Избор на сушилня - 7

• 121 841
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
  • Сф
3-4 часа поне, сега в тоя студ може и 12.

# 436
http://media.snimka.bg/s1/5760/037763531.jpg?r=0 Така изглежда долният филтър, пред кондензатора на приятелско АЕГ.

# 437
  • София
http://media.snimka.bg/s1/5760/037763531.jpg?r=0 Така изглежда долният филтър, пред кондензатора на приятелско АЕГ.
Toва за кой модел е? Аз такъв филтър нямам. Изобщо това цялото бялото го нямам newsm78.

----------------------
 silence`` моят съвет е да търсиш поне клас А, т.к. те са с термо помпа, което е доста по - щадящо за дрехите и за сметката за ток. Не знам какви са ти възможностите, и колко ти е спешна покупката, но април месец почват великденските намаления и има добри оферти за нов уред. Качествен на хубава марка ще ти е от около 900лв. нагоре, но има и по-бюджетни макри, като беко например, които предлагат по-евтини варианти. Ако все пак решиш да рискуваш и да вземеш втора у-ба, моят съвет е поне да е клас А с термо помпа. Казваш 6-700 лв. за ВУ -това са много пари за втора ръка, те новите са по толкова.

# 438
http://media.snimka.bg/s1/5760/037763732.jpg?r=0 Ми, аз що дигам пара и питам newsm78 Купена е от Технохит, за 1100лв. с леко охлузване, т е, произведена за немския пазар, и донесена от там.

# 439
  • София
Ми тя мноого прилича на моята, ама май не е баш същата. Тази кой модел е, че на първата снимка не се вижда?

ПП не е същата само прилича на 99%.

# 440
Вижда се стикера, ако можеш да увеличиш, ще го видиш. Мога и да питам, но не сега, а днес не ми дойде на ум. Но в общи линии, мисля, че всички трябва да го имат, защото и място си има, а и предназначението е ясно. Ще снимам и на други приятели, тяхната е с тъч бутони, последния модел, преди нашите. Техния филтър е още по - добър, с пеперудки, като горния.

# 441
  • София
Е сега вече ме хвърли в размисъл newsm78. И при мен има място за такова чудо, ама го няма. Модела ми е друг, но много прича на тази.

Редактирам - сега гледах клипче в тубата за моя модел, представяне на модела - няма никакъв филтър долу Whistling. Явно така са я измислили.

# 442
И моята няма нищо пред решетката.

# 443
silence`` моят съвет е да търсиш поне клас А, т.к. те са с термо помпа, което е доста по - щадящо за дрехите и за сметката за ток. Не знам какви са ти възможностите, и колко ти е спешна покупката, но април месец почват великденските намаления и има добри оферти за нов уред. Качествен на хубава марка ще ти е от около 900лв. нагоре, но има и по-бюджетни макри, като беко например, които предлагат по-евтини варианти. Ако все пак решиш да рискуваш и да вземеш втора у-ба, моят съвет е поне да е клас А с термо помпа. Казваш 6-700 лв. за ВУ -това са много пари за втора ръка, те новите са по толкова.
Ето тук имаше две за по 650 лв Simple Smile Ама тя едната е А+++ Simple Smile
Като цяло не е чак толкова спешна покупката.. ще изтикаме тази зима, пък ще видим ко ще излезе на промоция Wink Мерси за съветите!

# 444
Упътването на машината ми хич не е изчерпателно и се колебая за следните неща:

Завивки, в които има изкуствена вата, на каква програма би следвало да се пускат, при условие, че нямам програма завивки?

Ако се суши вълна на програма вълна, но без поставка, се свиват ли се дрехите?

На коя програма сушите дънките си, при условие, че няма програма дънки? Мои приятелки с обикновени сушилни ми се оплакват, че им се стесняват с по 2-3 номера. Предполагам памучните на памук, синтетичните - на easy care, но все пак Simple Smile

Якетата, в които има гъши пух, на каква програма се перат, при условие, че пералнята няма програма "пух"?

Първите ми впечатления:
Скрит текст:
тъй като съм свикнала да си деля прането по цветове, в него попадат и синтетични, и памучни, и смесени дрехи. Пера на програма "микс" (1:40ч) или "памук с накисване" (2:12ч). По същата логика пуснах смесеното си пране на програма "микс" на сушилнята, като спазих изискването за макс 3 кг. Паузирах я на няколко пъти. Определено синтетичните и памучните, в които има синтетика, бяха изсъхнали много по-бързо и ги вадих преди края на програмата. Блузите ми 100% памук, както и 100% памучните чорапки, си бяха влажнички, но проснати през на стола тази сутрин си бяха сухи. Определено си взимам урок, че първо трябва да деля по материя, а после да гледам цветовете и да отделям изпускащите цвят.

Относно омекотителя, подкрепям всички мнения, че няма смисъл да се слага. Ползвам Сано за пералнята, който има много интензивен и траен аромат, но след сушенето няма и помен от аромата му. Дрехите имат по-скоро лек аромат на праха за пране. Може би ще опитам Сано за сушилни по-нататък. Памучните блузи излязоха изключително нежно мекички и някак си въздушни, за разлика след пране, когато винаги са леко твърди, какъвто и омекотител да ползвам.

Откъм шум - не може да се очакват чудеса, но със сигурност е по-тиха от пералнята, която милата плаче за смяна, но пуста му и пералня не се чупи!

Всички тези писания са за BOSCH WTW 85460 BY   

# 445
Цветче можеш да промениш само малко разделянето на прането. Памучни и смесени тъкани заедно. 100% Синтетика отделно. Но при сушене на Микс добави време (Икона Слънце или подобна на Сушилнята 1бр.).
Завивки с синтетика пълнеж переш на Синтетика, сушиш на Синтетика с добавяне на време - иначе излизат леко влажни в дълбочина. Отвън калъфа е сух. Така суша и якета.
Дънките на Микс с 1 Слънце или Памук, но не екстра сухо. Някои дънки имат Еластан, както си отбелязала. Нямам свити до сега. Включително такива, които имат етикет, че не са за Сушилня.
Нямам нищо с пълнеж Естсествен пух и не мога да съм полезна.

# 446
Благодаря за полезните препоръки,  Devil_Rose  bouquet

Цветче можеш да промениш само малко разделянето на прането. Памучни и смесени тъкани заедно. 100% Синтетика отделно. Но при сушене на Микс добави време (Икона Слънце или подобна на Сушилнята 1бр.).
Завивки с синтетика пълнеж переш на Синтетика, сушиш на Синтетика с добавяне на време - иначе излизат леко влажни в дълбочина. Отвън калъфа е сух. Така суша и якета.
Дънките на Микс с 1 Слънце или Памук, но не екстра сухо. Някои дънки имат Еластан, както си отбелязала. Нямам свити до сега. Включително такива, които имат етикет, че не са за Сушилня.
Нямам нищо с пълнеж Естсествен пух и не мога да съм полезна.

# 447
  • на Мелмак
Аз пухени якета и завивки суша на програмата за завивки.

# 448

Моята няма такъв филтър!

Ето линк към две снимки. Дано се отворят най-накрая!
http://pepich.snimka.bg/daily/lichno.939739#

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 14:52 от Pepich

# 449
Иска парола?

Общи условия

Активация на акаунт