♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 61 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

bouquet

Йомер си тръгва от Пасионис #Crazy, ех, Мерич фирмата бе част от него, там започна всичко, а сега ново начало?

От Мерич винаги получаваме това , което най-малко очакваме Sad Чак аз се разплаках като си тръгваше Йомер от Пасионис   newsm45 newsm45 newsm45

# 721
Защо бе девойки? Може пък да излезне нещо хубаво. Ще започнат на чисто като семейство, ще бъдат заедно, пък може и Дефмерче да се появи..... Simple Smile Мера си е Мера, квото и поиска главата, това става ooooh!

# 722
  • Разград

# 723

bouquet

Йомер си тръгва от Пасионис #Crazy, ех, Мерич фирмата бе част от него, там започна всичко, а сега ново начало?

От Мерич винаги получаваме това , което най-малко очакваме Sad Чак аз се разплаках като си тръгваше Йомер от Пасионис   newsm45 newsm45 newsm45

Явно става дума точно за ново начало, нещо което ще е свързано с общото им бъдеще с Дефне! Rolling Eyes

65 серия ме накара  да променя тотално представата си за Мерич! newsm12

Винаги съм харесвала у нея това , че бяга от стереотипите и има собствена гледна точка , но мислех че има голяма доза поза, но не е така.
Не е самоцелно заиграване и вадене на показ елитарни виждания.
Разполагайки с една удивителна актьорска двойка и използвайки харизмата им тя написа сценарий, за който поне аз не мога да намеря аналог в турските сериали.
Сценарий , който учи феновете да размишляват, да се напрягат да разгадаят следващите и ходове.
Тя успя да накара феновете да търсят и да прочетат и видят много съвсем непознати за тях книги, автори, художествени произведения от всякакъв жанр.
Непрекъснато  изправя  героите си пред нови предизвикателства и им дава нестандартни решения, които са най-малко очаквани от зрителя.

Все повече ми става ясно защо феновете и благодарят и поддържат. Знаещите турски език могат да се насладят напълно на диалозите и заигравките в тях.
Мога само да съжалявам, че не съм от тях и възприятията ми зависят изключително от добрия превод. Rolling Eyes

Превод от рускините.

https://youtu.be/9O1PoNCd2Ek

# 724
Да хванем ли бас, че е една и съща ситуация- няма кой да гледа Исо, погледната от два различни ъгъла  hahaha hahaha

# 725
Ох, бе къзъъъм! Вай вай, как се разчувствах пак и на тази серия! Тоя път по-рядко ми идваше да строша нещо в главата на Нихан и Сердар,  #Cussing out сигурно защото съм уморена. Нечувано нахалство, не мога бе, само като им гледам тъпите физиономии и ме избива на агресия!!! Хареса ми Дефне какво им каза, спокойствието и достойнството, с което го изрече, както и липсата на обичайния й хленчещ и извинителен тон. Ама кажете честно, вие ако бяхте, нямаше ли да избълвате всичко, трупано дотогава, особено на фона на несправедливото им отношение? Защото на мен така ми се искаше аз да съм на нейно място, само за да наредя дует "Идиот" и да им припомня всички онези подробности, които те така удобно избягват...Че даже и има наглостта Ниханката да каже, че била ядосана на Дефне...Че загуби безплатната си детегледачка? Защото не може да преглътне успехите й? Простачка!
А Сердар, това мекотело недно, защо няма поне мъничко доблест да признае на баба си, че именно неговото малодушие стана причина Дефне да се жертва за пореден път и да измине целия този път на страдания и препятствия?
Като казаха "А Йомер не беше ли наранен" в защита на това, че е изоставил Дефне на сватбата, за момент си помислих, че Тюркян знае, ама явно не. Противно ми беше да ги гледам как се вайкат и драматизират, как се тръшкат, че била полудяла, че не била разумна...Сякаш им дължи отчет за собствения си живот!!!  #2gunfire
От друга страна, Нериман ми хареса в тази серия, даде добър съвет на Кепчето, ама и той като мен не умее да прикрива емоциите си. Горкичкият! Как се разплака само! И мен разрева, а досега не се беше случвало точно с този сериал - като се разрида пред вратата на Седа ми текнаха сълзите одмах. А за мъжа на Седа нямам думи! Поредният "традиционен" турски мъж, който смята, че може да си разиграва коня както и където си поиска, но жената, към която не проявява и грам уважение и любов, и която и без друго е наранил и изоставил, е длъжна да го приема с отворени обятия и да плюе на достойнството си, че даже и си позволява да проявява чувство за собственост. Ама и тя, какво каменно сърце има, как не скочи да прегърне Синан докато плачеше, а после седя като статуя пред този негодник, позволи му да се държи сякаш отново са заедно, дори не възрази. Отново поставям себе си в тази ситуация и виждам как дори преди да не съм имала смелостта, при така назрялата ситуация и след всичко, което Синан избълва, щеше да ми прекипи и да изкрещя на бившия да си хваща парцалките и да не е стъпил повече! Че е изгубил моралното право да има каквито и да било претенции, камо ли да се разпорежда и да съди, и бих хванала Синан за ушите и бих го нахранила с топла супа и мекици, но това съм аз, а идиотката Седа мисли другояче.

Вторият момент, в който ми стана много мъчно, беше докато Памир си стягаше багажа. Идеше ми да прихна като Корай и да извикам "На кого ме оставяш, Памюююш???"
Кажете, моля ви се, нали няма да изчезне, нали няма да замине? Искам си го!!!

А Неджми къде е?

