♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 61 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Остави фамилията , Коте, ами аз и не виждам Боре там до нея.... само бели мечки....опс грешка в сигнала, белите мечки са избягали като им се е усмихнала с думите " сега заедно ли ще съжителстваме"....

Да не я урочасат Shocked, че то урокито като вид енергия ще избяга от нея без да се обръща, не я страх  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy

# 661
От Мерич  в инстаграм ... Rolling Eyes

"Bir tren yolculuğu yaparız bi'gün. Sandviç falan yeriz. İyi günler değil uzakta..." c.s..

Превод от рускините- "Однажды, совершим поездку на поезде. Поедим сэндвич. Хорошие дни недалеко"

Много фенове  и благодарят за това , че ги е предизвикала да търсят , да прочетат , да коментират по между си книги за пезия, философия, да се интересуват от забравени автори и художници Naughty!

Пишат, че това я прави много специална за тях! Thinking

# 662
# 663
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Славенче  Hug кака му пак се е изказала, че не била получила предложение за брак  Whistling но и да получела нямало да каже, че да не ги урочасат  Mr. Green. Иначе били сродни души и ако семействата им искали, щели да подпишат Thinking.
newsm78 newsm78
Това според нея, може би, е най-важната и достатъчна причина  да се обвържат с Борко за "цял" живот  newsm78 Rolling Eyes ooooh! ooooh!

Изгледах серията на Черна обич. Много се забавлявах с Нихан и Кемал. Как се навря Ниханката у дрешника на Асу, а как я спипа Кемал...и въпросите им Никан какво правиш тук...Как си Кемал Mr. Green Mr. Green Mr. Green страхотни. Емко остана с пръст в уста..., а майката на Кемал видя дъщеря си да се целува с врага на семейството им. Серията ми хареса много. Скоро не съм коментирала сериала, защото все изоставах с 1-2 серии, но вече си наваксах. А Кемо, как се ожени на бързо за Асу, за да натрие носа на Емир, но според мен беше прибързано и необмислено.... Shocked
В Кара севда като че ли има повече забавни моменти отколкото в нашата романтична комедия  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! Mr. Green

И аз много им се радвах на Нихан и Кемал - Нихан е малко луда и "неуправляема" глава Mr. Green  Кемал непрекъснато, както се казва, й спасява задника  Mr. Green

А Кемал май само се надява да се отърве лесно от Асу - оттук, натам следва ходене по мъките с нея  ooooh!  - няма да може да се откачи от нея. Тя няма да миряса така лесно - все още си мисли, че той не знае за това, че е сестра на Емир и ще продължава да играе по свирката на Емир.

В същност Исо поддикна Йомер (индиректно - майстор Садри) да взема решение за разрешаване на проблема си - хвърли ги в дълбок размисъл след този разговор, че и себе си дори.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 00:40 от mama_an_ji

# 664

На един дъх разстояние! Heart Eyes

Медиите...

Успешна и приятна предколедна седмица, момичета!  santa2

# 665
  • Пловдив
Здравейте по обедно време!

Алекс те са на един дъх а нас оставиха без дъх!

Хубава седмица!

# 666
Привет момичета  Hug Hug Hug

оххх  newsm03 newsm03 newsm03 все едно аз ги снимала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes така ги виждам   newsm47

# 667
# 668
 wavey

Вай бе, този ФШ ме остави без думи! #Shocked Много важно  нещо е задният план! Heart Eyes Heart Eyes

А, за тази снимка феновете твърдят , че пак са ги хванали да споделят  една цигара... hahaha hahaha

Ох, ох ние чакаме нещо друго да поделят, а те цигарите... ooooh! ooooh! ooooh!

# 669
Маме наистина лесно се закачи Кемал за Асу, но ще му бъде много трудно да се отърве. Все пак Асу има силен гръб, веднъж този на брат си, който мрази Кемал и втори път този на баща си. Макар да ми се струва, че той не я цени много много или може би това, че и баща не е истина. И тя самата е силен характер оправя се сама с всичко, а Кемал и фикс идея. Играе по свирката на Емир, защото така и изнася за момента, но май не го обича много. Не разбрах само финала на епизода Кемал какъв пост зае във фирмата, че се наложи да вземе решение да се ожени за Асу?
А дали партньорът му(онзи с мустаците, детето аби Али го снима)не играе и той двойна игра. Все пак се вижда с жената която работи за Емко и която няма нищо против да си изцапа ръцете.....
Съгласна съм, че в Севдата има повече забавни моменти отколкото в Ашка. Нихан и Кемал са страхотни в добавка с Емко са още повече. А Емчо как държеше Дениз, все едно цял живот се е грижил за деца (Емир детегледачката) и махаше през прозореца на Кемо подигравателно и безпардоно Simple Smile

# 670
HI! Hug

Колажа е страхотен, а относно споделянето, все отнякъде трябва и да се започне... Whistling

# 671
HI! Hug

Колажа е страхотен, а относно споделянето, все отнякъде трябва и да се започне... Whistling

Точно  Peace
Славенче  Hug

# 672
  • Разград

# 673
Няма новини, няма движение в темата Thinking

# 674

Общи условия

Активация на акаунт