И на мен ми хареса епизода, но във втория фраг на финала не даваха ли освен ризата на Йо да пада и якето на Дафа, така че може ли да ни изненадат с нещо повече- версия 40 епизод, интернет продължение
Или в краен случай да продължат още мъничко в седващия епизод, а ние ще си го дофантазираме

Той може би точно за да не се разсмее на физиономията й смъкна поглед, ама това само усложни положението
от познатия ни страдащ Йо,който те са го видяли в началото,до явно тази катастрофа и вече пълната му промяна след това и пиянския живот 
как няма се смеят
тя хем го бута,хем за да го бутне подскаща кат петле около него
като че ли и на тях им мина от самата истерия покрай Елбар и пак си се забавляват,както бяха в началото
само дето селфитата намаляха 
, като чуя Йомер в Италия и се сещам за течашата вода в банята и Йо на терасата така леко поразсъблечен

оня ден нещо ми доскуча и прегледах някоя серия и си пропомних 1-вата,да не би случайно нещо да ни е убягнало и там го чух
от познатия ни страдащ Йо,който те са го видяли в началото,до явно тази катастрофа и вече пълната му промяна след това и пиянския живот 
как няма се смеят
тя хем го бута,хем за да го бутне подскаща кат петле около него 
може и да им нещо такова
. Права товабеше загатнато в началото на сезона, ама нали всяка дума свеждахме до състоянието на Дефне, като нищо може да се окаже, че това диво състояние на Йомер в Рим не е само последица от развалената сватба, ами и тази прословута катастрофа

като че ли и на тях им мина от самата истерия покрай Елбар и пак си се забавляват,както бяха в началото
само дето селфитата намаляха 

като се забавляват те и ние се забавляваме
ама друго си е да ги видиш отпуснати ЕлБари

, като чуя Йомер в Италия и се сещам за течашата вода в банята и Йо на терасата така леко поразсъблечен

оня ден нещо ми доскуча и прегледах някоя серия и си пропомних 1-вата,да не би случайно нещо да ни е убягнало и там го чух
все пак цяла година е бил там, та те щяха все да са разбрали
ейй хвърли ме пак в луда размисъл значи
Препоръчани теми