Оф, нямам търпение за следващия епизод, цяла седмицаааа  smile3518

# 726
Скрит текст:
Ох, бе къзъъъм! Вай вай, как се разчувствах пак и на тази серия! Тоя път по-рядко ми идваше да строша нещо в главата на Нихан и Сердар,  #Cussing out сигурно защото съм уморена. Нечувано нахалство, не мога бе, само като им гледам тъпите физиономии и ме избива на агресия!!! Хареса ми Дефне какво им каза, спокойствието и достойнството, с което го изрече, както и липсата на обичайния й хленчещ и извинителен тон. Ама кажете честно, вие ако бяхте, нямаше ли да избълвате всичко, трупано дотогава, особено на фона на несправедливото им отношение? Защото на мен така ми се искаше аз да съм на нейно място, само за да наредя дует "Идиот" и да им припомня всички онези подробности, които те така удобно избягват...Че даже и има наглостта Ниханката да каже, че била ядосана на Дефне...Че загуби безплатната си детегледачка? Защото не може да преглътне успехите й? Простачка!
А Сердар, това мекотело недно, защо няма поне мъничко доблест да признае на баба си, че именно неговото малодушие стана причина Дефне да се жертва за пореден път и да измине целия този път на страдания и препятствия?
Като казаха "А Йомер не беше ли наранен" в защита на това, че е изоставил Дефне на сватбата, за момент си помислих, че Тюркян знае, ама явно не. Противно ми беше да ги гледам как се вайкат и драматизират, как се тръшкат, че била полудяла, че не била разумна...Сякаш им дължи отчет за собствения си живот!!!  #2gunfire
От друга страна, Нериман ми хареса в тази серия, даде добър съвет на Кепчето, ама и той като мен не умее да прикрива емоциите си. Горкичкият! Как се разплака само! И мен разрева, а досега не се беше случвало точно с този сериал - като се разрида пред вратата на Седа ми текнаха сълзите одмах. А за мъжа на Седа нямам думи! Поредният "традиционен" турски мъж, който смята, че може да си разиграва коня както и където си поиска, но жената, към която не проявява и грам уважение и любов, и която и без друго е наранил и изоставил, е длъжна да го приема с отворени обятия и да плюе на достойнството си, че даже и си позволява да проявява чувство за собственост. Ама и тя, какво каменно сърце има, как не скочи да прегърне Синан докато плачеше, а после седя като статуя пред този негодник, позволи му да се държи сякаш отново са заедно, дори не възрази. Отново поставям себе си в тази ситуация и виждам как дори преди да не съм имала смелостта, при така назрялата ситуация и след всичко, което Синан избълва, щеше да ми прекипи и да изкрещя на бившия да си хваща парцалките и да не е стъпил повече! Че е изгубил моралното право да има каквито и да било претенции, камо ли да се разпорежда и да съди, и бих хванала Синан за ушите и бих го нахранила с топла супа и мекици, но това съм аз, а идиотката Седа мисли другояче.

Вторият момент, в който ми стана много мъчно, беше докато Памир си стягаше багажа. Идеше ми да прихна като Корай и да извикам "На кого ме оставяш, Памюююш???"
Кажете, моля ви се, нали няма да изчезне, нали няма да замине? Искам си го!!!

А Неджми къде е?

Оф, нямам търпение за следващия епизод, цяла седмицаааа  smile3518

Е стига де, до петък има няма 3 дни  Peace Peace

За съжаление, ще те разочаровам- Памир повече няма да го видим  Whistling Whistling А относно Неджми- той втория сезон по традиция си отсъства  hahaha hahaha

Иначе за всичко в спойлера съм напълно съгласна.. и аз тъкмо приключих серията със субтитри- не че съм се успокоила, ама поне схванах тук таме идеите на Мерич при повторното гледане  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 727
Макар да е раничко пускам новата тема, за да не се мъча утре на работа през телефона  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

НОВА ТЕМА

# 728
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Контеса  Hug поста ти напълно описва и моите емоции макар още да не съм гледала превода  Peace. Много неща бих им припомнила на дует "Идиот"  Naughty /хареса ми израза  Laughing/. За жалост Памирко наистина си тръгна  Sad.
Фрага ме натъжи  Tired явно и в петък ще си ревна  Sad. Това сбогуване на Йо със Синан и Пасионис  ooooh!. Та може ли Пасионис без Йомер  Rolling Eyes, но пък се успокоявам че няма да заминат  Thinking и балсам ще са ми Йо и Исо  Peace. Този път като ги видях и веднага се сетих за думите на Боре в интервюта, че иска да е баща  Crazy, много мила сцена  Wink
Хайде спорен ден от мен  bouquet

# 729
  • Пловдив
Добро утро!  Hug
Коте, аз си мисля, че макар и да се сбогува Йомер ще се върне в Пасионис ( поне на мен така ми се иска)
След като не заминават Синан няма да го остави, а нали подготвят Новогодишно парти. Може ли без Дафне и Йомер!?

Е след два дни ще разберем.
Хубав ден!

А забравих двойката "Идиоти" имат много грехове и дано им ги припомнят!

# 730
Добро утро!  Hug
Коте, аз си мисля, че макар и да се сбогува Йомер ще се върне в Пасионис ( поне на мен така ми се иска)
След като не заминават Синан няма да го остави, а нали подготвят Новогодишно парти. Може ли без Дафне и Йомер!?

Е след два дни ще разберем.
Хубав ден!

А забравих двойката "Идиоти" имат много грехове и дано им ги припомнят!

Данче   Hug Heart Eyes
къде ти новогодишен купон без Дефмерите  Naughty Laughing
а на тия двамцата наглаяри Топал е крайно време да им свият сърмите  smile3515
дайде да изпишем темата и да се местим в новата  Wink

# 731
  • Пловдив

# 732
# 733

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
физиономията на Корай ми е фаворит  Joy Joy Joy

# 734