След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 185
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Ти дълго/повече не можеш да криеш!

# 16
  • под най-голямото листо на тиквата
Идааа и аз  Simple Smile
Ирка за темата  bouquet
Не го мислете фрага до петък има време  Embarassed

# 17
Няколко серии нямаше надписи, сега пак започнаха..................едва ли ще се разбере кой ги пише

# 18
  • в подножието на планината
Убиха ми желанието за мрънкане с този фраг... ooooh!

# 19
Няколко серии нямаше надписи, сега пак започнаха..................едва ли ще се разбере кой ги пише
Може да е Йомер в пристъп на умопомрачение  newsm78

# 20
Може да е Йомер в пристъп на умопомрачение  newsm78
Много психо ще стане вече, ако е той, направо ще сменим жанра, като се сетя, че спечелиха в категория комедия  Laughing

# 21
Ще се посмея на Кориша с бебето  Party Laughing

# 22
Аз Ви казвам лека нощ  Hug
Отивам да си сънувам щастливите дефмерчета  Heart Eyes

# 23
ох,отварям инстаграма и 4-та снимка на нашия приятел   Laughing,Кита  Mr. Green имал РД  Joy Joy Joy

# 24
Цитат
Мда.....пък после ми се смеете, че искам да убия Мерич   smile3515
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Диди,я ко ти е направила Мера  Mr. Green

Как кво  Tired
Тая сцена къде е  newsm78  Леприконите ли я отмъкнаха  smile3516

# 25
ох,отварям инстаграма и 4-та снимка на нашия приятел   Laughing,Кита  Mr. Green имал РД  Joy Joy Joy

Нали беше на 24 ноември??? Одеве прочетох в туитър, че имал рд и се сетих за снимките от миналата година и като отворих на Туркуто инстаграма и пишеше 24 ноември  newsm78 Може би чак сега празнуват  newsm78

# 26
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той много дърт тоя бе  Mr. Green

# 27
Изгледах началото на серията. На Мера сто процента наскоро и е хрумнала тая идея с тайната, щото други интриги няма, та да има нещо, което да поддържи вниманието на зрителите. Ма то става направо страшно, особено на сцената, когато Шукрю влезе и Йомер седеше в стола, като в Писък, тръпки ме побиха  #Crazy Mr. Green hahaha hahaha

# 28

Нали беше на 24 ноември??? Одеве прочетох в туитър, че имал рд и се сетих за снимките от миналата година и като отворих на Туркуто инстаграма и пишеше 24 ноември  newsm78 Може би чак сега празнуват  newsm78
Терко,вярно че беше ноември,но той сега я пусна с надпис " йок артък 40"  Laughing

# 29

Или сега са пуснали снимката  Mr. Green Че иначе ще станат много събития наведнъж - филм, интервюта, не можем се насладим спокойно на прелестите им  Stop  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт