След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 198
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • По света и в нас.
На го сега драскача по дувари   Mr. Green
Хади бе Crazy

# 736
То какво да се впечатляваме от Нихан  Rolling Eyes винаги образът й е бил такъв - когато опре ножа до кокала забравя приятелството и гледа собствения си интерес  Peace Докато всичко е по нейната,нещата са си ок,любопитна е за клюки около Йомер  Naughty а когато положението се промени и тя самата е засегната от промяната - обръща лопатата.  Naughty

# 737
  • под най-голямото листо на тиквата
Ама аби ще продължи да е нагъл  #Cussing out #Cussing out

# 738
да бе, това вече си го изсмукаха от пръстите  Naughty толкова пъти Дефне си тръгва преди Йомер, как написва надписите  Rolling Eyes

# 739

аз съм до тук със серила и ще погледна евентуално финалния епизод

Лека вечер на всички! newsm49

# 740
  • Още у мъглата ...
Ега ти наглия Сердар #Cussing out #Cussing out #Cussing out Вместо да се сниши, че всичко стана заради него и парите за него, за да му спаси Дефне задника, ами сега се и прави на мъж #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А пък голямата приятелка Нихан, дето Дефне й изгледа детето и която даваше супер тъпи съвети на Дефне, и която се кипреше като тийнейджърка пред фончето, когато говореше с Омер, и тя Брутката  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И аз Тюркянката я разбирам, защото  тя не знае нищо, не знае причината, нооооо ... ще я разбере по някое време, тогава да видим Сердьо как ще се криви #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Иииии, браво на Дефне, че избра любовта  Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 741
да бе, това вече си го изсмукаха от пръстите  Naughty толкова пъти Дефне си тръгва преди Йомер, как написва надписите  Rolling Eyes
и ако не се лъжа надписите се появиха още преди Йо да се завърне  или беше в дена на завръщането  Whistling

# 742
  • Още у мъглата ...

Лека, Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Жалко, че така си решила Rolling Eyes Дано пък по някое време да ти се промени мнението Tired Heart Eyes

# 743
  • По света и в нас.

Недей така,ще изпуснеш най интересното. Crazy

# 744
а надписът тази вече пак ли Йо си го е писал  Rolling Eyes или той не гледаше него,а Тюркянката...и нарочно слезе,за да го види  Shocked newsm78 ooooh!

# 745
Габунчи Heart Eyes Heart Eyes Hug едва ли ,отдавна ми беше писнало от глупостите и неадекватността на героите,но това преля чашата

Биби Heart Eyes Heart Eyes Hug не мисля,че има остана нещо за изпускане  

# 746
а надписът тази вече пак ли Йо си го е писал  Rolling Eyes или той не гледаше него,а Тюркянката...и нарочно слезе,за да го види  Shocked newsm78 ooooh!
Ани,според мен той  ще отговори на този който ги пише тези надписи защото все още не вярвам той да ги пише

# 747
и ако не се лъжа надписите се появиха още преди Йо да се завърне  или беше в дена на завръщането  Whistling

Мисля, че преди да се върне се появиха. Може би само този последния пише той  newsm78 Иначе към шизофрения отиваме  Mr. Green

Лека, Ди  Hug Може би ще размислиш, пък и няма да продължи още дълго  Wink

# 748
  • Още у мъглата ...
Ани,според мен той  ще отговори на този който ги пише тези надписи защото все още не вярвам той да ги пише

И аз така мисля Grinning

# 749
а дано, че иначе съм в шаш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт