♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Дафинка крачи смело по обувки в началото на сцената, но... Naughty

после явно е било толкова студено, че са я обули с ботушки! hahaha hahaha

Мерич не можа ли друга мечта да й измисли, ами ги качи посред нощ на покрива! Joy Joy Joy

# 151
За следващия петък рускините очакват пълната версия на тази сцена! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 152
За следващия петък рускините очакват пълната версия на тази сцена! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ще има да си мечтаят Mr. Green

# 153
В Туитър има допитване на базата на тези два туита / на Мерич и на жената на продуцента/ какво точно ще има.  newsm78 newsm78.

@Mericacemi  @mel46

1.vuslat mı √ 🔥
2.bebek mi √ 🚼
3.düet mi √ 🎤
Hangisi !

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 22:02 от alex_94

# 154

Мечти по Коледа.... мисия възможна, но не и тази Коледа

# 155
  • Враца
Скрит текст:
И понеже вчера стана въпрос за надписите на стената - Чудя се newsm78  - дали е възможно Исо да ги пише - той най-добре познава Дефне, и знае всичко с подробности около нея и Йомер  Thinking Тя споделя във всеки един момент с него за нея и за Баръш  Thinking
Освен това една вечер го завари пред стената

mama_an_ji , Hug знаеш ли колко пъти и аз се хващам  да бъркам и да правя двойка от образ и актьор! Joy Joy Joy

То, като ги нищим и във филма и в живота като  двойка, подсъзнанието ни си прави шеги с нас! Crazy
doh doh doh   smile3505
Ще ми се, ама няма ЕлБар (засега)  Wink Mr. Green Mr. Green

Памир следи смяна на памперса на Исо! Rolling Eyes Каква метаморфоза претърпя разглезеният денди! Laughing

Ама тук Седа му отправи една "заплаха", а нали знаем, че няма случайно подхвърлени думи  Rolling Eyes Mr. Green , та съм в очакване  Wink

hahaha hahaha
Това да го видя - няма да повярвам, че се случва  hahaha

Вече 63 серии се чудя, защо Йомер и Синан търпят Нериман и Корай да си "развяват коня" из  фирма им  и да се държат по този отвратителен начин със служителите и да не им казват нищо, а само да въртят очи. То бива, бива, ама вече е прекалено. И Нериман сега отново все едно е отвързана - няма и следа от чувство за вина. Отново крои планове, отново се държи като собственик във фирмата, отново нагрубява служителите им, отново Йомер нищо не й казва. (Само не разбрах - връщането в тийнеджърските години постановка ли беше или беше наистина изперкала).

Какви са им мечтите  ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 22:55 от mama_an_ji

# 156
Скрит текст:
Скрит текст:
И понеже вчера стана въпрос за надписите на стената - Чудя се newsm78  - дали е възможно Исо да ги пише - той най-добре познава Дефне, и знае всичко с подробности около нея и Йомер  Thinking Тя споделя във всеки един момент с него за нея и за Баръш  Thinking
Освен това една вечер го завари пред стената

mama_an_ji , Hug знаеш ли колко пъти и аз се хващам  да бъркам и да правя двойка от образ и актьор! Joy Joy Joy

То, като ги нищим и във филма и в живота като  двойка, подсъзнанието ни си прави шеги с нас! Crazy
doh doh doh   smile3505
Ще ми се, ама няма ЕлБар (засега)  Wink Mr. Green Mr. Green

Памир следи смяна на памперса на Исо! Rolling Eyes Каква метаморфоза претърпя разглезеният денди! Laughing

Ама тук Седа му отправи една "заплаха", а нали знаем, че няма случайно подхвърлени думи  Rolling Eyes Mr. Green , та съм в очакване  Wink

hahaha hahaha
Това да го видя - няма да повярвам, че се случва  hahaha

Вече 63 серии се чудя, защо Йомер и Синан търпят Нериман и Корай да си "развяват коня" из  фирма им  и да се държат по този отвратителен начин със служителите и да не им казват нищо, а само да въртят очи. То бива, бива, ама вече е прекалено. И Нериман сега отново все едно е отвързана - няма и следа от чувство за вина. Отново крои планове, отново се държи като собственик във фирмата, отново нагрубява служителите им, отново Йомер нищо не й казва. (Само не разбрах - връщането в тийнеджърските години постановка ли беше или беше наистина изперкала).
[/quote]
Маме тя е вечно изперкала не може да се разбере, кое поведение е реално и кое не е. Права си за наглостта и безумното им поведение и никаква реакция от баш шефовете, даже я взеха и на работа....не е истина просто докъде могат да стигнат бръмбаристите у главата на Мерич.

# 157
 hahaha hahaha hahaha hahaha
Вече и в Панама  Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=Bt3a_a4siVs

Кой иска да сънува кошмари  Whistling Whistling

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 158
От днес- Дафа май и този път няма да се изнесе от тях  ooooh! ooooh! ooooh!

# 159
От днес- Дафа май и този път няма да се изнесе от тях  ooooh! ooooh! ooooh!

Темпи,стара е тази снимка  Thinking сега е и с по-дълга коса Елка

# 160
Темпи,стара е тази снимка  Thinking сега е и с по-дълга коса Елка

И на мен ми се стори позната, ама явно рускините пак ме подведоха  ooooh!

