♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
А Коте, телефон написан с червило на огледалото в банята пък той си гое преписал на листче за по сигурно Wink

# 616
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
А Коте, телефон написан с червило на огледалото в банята пък той си гое преписал на листче за по сигурно Wink
Славенче не го виждам Йо като преписвач  hahaha hahaha hahaha

# 617
Славенче не го виждам Йо като преписвач  hahaha hahaha hahaha

Ти не, но Мера да Whistling

Отивам да спя, че едни глупости взеха да ми се въртят в главата #Crazy

# 618
Не ми се вярва Йо да остави тел.номер на Дефа и то на някоя бивша бамбина  Naughty пък и като беше в Рим той сигурно имената не им е запомнил  Thinking кога време и телефоните им иска  Crossing Arms Stop
Айде лека  Hug

Дефне ще заминава с Йомер, няма защо да ѝ оставя номер там... по- скоро той е звънил на някого да го предупреди, че пристигат, и е забравил лисчето на плота  Thinking Thinking Интересно само кого е търсил  Whistling Whistling

# 619
Добро утро  Hug Hug Hug
Не ми се вярва Йо да остави тел.номер на Дефа и то на някоя бивша бамбина  Naughty пък и като беше в Рим той сигурно имената не им е запомнил  Thinking кога време и телефоните им иска  Crossing Arms Stop
Айде лека  Hug

Дефне ще заминава с Йомер, няма защо да ѝ оставя номер там... по- скоро той е звънил на някого да го предупреди, че пристигат, и е забравил лисчето на плота  Thinking Thinking Интересно само кого е търсил  Whistling Whistling
Темпиджим  Hug Heart Eyes на мен ми се стори че Йо сам ще замине  newsm78 newsm78

# 620
Темпиджим  Hug Heart Eyes на мен ми се стори че Йо сам ще замине  newsm78 newsm78

Добро утро  Hug

Дефне заяви на Нихан, че замина за Рим с Йомер, а и после с куфарите Йомер си каза, че обича заминаванията с нея  Peace Peace

# 621
Темпиджим  Hug Heart Eyes на мен ми се стори че Йо сам ще замине  newsm78 newsm78

Добро утро  Hug

Дефне заяви на Нихан, че замина за Рим с Йомер, а и после с куфарите Йомер си каза, че обича заминаванията с нея  Peace Peace
А защо Дефне взе листчето с телефонния номер  Thinking готова да се обади  newsm78 това ми навява мисълта, че Йомер ще замине сам и може би Дефне ще го последва  Thinking Rolling Eyes

# 622
Добро утро!
В преведения фрагман Йомер казва на Дефне, че заминава сам, и това е свързано с кошмарите му. Може би има проблем за разрешаване, но снимки в Рим не е имало, значи няма да ни покажат Йомер в Италия.
Мерич, поне според мен, се взе много насериозно. Имам предвид интервюто, което коментирахте в темата и аналогията с "Анатомията на Грей". Тя ще покаже това, което е решила тогава, когато от рейтинга не зависи бъдещето на филма. Това, че ще прави каквото зрителя иска- ще го прави, както изкара Галоша, защото срина рейтинга, така направи и Памир добър и влюбен. Мерич може да е чела много, но това не е Америка, това е Турция и от рекламата и рейтинга зависи всичко. Ако посмее да раздели Йомер и Дефне, сигурно ще я линчуват и тя е наясно. Тя е сценарист, но парите движат всичко, и не е лошо тя да си го спомня по-често. Истина е, че е време за финал. Не остана нищо за показване, всеки пое по пътя си, всеки научи урока си. Йомер и Дефне няма да заминат, тя ще остане да го чака. Тя разреши проблема със семейството си и избра да е с него, между тях не останаха тайни. Сега е ред на Йомер да реши проблемите си от миналото, за да започнат заедно да градят бъдещето си, без тайни.

# 623
https://cloud.mail.ru/public/97yP/DtmB9xvac

серията с превод от рускините

# 624
Здравейте!

И аз си мисля, че Йомер сам ще замине за Италия. Дали Дефне ще го последва, едва ли и пак Исо и Синан ще са до нея. Кога имаха време да снимат в Италия, или някой истанбулски сокак ще стане римска улица...
Хареса ми държанието на Дефне пред семейството и, знае какво иска - Йомер със всички последтсвия и сама да управлява живота си. Разбирам и баба и, жената не иска детето и да бъде наранено и да страда, страха понякога е по силен от реалността, но брат и не мога да го оправдая, тъпанар, а Нихан, какво разбира тази от любов, от онази истинската, която те кара да живееш, да те промени, да виждаш света с други очи, да падаш и после ставайки си по силен.... При първото обяснение на Исо избяга , влюбена в Сердар, то един флирт, две разходки по сокаците, една заря , дрън-дрън сватба, искам бебе и толкова, голяма разбирачка, но защо сега мълчи....

# 625
Златина  Hug за поста ти + 1  Peace
Славе  Hug бабата мога и да я разбера  Peace но не и онези два плазмодии Сердар и Нихан  Naughty. Горкия Исоджук  Whistling а Дефне  Crazy крайно време беше да поеме живота си в свои ръце  Peace да се изправи пред семейството и да каже че сама ще подреди живота си и тя избира да е с Йомер  Heart Eyes той е нейната любов и нейната душа  Crazy Flutter

# 626
Айде лека  Hug

Оп и аз тук Hug как сте? Гледах през куп, за грош..де се вика.
Да си кажа и аз мнението мисля, че е звънял в някоя клиника за преглед, все пак доста често му презлява, не може да спи, изпитва тревоги и може би е свързано със случилото се там..леприконът, инцидент, катастрофа и т.н. не изключвам обаче и женски образ..все пак интрига да има, а с тези интриги Мерич се омаза яко. А Дафина не мисля, че ще я остави сама. Ще отидат заедно, там какво ще се случи само Мерич знае Mr. Green
Приятен ден bouquet Hug bouquet

# 627
Нина  Hug може и в клиника да е звънял  Thinking ама при толкова специалисти в Турция и то точно в Истанбул  newsm78 той да хване самолета за Рим, за да се лекува там  Rolling Eyes нещо не ми се връзва  Naughty не виждам логика  Naughty ама аз при Мера не трябва да я търся  Mr. Green че моите и нейните бръмбари не са на една вълна  hahaha hahaha

# 628
Добър вечер! Hug

Намерих темата на втора страница! ooooh! ooooh! ooooh!

От сета ...

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video185715455_456239087%2Fd747c93516a01d56ac

# 629
Ако ви станало мъчно за Кака... Sick

Трябва да отбележим, че със затворена уста изглежда даже съвсем прилично! Confused

Общи условия

Активация на акаунт