Тези заради инф затъмнение почти нищо ново не пуснаха от сета

Озета е излязъл, но ако го има с по добро качество, моля сложете го

Аз нещо се скапвам, или работата ми идва в повече, че в края на годината е истинска лудница или някой вирус иска да превземе сърцето ми
и този сняг 
дръж се джанъм
не си давай така лесно сърцето на първия срещнат ..... вирус
.

Единствено той и Шукрю знаеха за завръщането на Йомер в Истанбул преди първия надпис... Няма логика да е Шукрю по заповед на Йомер, ако наистина Йомер ще му пише отговор
сам на себе си да отговаря Йомер си е лудост

И за какво всъщност ѝ се извинява той на Дефне- че беше наранен след лъжите ѝ, че избяга от всички, които го нараниха
Че му отне цяла година, за да дойде на себе си и да събере сили да се върне в родния си град
А защо Дефне не му се извини за цялата година тайни и лъжи..... защо след като се сдобриха тя поне веднъж не се опита да му каже колко съжалява за миналото... а някак си всичко си остана ей така забравено и простено

Загубата на скъп човек
, може би приятел/ка е разтърсила Йомер и той е осъзнал, че не е загубил Дефне.. докато двамата са живи все още имат шанс да оправят всичко помежду си
Интересно само кого толкова е загубил и защо и откъде Памир знаеше

Йомер, когато се срещна със Синан, нямаше никакви намерения да се връща, и най вече не искаше Синан да му казва нищо за Дефне, не искаше никакви подробности за нея

на борба с вирусите с нещо горещо-FIRE

вирус - гитти

пък и пълно щастие няма
Материал за размисъл....

пък и пълно щастие няма

, ама си права

пък и пълно щастие няма

, ама си права
Ипликчито съм в женски вариант

Знам ли вече какво е измислила оная кукувица - като нищо художника ще излезе малкия Исо накрая
Препоръчани теми