SUPERNATURAL: Just two MOL files?

• 32 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Припадам  luvbed

# 241
# 242
  • Buffyworld
До края на 5ти, ако беше както той го е бил замислил, щеше да свърши тогава.

Аз не знаех, че Крипки е бил до края на пети сезон. Нали накрая все пак му пише името , Крипки ентъртеймънт или нещо подобно и си мислех, че той си е сценаристът. Но на мен лично пети ми беше лбимият сезон и  винаги съм била на мнение, че това трябваше да бъде последният сезон.  Последният епизод на сезон 5 си беше логичен завършек на сериала . След това всичко вече много се разми. След 6 - ти сезон мъжът ми спря да го гледа и си останах да си го гледам сама.  Sad

# 243
  • Вестерос
Как свърши5-ти сезон? Не помня, беше предии 100 години, аз нали го гледам от средата на втори като излъчваха  Joy

# 244
  • София
Свърши със Сам, надвиващ Луцифер, и скачащ с Майкъл в клетката, Кас обратно в Рая, а Дийн отиде при Лиза, Чък си дописа историята, каза, че краищата са трудни и изчезна...и от тогава е теорията, че той е Бог, както се и потвърди по-късно.

# 245
  • София
Татко Уинчестър отново в действие  Laughing

# 246
  • Вестерос
Свърши със Сам, надвиващ Луцифер, и скачащ с Майкъл в клетката, Кас обратно в Рая, а Дийн отиде при Лиза, Чък си дописа историята, каза, че краищата са трудни и изчезна...и от тогава е теорията, че той е Бог, както се и потвърди по-късно.
Да, сещам се, наистина беше супер завършек.

# 247
Татко Уинчестър отново в действие  Laughing

Олелее, наблизо е. Отивам  Joy

# 248
И аз си мислех, че ще приключи тогава, но уви продължи...

# 249
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Да кажа и аз нещо  Simple Smile За стотния епизод на Миша  Heart Eyes

Иначе, бройте ме ентусиаст! Нямам търпение да започне втората половина от сезона! Обещали са ни повече Кас Simple Smile

# 250
  • София
Страхотна новина, Дими!

# 251
Обърках се.

И да не е спам едно гифче давам

Стига рева бе. Обичам те.

# 252
Кефиш ме максимално. hahaha

# 253
Мерси. И теб обичам  Grinning

# 254