Иначе добро утро  Heart Eyes Hug
Мерич пише "Има", Баръш се извинява  newsm78 newsm78 Какво пак мислят тия хора  Crazy

# 161
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро

Темпиджим

Пишат че снимките на КА приключват на 27 януари  Thinking, което означава, че вероятно в края на февруари или началото на март  Rolling Eyes, ще гледаме финала  Tired Tired

# 162
Добро утро! Hug Hug

Темпи, Heart Eyes скъпа ,май има за какво да се извини Борко!

defom.elbar_Барыш лайкнул твит, после этого фанаты на него налетели, и он убрал лайк и написал "пардон" Перевод твита:"Кираликашковцы настолько бестыжые люди, что открыли фейк страницы, против того чтобы Ханде не выиграла"
Эммм, он бухой чтоли?😂😂
view all 36 comments
lukmanova____z@mariasilidi Актриса из сериала "Любовь Не Понимает слов".
elcinarduc0@liliyababadzhanyan ещё смотрит видео об Эльбаар
gerich2011@____e_v_a___ он не поймет и давай дальше гнуть😂😂😂девочки я с вас 😂😂😂
lbatdyevaА что фанаты ему написали в ответ?

По-лошо е другото, че се твърди , че 27 януари е последен ден от снимките на Ашка и , че сериалът приключва! :xarms:

Тава е за успехът на Кака
Скрит текст:
Известные турецкие кинокритики один за другим выкладывают разгромные статьи, комментарии и отзывы о "шедевре" мадам. Все настолько плохо, что, по признанию фанов, в Измире даже раздавали билеты на сеанс бесплатно. 40 билетов из всего зала, Вы можете себе представить? 😉 Один критик даже не выдержал и назвал мадам транссексуалом.... Это ж до чего надо довести человека?... Здесь приведём статью знаменитого и уважаемого турецкого кинокритика Угура Вардана, сотрудника того самого "Хурриет", в котором был размещён репортаж с Эльчин и Барышем перед началом второго сезона ЛН:
"Чрезмерно заботящаяся и вмешивающаяся во все отношения брата сестра. На этот раз брат решителен, сделал предложение одной девушке. А сестру ждет тяжелый процесс… Если вкратце, то эта «Золовка» - самая посредственная работа сезона. Сказано, что комедийный фильм, но я (посмотрел на часы и поэтому могу сказать) только на 54 минуте заулыбался (ребенок запутался в пальто и стал двойным агентом, по мне, в повествовании это единственная блестящая острота).
Плохо написанный сценарий, поверхностно прописанные характеры персонажей и это, с трудом прилагая усилия, можно назвать комедией…. Успешную на телевизионных экранах актрису Гупсе Озай в первый раз увидел на экранах кинотеатра, нашел усиленную Демет Акбаг (по правде, у нее в кино 3-4 минутная роль есть). Исполнение с точки зрения домашней прислуги роли Зейнеп Канконде привлекающее внимание.
Работы режиссера Кыванча Баруону очень хороши, но «Золовка», с моей точки зрения, - это его шаг назад".

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 09:17 от alex_94

# 163
Охх Баръш, оххх що се намираш между шамарите  ooooh! ooooh!

Това за финала се очакваше, макар че още не ми се вярва  Whistling Whistling Но пък и последните две седмици упорито се говори за нов проект на Баръш, така че знае ли човек  newsm78 ooooh!

# 164
  • Враца
Здравейте!!! Hug Hug Hug

Добро утро! Hug Hug

Темпи, Heart Eyes скъпа ,май има за какво да се извини Борко!

defom.elbar_Барыш лайкнул твит, после этого фанаты на него налетели, и он убрал лайк и написал "пардон" Перевод твита:"Кираликашковцы настолько бестыжые люди, что открыли фейк страницы, против того чтобы Ханде не выиграла"
Эммм, он бухой чтоли?😂😂
view all 36 comments
lukmanova____z@mariasilidi Актриса из сериала "Любовь Не Понимает слов".
elcinarduc0@liliyababadzhanyan ещё смотрит видео об Эльбаар
gerich2011@____e_v_a___ он не поймет и давай дальше гнуть😂😂😂девочки я с вас 😂😂😂
lbatdyevaА что фанаты ему написали в ответ?

Алекс, този туит е във връзка с гласуванията за актриси ли, че нещо не мога да вдена  ooooh! ooooh! (понеже Ханде не ми говори нищо)
Ако го е лайкнал след снимките с целувките - напълно разбирам защо се е объркал   Wink WinkMr. Green Mr. Green Joy

Хем ми се ще да престанат да ни мъчат и нас, и ГГ и артистите с измишльотините на Мерич, хем като прочетох за евентуалния скорошен край на сериала, ми стана криво - не ми се ще да свършва  ooooh! ooooh! ooooh! Няма угодия  ooooh! Mr. Green Тези двамата (Баръш и Елчин)ще ми липсват  Sad

Общи условия

Активация на акаунт