94
Не знам как е при вас, но в последите кадри на еп, когато Дафа нападаше Йо в коридора и го тикаше назад, Баръш едва си сдържаше усмивката и Елчин на няколко пъти аха да се изхли, предполагам какъв е купон на снимките

# 95
  • Враца
Не знам как е при вас, но в последите кадри на еп, когато Дафа нападаше Йо в коридора и го тикаше назад, Баръш едва си сдържаше усмивката и Елчин на няколко пъти аха да се изхли, предполагам какъв е купон на снимките
Май снимането на цялата тази серия си е било един голям купон за тях  Joy Joy   
Аз сега гледам с превода и отново се хиля като луда в монитора - а веселите случки вървят една след друга  hahaha hahaha

# 96

Тя затова беше забила поглед в лицето му явно  Mr. Green Някакъв вид самоконтрол опитваше да си наложи и за секунда не погледна какво правят ръцете й.. За разлика от Баръш  hahaha hahaha Той може би точно за да не се разсмее на физиономията й смъкна поглед, ама това само усложни положението   Mr. Green Mr. Green

# 97

Славенче,те тия италианците нали му казаха веднъж докато вървяха,че преди (след разгулния живот и бамбините) въобще не бил такъв  Peace
Там някъде се крие развръзката  Peace от познатия ни страдащ Йо,който те са го видяли в началото,до явно тази катастрофа и вече пълната му промяна след това и пиянския живот  Peace

А до това за хиленето Joy как няма се смеят Joy тя хем го бута,хем за да го бутне подскаща кат петле около него Joy

# 98
Май снимането на цялата тази серия си е било един голям купон за тях  Joy Joy   
Аз сега гледам с превода и отново се хиля като луда в монитора - а веселите случки вървят една след друга  hahaha hahaha
Нали е комедия все пак  hahaha като че ли и на тях им мина от самата истерия покрай Елбар и пак си се забавляват,както бяха в началото  Joy само дето селфитата намаляха  Peace
Такава атмосфера искаме,при тях ако е весело,виж какви серии хубави стават  hahaha

Отпуснаха се съвсем всички,Елка е вечно засмяна (което преди да я видиш си беше рядкост), Боре пак започна да движи с екипа  Peace

# 99
Вери, май си права като се замисля, ама аз този момент го бях забравила Crazy, като чуя Йомер в Италия и се сещам за течашата вода в банята и Йо на терасата така леко поразсъблечен Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 100
  • Враца
Ето ги мустаците  hahaha hahaha

# 101
Вери, май си права като се замисля, ама аз този момент го бях забравила Crazy, като чуя Йомер в Италия и се сещам за течашата вода в банята и Йо на терасата така леко поразсъблечен Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Точно след тая сцена е момента  Peace оня ден нещо ми доскуча и прегледах някоя серия и си пропомних 1-вата,да не би случайно нещо да ни е убягнало и там го чух Peace
И единия даже каза - заради жена ли е това и той млъкна  newsm78
Предполагам,че ако го познават по отрано,все ще са го питали какво търси там или има ли приятелка,сетили се година след това да питат дали държанието му е заради жена

# 102

Нова от сета

Това на Боре автомобила ли е newsm78

# 103
# 104
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Славенче,те тия италианците нали му казаха веднъж докато вървяха,че преди (след разгулния живот и бамбините) въобще не бил такъв  Peace
Там някъде се крие развръзката  Peace от познатия ни страдащ Йо,който те са го видяли в началото,до явно тази катастрофа и вече пълната му промяна след това и пиянския живот  Peace

А до това за хиленето Joy как няма се смеят Joy тя хем го бута,хем за да го бутне подскаща кат петле около него Joy

Верко  Hug може и да им нещо такова  Thinking. Права товабеше загатнато в началото на сезона, ама нали всяка дума свеждахме до състоянието на Дефне, като нищо може да се окаже, че това диво състояние на Йомер в Рим не е само последица от развалената сватба, ами и тази прословута катастрофа  newsm78 newsm78 newsm78

Май снимането на цялата тази серия си е било един голям купон за тях  Joy Joy  
Аз сега гледам с превода и отново се хиля като луда в монитора - а веселите случки вървят една след друга  hahaha hahaha
Нали е комедия все пак  hahaha като че ли и на тях им мина от самата истерия покрай Елбар и пак си се забавляват,както бяха в началото  Joy само дето селфитата намаляха  Peace
Такава атмосфера искаме,при тях ако е весело,виж какви серии хубави стават  hahaha

Отпуснаха се съвсем всички,Елка е вечно засмяна (което преди да я видиш си беше рядкост), Боре пак започна да движи с екипа  Peace

Peace Peace Peace като се забавляват те и ние се забавляваме  Crazy Crazy ама друго си е да ги видиш отпуснати ЕлБари  Heart Eyes Heart Eyes

Точно след тая сцена е момента  Peace оня ден нещо ми доскуча и прегледах някоя серия и си пропомних 1-вата,да не би случайно нещо да ни е убягнало и там го чух Peace
И единия даже каза - заради жена ли е това и той млъкна  newsm78
Предполагам,че ако го познават по отрано,все ще са го питали какво търси там или има ли приятелка,сетили се година след това да питат дали държанието му е заради жена

точно  Peace все пак цяла година е бил там, та те щяха все да са разбрали  Thinking ейй хвърли ме пак в луда размисъл значи  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт