Избор на сушилня - 7

• 121 927
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
Devil_Rose,виждам че и вашата сушилня е с програма вълна finish.
Интересува ме с каква продължителност е при вас и какво прави?
Благодаря!

# 631
6 мин и не суши Simple Smile Освежава само. Леката програма на Синтетика може да ти е полезна в случая.
За Финни може да пробваш също с Вълна.

# 632
Здравейте отново,

основният ми критерии за избор на сушилня беше да има програма за вълна и за естествен пух, защото имаме много такива дрехи. С програмата вълна се разбрахме - такава е, не суши - само врътва. Ползвам я за спрея-омекотител на Сано. Онзи ден и второто разочарование - яке с пух не се изсуши на съответната програма. Досушавах го 2 пъти по 1 час на топло време. Та един вид последното трето нещо заради което се спряхме на именно този БОШ е самопочистващия се кондензатор и дано и там не се издъни скоро. От по-стари мнения знам, че след 3-4 години ще има сервизиране.

По отношение на комуникацията ми с Бош България не знам какво да кажа Simple Smile След като бях се обадила за информация за програмата вълна финиш, казаха ми да сложа повече пране, после ми казаха че програмата работи само с кошница, после ми казаха да не бързам с покупка на кошница защото не било 100% сигурно че програмата не работи заради липсата на кошница, после искаха да им давам адреса си за да ми изпратят "комплимент" за причиненото неудобство (според мен просто ми взеха адреса за базата им данни), после им казах че програмата им е такава (линка на немски, който пуснах преди с описания на програмите) и да си коригират упътванията защото ни заблуждават, после трябваше да им напиша подробен имейл от А до Я какво сме си комуникирали и какъв е проблемът, после получих финалното обаждане по телефона, че са получили отговор от централата им, че мокри вълнени дрехи не бива да се сушат мокри в сушилнята, защото ще се свият и препоръчват да се положат върху хавлиени кърпи и когато изсъхнат да се сложат на поставка в сушилнята и с въпросната 6 минутка програмка да се освежат и да набухнат... Ами не съм удовлетворена, въпреки че си суши обикновените дрехи. (благодаря на мацката, която сподели, че суши на easy care с две слънца, това е истината за ежедневните дрехи) Със същия успех можех да си взема сушилня с 400 лв по-евтина, но се подведох от програмите, които не вършат очакваната работа.

# 633
Привет. Мнение за този Аристон- клас Б. Изсушава ли добре дрехите /свиване/намачкване/почистване на филтри/отделяне на топлина.? newsm78
Ще се ползва два пъти седмично и не виждам смисъла от другата с термопомпа.

http://www.technomarket.bg/sushilni/hotpoint-ariston-ftcf-87b-6py-eu-09146747

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 11:16 от hienata76

# 634
  • София
Здравейте!
На каква програма пускате дънки за да не се свият? Нямам специализирана.

# 635
  • на Мелмак
Аз ги пускам на памук или на хавлии

# 636
  • На брега на реката
На микс или ако нямаш, на синтетика, но ще се наложи да ги оставиш да се доизсушат, защото ще излязат леко влажни, обикновено на колана. Слагала съм на памук, но се свиват.

# 637
  • край голямата локва
Здравейте, имам следния въпрос: Може ли сушилнята да стои остъклена неотопляема тераса?

В упътването не пише нищо за температура, а само да е на закрито? Rolling Eyes

За 5 години на такава тераса - спря само веднъж. Просто отказа да работи. Но беше много студено.  cold Като се затопли- си тръгна без проблем.

Но- на южна тераса, в град с меки зими.

# 638
  • София
Благодаря! Според мен микса е със същата Т като памука. Поне като отварям не намирам разлика.

# 639
  • Русе
Аз ги пускам на памук или на хавлии

И аз на памук, макар че имам и програма, но забравям често да я сменя. Даже в момента май на памук суша дънки.

# 640
  • На брега на реката
По принцип микса е с по-ниска Т от памучната.

# 641
Здравейте, тази сутрин на дисплея на Сименса ни светна този символ -

Никъде не намерих какво означава. Иначе дрехите бяха изсушени.
Случайно някой да знае какво означава?

# 642
Сигурно филтърът ти има мъх. Аз монтирах пред кондензатора един филтър от климатик, и си реших проблема с чистенето му, с четка за зъби smile3532 Да са живи и здрави майсторите от АЕГ, побългарих им майсторията.

# 643
Сигурно филтърът ти има мъх. Аз монтирах пред кондензатора един филтър от климатик, и си реших проблема с чистенето му, с четка за зъби smile3532 Да са живи и здрави майсторите от АЕГ, побългарих им майсторията.

Качи снимка и сподели как си го направил, че с това чистене ми дойде до гуша.  #Cussing out

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 22:38 от Pepich

# 644
Прикачи пак не работи, но при пръв удобен момент ще кача. Просто го тикнах до горе, пред кондензатора,  а от долу го подпрях на улея и залепна. Малко голям дойде, но стана.

Общи условия

Активация на акаунт