SUPERNATURAL: Just two MOL files?

• 31 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Именно, очаквам доста от тази сюжетна линия.

# 661
  • София
Нещо, което открих преди малко, не съм го мяркала

Laughing

# 662
Клаусиньооооооо, и аз ще се чувствам като дете в твоите ръце, my love. Heart Eyes

# 663
Предпочитам да се чувствам като жена в такива ръце Flutter ...

# 664
Да, имах предвид, че ще се радвам като дете на играчка. Laughing

# 665
Мръсница Mr. Green
Скрит текст:
Извинявай Blush Hug

# 666
  • # супернатурална #

Галя ще е силно доволна от последната Mr. Green

Сигур заради книгите  newsm78 Като една видна интелектуалка и (през) Сам ще мина, за да се домогна до тях.

Имах да пиша нещо за серията, но ме викат. Друг път  Hug

# 667
Мръсница Mr. Green
Скрит текст:
Извинявай Blush Hug
Няма за какво мила, така си е. Mr. Green

# 668
Галя ще е силно доволна от последната Mr. Green
Сигур заради книгите  newsm78 Като една видна интелектуалка и (през) Сам ще мина, за да се домогна до тях.
Да бе да, книги, вервам ти Outta Joint .
Имах предвид, че много го харесваш като изпъчи гърди Laughing . Като се задъха още повече...

# 669
  • # супернатурална #
Повервай! Подобни кадри пробуждат в мен такваз почит, че ме карат да склоня глава, да коленича...ща задъхам аз теб  Heart Eyes

Сега за серията  Laughing

По принцип съм на почина "за свеки - или добро, или нищо" ма много ме издразни маминка! То вярно си се лъжат в това семейство за добро утро, но Сам и Дийн се лъжат от любов и загриженост (пътя към Ада и т.н.) докато тя си ги използва за някакви лична вендета срещу чудовищата. Поне после да си беше признала! Не ми харесва, да си ходи в Рая.

Това с принца на Ада беше идейно. Нямам търпение да видя сестра му Деган, и особено играчките и  Mr. Green Но малко се обърках. Нали и Каин беше някакъв херцог? И как така тези жълтооките ще са превърнати първи след Лилит, като Каин е син на Адам, то преди него няма кой да превърнат, щото няма хора  newsm78 Или този Р... някой си, Деган и третият са братя на Каин и Авел? То от цялото котило само Авел остана стока  hahaha Все едно Лилит им е родна майка. А да питам, тук Лилит си спомням, че беше първата изкушена душа, но беше ли вкаран митът, че е първата жена, тази преди Ева, или само го четох другаде и се бъркам.
И все повтарят, че Колтът не може да убие само пет неща от сътворението. Вероятно Бог, Тъмнината, Луцифер, Смърт може би...и кой? Детето на Луцифер?
Пелегринооо  Heart Eyes Обичам Луцифер в този костюм!

Допълвам с един текст, който може да обясни произхода на Принцовете

Талмудът[4], се позовава на словата от книга Битие, където се говори, че след смъртта на Авел Адам живял 130 (230) години, преди да му се „роди син, по подобие (и) по свой образ“ [5] Битие, 5:3. От това се правят изводи, че след грехопадението Адам се разделил с жена си за 130 години, през които му се раждали деца които са не „по подобие негово“ — тоест духове, демони и „лилин“ (мн. ч. от Лилит), от съвкупление с демони от женски пол.

От тук https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%83

За тия 130 години бая сган се е навъдила. Може да се окажат Принцовете деца на Лилит  newsm78 Ох, дано сценаристите четат "Уикепедия"  Laughing

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 16:20 от Г. Краули

# 670
Мдаммм... Разбирам колко съм назад с епизодите, а каква интересна нова митология имало...

# 671
О, да.
Надявам се това с принцовете да не го оставят в небитието. Crossing Arms

# 672
  • София
Много интересни теории, но сценаристите не знам дали четат Уики, те често не си припомнят собствено написаните си минали епизоди. Както в миналия сезон бяха казали, че Луцифер е първородния, а в пети сезон колко обясняваха, че Михаил е първия архангел, и чак после Луцифер.

# 673
Много интересни теории, но сценаристите не знам дали четат Уики, те често не си припомнят собствено написаните си минали епизоди. Както в миналия сезон бяха казали, че Луцифер е първородния, а в пети сезон колко обясняваха, че Михаил е първия архангел, и чак после Луцифер.

Ми след толкова хиляди години и самите те не помнят кой е първи, кой е втори  Joy

# 674
Бог и Смърт също не помнеха Joy

Общи условия

Активация на акаунт