♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 537
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Йомер и лудата Дефне  Joy Joy
Йомер, Синан, Памир и Исо на риба - Мерич тотално и напълно изтрещя   hahaha hahaha

Шукрю винаги всичко знае, като на магия  Twisted Evil Ама сам трудно си го представям да иде да пише  Whistling
Надписите започнаха след слизането на Йомер и Синан от самолета... А и Синан там доста време вървя и повтаря на Йомер Дефне та Дефне  Whistling Знам ли вече какво е измислила оная кукувица - като нищо художника ще излезе малкия Исо накрая  Joy Joy Joy

Темпи,  Heart Eyes мъжките събирания и общият риболов винаги имат последствия! hahaha hahaha 

Като е уединят без жени ги спохождат много мъдри мисли, а и като ги обменят помежду си само гледай какво става! ooooh! ooooh! ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 11:29 от alex_94

# 466
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Много замислени, много оклюмали... Rolling Eyes

Нищо им няма, щом са двама, а и Дафа ще е в стихията си, освен като ЙО види другото и лице да вземе тотално да се сдуха от кошмари Confused защото аз вече разбрах кой е първоизточника на душевните му терзания от кога датират, но отговора по късно

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Славенче да нямаш сигнал от кораба - майка  Thinking Thinking. Нали миналата седмица пишеше, че Дефне ще стане на съучастник на Йомер  #Crazy #Crazy може би това е кадър от разкриването на терзанията му пред Дефне  newsm12 newsm12

Алекс
  Hug Heart Eyes чарът на Баръш е точно в усмивката му

Йомер и лудата Дефне  Joy Joy
Йомер, Синан, Памир и Исо на риба - Мерич тотално и напълно изтрещя   hahaha hahaha

Шукрю винаги всичко знае, като на магия  Twisted Evil Ама сам трудно си го представям да иде да пише  Whistling
Надписите започнаха след слизането на Йомер и Синан от самолета... А и Синан там доста време вървя и повтаря на Йомер Дефне та Дефне  Whistling Знам ли вече какво е измислила оная кукувица - като нищо художника ще излезе малкия Исо накрая  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ми докато си укроти бръмбарите и току-виж това ни показали  newsm62 newsm62 newsm62

Скрит текст:
Йомер и лудата Дефне  Joy Joy
Йомер, Синан, Памир и Исо на риба - Мерич тотално и напълно изтрещя  hahaha hahaha

Шукрю винаги всичко знае, като на магия  Twisted Evil Ама сам трудно си го представям да иде да пише  Whistling
Надписите започнаха след слизането на Йомер и Синан от самолета... А и Синан там доста време вървя и повтаря на Йомер Дефне та Дефне  Whistling Знам ли вече какво е измислила оная кукувица - като нищо художника ще излезе малкия Исо накрая  Joy Joy Joy

ТемпиHeart Eyes мъжките събирания и общият риболов винаги имат последствия! hahaha hahaha

Като е уединят без жени ги спохождат много мъдри мисли, а и като ги обменят помежду си само гледай какво става! ooooh! ooooh! ooooh!

ейй тази гледка нямам търпение да видя  smile3508 smile3508 smile3508

# 467
така, така пише малкия Исо, но под наставленията на баба Тюркян, дядо Хулюси и майстор Садри, може оикомшийката Мюню да има пръст в тази история Joy, при Мера не се знае, какво тя знае, заащото май нищо не знае, а иска ние да знаем Crazy

# 468
така, така пише малкия Исо, но под наставленията на баба Тюркян, дядо Хулюси и майстор Садри, може оикомшийката Мюню да има пръст в тази история Joy, при Мера не се знае, какво тя знае, заащото май нищо не знае, а иска ние да знаем Crazy

Славена Heart Eyes хич не ни хвърляй прах в очите... hahaha hahaha

Чакам да споделиш какво са ти прошепнали от кораба майка! Rolling Eyes

# 469

Славена Heart Eyes хич не ни хвърляй прах в очите... hahaha hahaha

Чакам да споделиш какво са ти прошепнали от кораба майка! Rolling Eyes

smile3506 smile3506

Скрит текст:

- АЗ пиша, то от любов още повече несподелена човек превърта

smile3505

Скрит текст:
Нашите уж я споделиха, ама са си луди! smile3521  

https://twitter.com/SirinFatossirin/status/808543815724306432

Питам се , ще вземат ли и Корай на риба или ще  го отсвирят рано, рано.... newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 12:01 от alex_94

# 470

И на ринга са многократната победителка в махленските схватки Дефне Топал и звездата на кеч в бара Йомер Ипликчи, да приветстваме победителите в своите категории.... Да видим сега, кой ще победи Тя или Той....

Изтрих си поста, сефте Mr. Green

# 471
Славенче, Hug що ги триеш. толкова им се радвам! no

# 472
Славенче, Hug що ги триеш. толкова им се радвам! no

Вместо да редактирам Confused, и като не " внУмаваш мамо", както казваше дребоса у дома

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 12:19 от Slawena

# 473

hahaha hahaha hahaha hahaha да си дойдем на думата  Naughty Mr. Green Mr. Green

# 474

И на ринга са многократната победителка в махленските схватки Дефне Топал и звездата на кеч в бара Йомер Ипликчи, да приветстваме победителите в своите категории.... Да видим сега, кой ще победи Тя или Той....

Изтрих си поста, сефте Mr. Green

на този ринг май и двамата ще са победители  newsm47

# 475
Снимките

Скрит текст:

# 476

Това да не е къщата на майката на Йомер  newsm12 smile3506 или са някъде другаде  Rolling Eyes Rolling Eyes важното е че ще се радваме на присъствието на Дефмер  Naughty

# 477

ОЗЕТ

У ДЕФНЕ ОТНЫНЕ НИЧЕГО НЕТ, ЧТОБЫ ТЕРЯТЬ.

Дефне, делает необдуманное безумие. Отныне, ей нечего терять. В ее уме есть только Омер. Пришло время познакомится с сумасшедшей Дефне, которую Омер никогда раньше не видел. Напротив него, есть другая, безумная Дефне. Посмотрим, что сделают «два акробата на одном канате...» Пришло время увидеть, кто из них более смелее, кто из них более безрассуднее. Любовь постепенно обжигает все сильнее и сильнее.
С другой стороны у Синана совсем другая проблема... Памир, в состоянии потерять свой путь. Исо плохо... Боль любви и путаница в голове, объеденит всех мужчин. Все вместе идут на рыбалку, чтобы развеять мысли. На этом собрании будут приняты странные решения. Все пойдут и один за одним развяжут узлы (решат проблемы) в своих жизнях.
Самым поразительным будет решение, которое приняли Дефне и Омер... Что ответит Омер безумному предложению Дефне? Они на самом деле сделают это?

Дата трансляции: 16 декабря 2016 год

# 478
Това да не е къщата на майката на Йомер  newsm12

И на мен на нея ми прилича  Thinking Thinking

# 479
Какво ли ще да е това странно предложение което Дефне ще направо на Йомер  newsm78 newsm78 или не съм разбрала правилно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт