След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 303
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Perla
Диди  Hug Кати  Hug Доре  Hug

Не знам, ама почвам да се настройвам за финал, тъжно ми е, обаче от друга страна все повече ми се натрапват разни моменти от последните серии, които възприемам като подсказки, че Дефмер ще се заменят от ЕлБар след сериала...  Whistling Нека се самозаблуждавам, добре ми е така!  Peace То не бяха усмивки зад кадър, реплики за чиркини, отслабнали 20 кила, дет се мислят за звезди, песничка от елбарски клипове, която сега Дафа пее на Йомер... Пък и колкото повече се пъне Кюса да "изпуска" новини в интервюта, толкова ми е по-съмнителна!  Crossing Arms То е ясно, че Боре вече не е същия, де го е взела едно време, ако толко иска да си упражнява лидерските качества, да си намери нов прохождащ в средите младеж!  Praynig  Wink
Изказах се, сега ще чакам времето да покаже   Naughty и докато съм така нагазила с двата крака (и не само  Laughing ), ще си повтарям ЕлБар форева!  bowuu Peace

Peace И снощи, като догледах бг превода, видях и още една реплика на Корай, докато четеше някакво списание- тя е много самонадеяна, много самоуверена, говори, че на нея никога няма да ѝ изневерят- перифразирам. Пък тия думи за невъзможната изневяра са ми толкова познати Laughing не знам, Мерич много се заигра с "приятелката си", че да видим какво ще излезе  Thinking

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 12:46 от dora_st

# 556
Диди  Hug Кати  Hug Доре  Hug

Не знам, ама почвам да се настройвам за финал, тъжно ми е, обаче от друга страна все повече ми се натрапват разни моменти от последните серии, които възприемам като подсказки, че Дефмер ще се заменят от ЕлБар след сериала...  Whistling Нека се самозаблуждавам, добре ми е така!  Peace То не бяха усмивки зад кадър, реплики за чиркини, отслабнали 20 кила, дет се мислят за звезди, песничка от елбарски клипове, която сега Дафа пее на Йомер... Пък и колкото повече се пъне Кюса да "изпуска" новини в интервюта, толкова ми е по-съмнителна!  Crossing Arms То е ясно, че Боре вече не е същия, де го е взела едно време, ако толко иска да си упражнява лидерските качества, да си намери нов прохождащ в средите младеж!  Praynig  Wink
Изказах се, сега ще чакам времето да покаже   Naughty и докато съм така нагазила с двата крака (и не само  Laughing ), ще си повтарям ЕлБар форева!  bowuu Peace
Peace Peace С две ръце за всичко!

Добро утро, мили момичета! Hug
Утре е петък, денят за нашата приказка! Е, утре принцът и принцесата ще имат трудности, но до "...и заживели щастливо" пътят минава през трудности! Дали ще е бой със змейове, дали да обиколи цялото царство принцът да премерят всички девойки пантофката, дали някой ще даде на принцесата отровна ябълка, все някакви трудности има, но винаги стигаме до "...и заживели щастливо!"  Grinning  Heart Eyes

Хубав ден от мен! Hug Hug Hug

# 557
Добро утро!

Диди  HugДоре  HugГале  HugКате  HugДанни  Hug

# 558
  • near Sofia, Bulgaria
Доре  Heart Eyes Дани  Heart Eyes знаех си,че ще сте първите ми съмишленици, толкова често сме на едно мнение!  Peace
Ди  Hug Heart Eyes

# 559
Мюжде и Салих са колеги за пример  Peace Heart Eyes

Парадоксът новите актьори (Мюжде и Сечо) да отидат на представление на Салих, докато старите му колеги никакви ги няма  Tired

# 560
  • near Sofia, Bulgaria
Тери  Hug той Сечо напоследък не пропуска мероприятие на някого от екипа  Laughing Мюждето и тя има да се утвърждава като част от главния каст  Peace Пък баш главните ако идат, ще засенчат причината с присъствието си!  Whistling

# 561
Тери  Hug той Сечо напоследък не пропуска мероприятие на някого от екипа  Laughing Мюждето и тя има да се утвърждава като част от главния каст  Peace Пък баш главните ако идат, ще засенчат причината с присъствието си!  Whistling
Елка кога ли е била на някое лично събитие свързано с каста  Tired Иначе редовно вечеря и прекарва време с гримьори и стилисти  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 562
Тери  Hug той Сечо напоследък не пропуска мероприятие на някого от екипа  Laughing Мюждето и тя има да се утвърждава като част от главния каст  Peace Пък баш главните ако идат, ще засенчат причината с присъствието си!  Whistling
Елка кога ли е била на някое лично събитие свързано с каста  Tired Иначе редовно вечеря и прекарва време с гримьори и стилисти  hahaha hahaha hahaha hahaha
Терко  Hug ами те са и много близки приятели  Mr. Green па другите са само колеги  Laughing

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 11:56 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 563
Тоя па Боце как лошо гледа на снимката  ooooh! Всички пуснали полу или цели усмивки, нашия гледа като на война  Mr. Green

# 564
  • На юг от тук

# 565
Тоя па Боце как лошо гледа на снимката  ooooh! Всички пуснали полу или цели усмивки, нашия гледа като на война  Mr. Green
гледа лошо защото другите са се прегърнали по братски, а него няма кой  Mr. Green

# 566
  • near Sofia, Bulgaria
гледа лошо защото другите са се прегърнали по братски, а него няма кой  Mr. Green
Той като случайно попаднал в кадър...  Mr. Green

# 567

Канал Atv готовит к выходу новый сериал под названием "Любовь и гордость"/"Aşk ve gurur", главные роли в котором достались Дамле Сонмез и Мерту Фырату.

по АТВ ще пускат нов сериал "Любов и гордост"  ooooh! тия хора вече видяха, че Ашка има успех и започнаха един след друг да правят сходни сериали

# 568
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми аз снимам, как да има кой я  hahaha hahaha hahaha

# 569
  • У Диспансера ...♥♥♥

Да я сложим и с цветове  Mr. Green

Тия са стари ама аз не съм ги виждала от 1 сезон

Общи условия

Активация на акаунт