SUPERNATURAL: Just two MOL files?

• 31 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм още на епизодите с рокаджията Crazy .
Радвам се да видя Пелегрино, макар че усещам, че взе ми писва вече от Луцифер като цяло. Можеше нещо друго, ново да измисля. 12ти сезон е...

# 601
Кой бе? Ориджинал Луци ли?

Да. Но аз не съм гледала още.
Довечера ще зяпам.
Маркиии  Blush

# 602
Юхуу, кеф.  Party

# 603
Името на едно от любимите ми цветя е Марк Joy .

# 604
 Joy
Твоето е нищо, Лиса нарича Дженсън възглавницата си. tooth

# 605
Предполагам и други неща Mr. Green

# 606
Да, но викам да си трая. Laughing

# 607
Дано не говори насън че...

# 608
# 609
Да чукна на дърво, досега не съм се изпускала да кажа някое неподходящо име в някое особено неподходящо време Whistling . А на 13 февруари направих 10 години откакто гледам Supernatural. Браво на мен bowuu .

# 610
ЖелЯзна. Mr. Green

Аз и да кажа няма кой да чуе, благоверния спи като пън. Laughing
Скрит текст:
Гледам Ловци на сенки, за тези, които не са чели книгите или гледали сериала името нищо няма да им говори затова: Двама гейове - магьосник и ловец, първият като се обърне към вторият с името му и направо припадам и умирам едновременно, много ми харесва как го произнася. Та си го повтарям често. Grinning Знам, знам, куку съм. Та името е Alexander , мм си мисли, че него имам предвид, ама жИстоко сА лъже. Mr. Green

# 611
Ах, тииии Wink ...
Скрит текст:
Синът ни също се казва Александър. Обожавам това име.

# 612
 Hug

Скрит текст:
И аз, отначало исках Яна да я кръстим Александра, но мм като чу щеше да получи удар, предложи умалителни, но нье. Naughty Името ѝ не му харесвало как ще звучи - Александра Александър. Вярно не се връзва, та се наложи да избера друго име и се спрях на нейното, мм го одобри и се приключи сагата. А от малка харесвам името и винаги съм искала поне едно от децата ми да се казва така, нищо с третото може и да се преборя. Mr. Green

# 613
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
ЖелЯзна. Mr. Green

Аз и да кажа няма кой да чуе, благоверния спи като пън. Laughing
Скрит текст:
Гледам Ловци на сенки, за тези, които не са чели книгите или гледали сериала името нищо няма да им говори затова: Двама гейове - магьосник и ловец, първият като се обърне към вторият с името му и направо припадам и умирам едновременно, много ми харесва как го произнася. Та си го повтарям често. Grinning Знам, знам, куку съм. Та името е Alexander , мм си мисли, че него имам предвид, ама жИстоко сА лъже. Mr. Green

Aww!

Скрит текст:
Малек  Heart Eyes

# 614
Да, да, гледа ли последния епизод? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт