♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 61 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

# 646
Привет! Hug

Голям жест към Баръш! Мъж на  2016! Heart Eyes

Опасенията на Елчин! Rolling Eyes

Ще има ли предложение за брак???  Mr. Green

Славена , bouquet благодаря, този превод чаках! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 14:56 от alex_94

# 647
  • Разград

Прощални снимки на Сечкин

Голям жест към Баръш! Мъж на  2016! Heart Eyes

Победата е в номинцията за "Най-обсъждан човек на годината".

# 648

Наградата е за "Най-обсъждан човек на годината".

Ваня, благодаря! bouquet Да го бяха пояснили и на английски , не само на турски! Sick

hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 15:08 от alex_94

# 649
Хо, Хо...

# 650

"Я тоже хочу в будущем иметь свою семью.Моя главная цель быть хорошим отцом таким же успешным как успешный в работе" - " ...Искам за в бъдеще да имам свое семейство. Моята главна цел е да бъда добър баща, успешен както в работата си"- част от интервю на БА

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 15:29 от Slawena

# 651

Новогодишно парти в Пасионис newsm78

# 652
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

"Я тоже хочу в будущем иметь свою семью.Моя главная цель быть хорошим отцом таким же успешным как успешный в работе" - " ...Искам за в бъдеще да имам свое семейство. Моята главна цел е да бъда добър баща, успешен както в работата си"- част от интервю на БА

Радвам му се за желанието  Peace и искрено му пожелавам да постигне целта си на успешен баща  Flutter, но да създаде семейство с човек който истински да го цени и обича  Praynig

# 653
Коте, и аз така си мисля, колкото и Гюпсе ханъм да скромничи относно евентуално предложение за брак отстрана на Баръш и да афишира щастие т.н. ми се струва, че скоро ще има всеки по пътя си, не им мисля лошото, живота си е техен, но нещо ме сърби зад третото ми око, значи някоя чакра се е отворила и се е пренесла в бъдещето Crazy. А добър баща, интересно какво има в предвид. Вчера четох биографията на Хемингуей и той е мислел, че е добър баща като е карал един от синовете си да пие на 11 год и след това цял живот е имал проблеми с алкохола....ама че сравнение направих #Crazy

Добър баща, ако кака е майката, тя ще плаши детето, Боре ще го успокоява и води по врачки да му леят куршум за страх, а той ще се научи да бае преди заспиване на малкото

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 16:48 от Slawena

# 654
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Славенче  Hug кака му пак се е изказала, че не била получила предложение за брак  Whistling но и да получела нямало да каже, че да не ги урочасат  Mr. Green. Иначе били сродни души и ако семействата им искали, щели да подпишат  Thinking. Ма аз се питам с кой и какво ще подписва като предложение няма  Naughty пък и Боре иска семейство и деца  Rolling Eyes пък пръстен не й дава  Joy Joy. То и мойте чакри са като твоите  hahaha hahaha hahaha в близкото бъдеще са се пренесли и Озай не я виждат с променена фамилия  newsm78

# 655
Остави фамилията , Коте, ами аз и не виждам Боре там до нея.... само бели мечки....опс грешка в сигнала, белите мечки са избягали като им се е усмихнала с думите " сега заедно ли ще съжителстваме"....

Да не я урочасат Shocked, че то урокито като вид енергия ще избяга от нея без да се обръща, не я страх  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Стига толкова за мадам Озай  Stop и без това два поста и стигат, даже са много Mr. Green

# 656
  • Разград

# 657
Изгледах серията на Черна обич. Много се забавлявах с Нихан и Кемал. Как се навря Ниханката у дрешника на Асу, а как я спипа Кемал...и въпросите им Никан какво правиш тук...Как си Кемал Mr. Green Mr. Green Mr. Green страхотни. Емко остана с пръст в уста..., а майката на Кемал видя дъщеря си да се целува с врага на семейството им. Серията ми хареса много. Скоро не съм коментирала сериала, защото все изоставах с 1-2 серии, но вече си наваксах. А Кемо, как се ожени на бързо за Асу, за да натрие носа на Емир, но според мен беше прибързано и необмислено.... Shocked

Оф Борето за най-обсъждан мъж, ми как да не е върви му на човека от всякъде, кака го лансира, Мера го лансира, яко PR кампания, от толкова много слава, чак брак, жена и деца му се преискаха Simple Smile дано да е щастлив човека.

# 658
Невероятна двойка са и като модели! smile3521 smile3521

# 659
Алекс, те и в реала биха били красива двойка, но за жалост на този етап са заети с най харизматичните натури за тях Sick

Общи условия

Активация на акаунт