♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
В Италия призраците на Йомер ли ще търсят или Йо отиде сам да си търси нещо забравено  при някоя мома Mr. Green

Коте и аз като теб не видя ли официалното изявление на Ортакс не вярвам за евентуалне финал, пък като дойде света не е свършил, само компанията ще ми липсва , ако не се задържим на линия

# 601
С тези сладури ще си оправя леко настроението и отивам да спя.... Серията днес не си заслужава повторение  Crossing Arms Crossing Arms Миналата седмица бях ядосана, нервна, бясна.... а сега ми е едно апатично и тъпо, все едно насила са ме накарали да изгледам целия цирк на Мерич анъм  ooooh! ooooh!

# 602
Не така , Темпи! Heart Eyes Вече няма и време за фантасмагориите на Мерич! Crossing Arms

В Туитър се питат на Ватикана ли е този тел.номер! #Crazy

За номера- чичко Гугъл така казва.. явно ще ходим на гости на "Св. Петър" и папата  ooooh! ooooh! ooooh!

Има време за всичко според Мерич- както трети епизод ни мота със спомените на Йомер, така за един епизод може да го забърка и измъкне от каква ли не каша в Италия  Whistling Whistling

# 603
Зад кадър!

Joy Joy Joy

# 604
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
В Италия призраците на Йомер ли ще търсят или Йо отиде сам да си търси нещо забравено  при някоя мома Mr. Green

Коте и аз като теб не видя ли официалното изявление на Ортакс не вярвам за евентуалне финал, пък като дойде света не е свършил, само компанията ще ми липсва , ако не се задържим на линия
Славенче  Hug и на мен ще ми липсва сериалчето  Tired но пък ако не са Дефмерите ще си намерим други  Peace стига да искаме ще си запазим компанията  Naughty щото най-много и на мен ще ми липсвате всички вие готини момичета  Hug Heart Eyes

# 605
Не така , Темпи! Heart Eyes Вече няма и време за фантасмагориите на Мерич! Crossing Arms

За номера- чичко Гугъл така казва.. явно ще ходим на гости на "Св. Петър" и папата  ooooh! ooooh! ooooh!

Има време за всичко според Мерич- както трети епизод ни мота със спомените на Йомер, така за един епизод може да го забърка и измъкне от каква ли не каша в Италия  Whistling Whistling
Номера със сигурност е италиански  Peace обаче ако го прати Йо обратно в Рим и ще хвана пътя за Истанбул лично да си поговоря с Мера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Къв фраг бе  ooooh! наглата и беьочлива Нихан да не се е разкаяла случайно  Whistling че отишла при Дефа  Crossing Arms а Йо как така замина  #Cussing out там ли ще се лекува депресията  Crossing Arms ааааааа не е истина просто  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 606
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

За номера- чичко Гугъл така казва.. явно ще ходим на гости на "Св. Петър" и папата  ooooh! ooooh! ooooh!

С 06 са  стационарните телефони в Рим  Grinning

Не гледах серията, а след като ви прочетох се чудя дали изобщо сега да си губя времето или да чакам мамашите  ooooh!

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 23:52 от mama_an_ji

# 607
Ма големи са си канки с Боре  Peace чак се просълзи момчето  Heart Eyes
В понеделник май  Thinking почват снимките на Сечо в новия му проект  Peace
Не ми се вярваше  Whistling обаче Памко тъкмо ми стана симпатичен  Laughing и той си замина  Flutter поредната жертва на алчната Нера  Tired
Темпи  Hug Heart Eyes сайкино джанъм беним  Peace глупостите на Мерич не си заслужават да си мориш нервите  Naughty. Дай да си глефаме Дефмерите и после ще чакам да видя как ще гръмне тр преса със заглавието ЕлБар ВАР  Praynig Praynig

# 608
ЕлБар вар, вар, ама другия път, че ще е по скоро Mr. Green

Памирко- дойде, видя Я, не победи и си тръгна- логиката на Мера Whistling

Кака как слънчево се хили като недомалсена в Беяз шоу, но пък като си затвори устата бива, да не повярваш чак Rolling Eyes

# 609
ЕлБар вар, вар, ама другия път, че ще е по скоро Mr. Green

Памирко- дойде, видя Я, не победи и си тръгна- логиката на Мера Whistling

Аа Славенке не с лошото де  Stop Joy ще поживеем па ще видим кое ще е вар и кое гитти  Rolling Eyes

# 610
Коте, какво да го гледам неясното бъдеще, Елчин гитти, Гюпсе вар

# 611
Не че видяхме отговора, де, ама се сетих, че не можах да прекратя анкетата  Whistling  Whistling

# 612
Аз почвам да се съмнявам за бебе в Италия- Йомер Дефнето за толкова време като не можа да забремени, някоя италианка за една нощ ли да е прихванала  Whistling Whistling

# 613
Какъв епизод само Rolling Eyes, за има няма 20-30 мин изгледах едно голямо нищо ooooh!, силно казано е нищо, сякаш това е епизод за преосмисляне на живота и ценностите на всеки според ситуациите в които се намира от героите, без превод толкова. Peace

Лека

# 614
Аз почвам да се съмнявам за бебе в Италия- Йомер Дефнето за толкова време като не можа да забремени, някоя италианка за една нощ ли да е прихванала  Whistling Whistling
Не ми се вярва Йо да остави тел.номер на Дефа и то на някоя бивша бамбина  Naughty пък и като беше в Рим той сигурно имената не им е запомнил  Thinking кога време и телефоните им иска  Crossing Arms Stop
Айде лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт