Избор на сушилня - 7

• 121 757
  • 788
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Лошото е, че някой дрехи ненизлизат напълно сухи или част от тях не е суха. Може би трябва да отбелязвам екстра сухо ли, не знам и аз...
Бъркаш в избора на програма. При мен памучни дрехи никога не излизат напълно сухи от смесените програми.

# 166
  • Пловдив
Ами, като слагам смесени, не само памучни, използвам програма за смесени и пак излизат така. Явно не улучвам програмата и трябва наистина да слагам по еднородни дрехи от към състав.

# 167
Момичета,наааай накрая и аз със сушилня. Нямам никакъв опит, за пръв път ползвам. Взехме AEG: http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBE48S/p/687471.
За 1то пускане, в книжката пише да се сложи малко пране на кратка програма. Изпрах кухненските кърпи за ръце (3 бр малки кърпи, не са чист памук) и 2 бр др малки хавлии с центрофуга на 1200 об. Реших да я пусна на MIX програма, с продължителност час. Като приключи 3те бр бяха сухи( те са съвсем тънки),нооо др 2 бяха влажни Shocked Настройката за сушене беше на "гардероб". Някакви предположения къде греша ?
И освен това, съм чела, че духат топло, а тази от никъде не духа топло.

# 168
  • Пловдив
beginning, и аз съм със същата сушилня и имам същия проблем. Няколко поста по-нагоре писах и аз за това. Имоята не духа от никъде топло.

# 169
Хм, ivka, дано ние бъркаме нещо, че толкова отдавна исках, пък то...  Laughing Аз не се отказвам и отивам да пусна същите 5 хавлии на "памук", въпреки, че не са и да видим какво ще стане  Crossing Arms

# 170
Сушилнята отвън не духа топло, ако това имате предвид. Просто се усеща затопляне в помещението.

# 171
  • Пловдив
Хм, ivka, дано ние бъркаме нещо, че толкова отдавна исках, пък то...  Laughing Аз не се отказвам и отивам да пусна същите 5 хавлии на "памук", въпреки, че не са и да видим какво ще стане  Crossing Arms
И аз от толкова много време искам сушилня и като слушам мои приятелки как сушат и прибират дрехите, а аз досушавам на радиатора Sad

# 172
  • София
От програмата Микс на АЕГ е - просто не става тая програма, поне при мен. Ефектът е, че едни дрехи са изсушени, други не. Ползвам памук или синтетика, когато искам по-деликатно изсушаване, както и специализираните програми за връхни дрехи, функционален текстил и пр. Когато прането е много малко - използвам програмата за време.

# 173
  • на Мелмак
Няма ли програма за хавлии?
Ако няма - памук.
Иначе на микс - така е едно е сухо , друго леко влажно , при мен се регулира с избор на степен на сухота / слънце/. От без слънце до три слънца.
Изпробвайте няколко варианта , да се опознаете с машинката.
Защо искате да ви духа топло навън?
Лятото какво ще правите?
тя си духа топло вътре, при мен има и студено духане тип проветряване.

# 174
Не ми трябва да ми духа топло вътре въобще, просто се чудех дали всичко и е ок, защото бях убедена, че трябва да духа...грешката е моя Simple Smile
 Явно "микса"  ще я отпиша или ще я ползвам за по-тънки дрехи.  Може би всичко е въпрос на настройки, избор на програма и здрави нерви  hahaha

# 175
  • на Мелмак
Чак пък нерви  newsm78
Пробваш , сушиш и виждаш .
Ето сега си видяла какво ти се е изсушило на микс и какво не .
Това е .

# 176
  • Пловдив
И аз ще пробвам само на памук и да настроя степента на сушене. Дано стане!  Wink

# 177
  • София
beginning - за кърпи използвай програма за памук. Дори и да не са 100%памук.

# 178
А аз да се похваля  Simple Smile
Вчера докараха новата машина и снощи я пуснах. Работи!!!
Суших дънки на програма памук и излезнаха топлички и сухи. Обаче после видях, че има на едно място на крачола леко влажно. Явно следващия път ще трябва да го направя на опция сухо за гардероб +.

# 179
  • София
Термопопмпените не духат, нали?

Аз имам обикновено АЕГ, духа духа то ....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт