♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 527
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Благодаря за превода на 64 епизод !

"Може ли човек да се отдели от семейството си ?"
Ами може и в случая Дефне ,ако се отдели ще си създаде семейство ,дом и ще бъде щастлива с човека ,когото обича ! Ситуацията вече е такава . Стига е плащала данък за чужди грешки .
Може ли да са толкова консерв/и/ативни ,чак до небесата .  Всички я гледат като престъпник ,предател и още кой знае каква....
И Нихан......сякаш Земята се върти около нея...... за една изненада направи Дефне най-черната и безотговорна сестра и приятелка ....Когато егоизма вземе връх над разума това е резултатът.....Нихан.......
" Аз не съм добре!"

заключи "мъдро" Тюркян чауш /както я нарича Исо/ Много строго съди Дефне , а за "изпълнението"  на Сердар  си трае ....
Скрит текст:
Ако не беше неговата издънка ,дали сега щеше да ги говори тези "мъдри " слова на Дефне...Ужас !!!!! Дебилщината на Сердар и той обиден...Божеееее,да му имам представата за уважение и загриженост.... ooooh! ooooh!
Истина е ,че са я подкрепили след заминаването на Йомер ,но това си е техен дълг и борч бих казала . Ако не беше семейството ѝ/Сердар/ дали Дефне щеше да изживее това мъчение...или тя няма право на щастие ,защото има "семейство"??????

Ми че тя Тюркян май така и още не знае за тази част от историята.. И за съжаление според мен няма и да научи  ooooh! Whistling За другото съм съгласна на 100%  Peace Hug

А сега добро утро  Heart Eyes Hug
Още малко остана докато видим "лудата" Дефне - дано не прилича на лудата Зелиха  hahaha hahaha

# 526
Наближава Коледа, време е за чудеса  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 08:52 от tempestad

# 527
Ако и след това не се събудите ви признавам  Twisted Evil Twisted Evil

# 528
  • Враца
Здравейте!!!   Hug Hug Hug

Ако и след това не се събудите ви признавам  Twisted Evil Twisted Evil

Скрит текст:

Мен успя да ме събудиш - след има-няма два часа  Joy Joy

Много ми се ще в тази серия най-после да разберем какъв е проблема на Йомер, а не да го влачат до края сериала Praynig Praynig
И Тюркан няма да е зле да научи цялата истина, така би могла да прости на Дефне. Между другото нея не я съдя, че беше толкова обидена на Дафина, при условие че не е наясно с нищо  Naughty Това е напълно нормална реакция на родител, който е преживял драмата с детето си.
Но Скалата и Тъпото - ето това е е пример за пълна дебилщина и идиотизъм (чудя се, ако не е леля Дефне, какво чудо би излязло от малкия Исо, възпитаван от двама идиоти  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green)

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 11:10 от mama_an_ji

# 529
Привет. момичета! Hug Hug Hug

Темпи, Heart Eyes благодаря за Борко, добре ми дойде ! Wink

Малко дългъчко , но много приятно!

https://youtu.be/x2-Y--OM5CE

https://youtu.be/x2-Y--OM5CE

Добър и успешен ден! bouquet

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 11:14 от alex_94

# 530
Здравейте!

Темпи, баклава за закуска ooooh!, ти не знаеш ли, че толкова сладко рано сутрин не е хич здравословно, ама хич Whistling

Но мен не ме бърка Mr. Green, аман от здравословно хранене Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 11:30 от Slawena

# 531

Разкош  Heart Eyes Особено финала  hahaha

Славенче, знам бе, джанъм, ама знам и че вие сте свикнали  Twisted Evil Mr. Green

# 532
Благодаря за преведения епизод bouquet

Ей да и имам на Дафа семейството, от по-по-най са там, как можа да си тръгне, да търси щастието си с човек който я обича, изостави такива достойни хора, то там да цъфтиш и връзваш, мъчно ми е само за Есра .

# 533
Благодаря за преведения епизод bouquet

Ей да и имам на Дафа семейството, от по-по-най са там, как можа да си тръгне, да търси щастието си с човек който я обича, изостави такива достойни хора, то там да цъфтиш и връзваш, мъчно ми е само за Есра .

И на мен и затова докато писахме ние нашия сценарий накрая я пратих да живее с Дефне и Йомер, бабата се пренесе при Хюлюсю, а ония красавци ги оставих сами да си берат гайлето в махалата  hahaha hahaha hahaha

# 534
Дефо - 156 епизод! hahaha hahaha hahaha

# 535

156 еп, това чааве кое по ред ще бъде newsm78

Темпи, Есра дали няма да отиде при Дефне да живее, сто пъти по добре ще бъде там

# 536
156 еп, това чааве кое по ред ще бъде newsm78

Темпи, Есра дали няма да отиде при Дефне да живее, сто пъти по добре ще бъде там

С темповете на Мера първо или максимум второ  hahaha hahaha

Аз я пратих, ама не вярвам Мерич да има толкова милост към детето  Mr. Green Joy

# 537

Аз я пратих, ама не вярвам Мерич да има толкова милост към детето  Mr. Green Joy

Дано Мера е прочела точно този момент правилно, а не обратното да прати Дафа и Йо да живеят у мааалата при Есра:hahaha:

Дафа си тръгн, ами Исо при кого ще спи сега, вариант едно- вечер да го пращат при леля му и сутрин да си го вземат или Шукрю да го връща, да спи при Есра- вариант две, и от немай и къде да спи при родителите си, несъобразителна Дефне пак не помисли за тях Confused

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 13:08 от Slawena

# 538
Тя Дафа в такова състояние ги остави милите,че живи да ги ожалиш - нито има сега кой бебето да гледа, проблемите да им решава, на Есра с домашните да помага  ooooh! ooooh! Не я е срам значи, егоистка такава - хем знае, че те от нея зависят, и пак ги заряза заради единия Йомер  Whistling hahaha

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 13:44 от tempestad

# 539
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Hug Hug

Разкош  Heart Eyes Особено финала  hahaha

Славенче, знам бе, джанъм, ама знам и че вие сте свикнали  Twisted Evil Mr. Green
Аууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes клипчето е чак татлъ  Crazy Crazy Crazy. ЕЛБАР ВАР  Peace хади иншаала  Praynig Praynig
Ааа аз като болна  Sick повечко баклава ми се полага  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт