След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 282
  • 752
  •   1
Отговори
# 570

Канал Atv готовит к выходу новый сериал под названием "Любовь и гордость"/"Aşk ve gurur", главные роли в котором достались Дамле Сонмез и Мерту Фырату.

по АТВ ще пускат нов сериал "Любов и гордост"  ooooh! тия хора вече видяха, че Ашка има успех и започнаха един след друг да правят сходни сериали

Тия па  ooooh!

# 571
  • Perla
Скрит текст:
Тери  Hug той Сечо напоследък не пропуска мероприятие на някого от екипа  Laughing Мюждето и тя има да се утвърждава като част от главния каст  Peace Пък баш главните ако идат, ще засенчат причината с присъствието си!  Whistling
Елка кога ли е била на някое лично събитие свързано с каста  Tired Иначе редовно вечеря и прекарва време с гримьори и стилисти  hahaha hahaha hahaha hahaha
Терко  Hug ами те са и много близки приятели  Mr. Green па другите са само колеги  Laughing

Мисля си, че снимката е като отговор на всичките писаници, че тоз си тръгва, оня напуска и т.н. Мъжете се показват  в пълен състав. Е, вярно, че Борко никой не го е прегърнал, ама него пък Елка го прегръща  Heart Eyes Все си е по- добре от мъжка прегръдка Laughing

Сега искам и женската компания да пусне една такава обща снимка, та малко да си затворят плямпалата зложелателите!

# 572
  • Perla
Скрит текст:

Канал Atv готовит к выходу новый сериал под названием "Любовь и гордость"/"Aşk ve gurur", главные роли в котором достались Дамле Сонмез и Мерту Фырату.

по АТВ ще пускат нов сериал "Любов и гордост"  ooooh!
тия хора вече видяха, че Ашка има успех и започнаха един след друг да правят сходни сериали [/b]

Снощи чета в ТТ, че феновете нещо се възмущават пак от копирането в онзи сериал- любовта няма нужда от думи- май така го превеждаха. И реших да проверя поради какво са недоволствата. Пускам фрага за следващата серия и слушам същата песен, която пуснаха в миналата серия в Ашка- на Емре Айдън. Така че, ДИ, когато има образец, копия лесно се правят.

# 573
Абе сценаристите на Лафа са хитри, защото дадоха на феновете това, което искаха и вдигнаха рейтинга с близо 2 %, та се отърваха от финал  Whistling Ние лапаме мухите още  hahaha hahaha hahaha

# 574
  • near Sofia, Bulgaria
 Party
https://www.instagram.com/p/BNum2NeBCsb/

Joy Joy Joy обичайното ми състояние напоследък

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 14:46 от Galidan

# 575
# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 577
  • Perla

Сет. Къде ходят в тоя студ, да ги пита човек!

Абе сценаристите на Лафа са хитри, защото дадоха на феновете това, което искаха и вдигнаха рейтинга с близо 2 %, та се отърваха от финал  Whistling Ние лапаме мухите още  hahaha hahaha hahaha

Не знам, Тери, какъв е правилният ход. Доколкото разбрах, в този сериал са оженили главните и нещата са се оправили. Обаче, когато аз в началото на сезона мрънках- защото съм от основните мрънкала, да Мерич да събере нашите дефмери, да ги ожени, да си имаме дефмерчета, пък тогава нека пак се сърдят и се карат и т.н, някои от момичетата в темата питаха какво ще гледаме тогава- ако са заедно? така че то ни така, ни иначе- няма угодия!А всъщност рейтингът на Ашка пада винаги, когато ГГ са разделени и когато има дефецит на тяхното присъствие за сметка на бол- бол Корай и Нера. така загубихме и тоя сезон 2%, пък миналия да не припомням колко покрай птичия период, както се изрази вчера някой.

# 578
  • На юг от тук
Старо,но радващо очите.

# 579
стара непубликувана до сега

# 580
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба сладурки  Hug Hug Hugтака сте се разщъкали, че не мога ви стигна  Laughing Laughing
Диди  Hug Кати  Hug Доре  Hug

Не знам, ама почвам да се настройвам за финал, тъжно ми е, обаче от друга страна все повече ми се натрапват разни моменти от последните серии, които възприемам като подсказки, че Дефмер ще се заменят от ЕлБар след сериала...  Whistling Нека се самозаблуждавам, добре ми е така!  Peace То не бяха усмивки зад кадър, реплики за чиркини, отслабнали 20 кила, дет се мислят за звезди, песничка от елбарски клипове, която сега Дафа пее на Йомер... Пък и колкото повече се пъне Кюса да "изпуска" новини в интервюта, толкова ми е по-съмнителна!  Crossing Arms То е ясно, че Боре вече не е същия, де го е взела едно време, ако толко иска да си упражнява лидерските качества, да си намери нов прохождащ в средите младеж!  Praynig  Wink
Изказах се, сега ще чакам времето да покаже   Naughty и докато съм така нагазила с двата крака (и не само  Laughing ), ще си повтарям ЕлБар форева!  bowuu Peace

Гале  Hug Heart Eyes за всичко + 1  Peace Peace и аз ще си се самозаблуждавам като теб и други  Wink и ще чакам времето да покаже  Flutter. Нали търпеливите биват бъзнаградени  Laughing Wink. Та ще чакам скоро
да видя всичко да гърми  Mr. Green с ЕлБар WAR  Party Party

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥

От фейса, една забавна страница. С надпис беше - Кво сте зяпнали  hahaha hahaha hahaha

# 582
# 583
Добър вечер  Mr. Green

newsm57 newsm57 newsm57

От фейса, една забавна страница. С надпис беше - Кво сте зяпнали  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy

Много искам да имаме повече такива моменти, ама няма начин  Rolling Eyes на това ниво в отношенията на Дефмер ще е пълен абсурд Дефо да се държи така  Laughing

# 584

Тая сцена е от любимите ми  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт