Избор на сушилня - 7

• 121 076
  • 788
  •   1
Отговори
# 285
А къде пише къде е произведена, че се зачудих за моето аег от къде е ?
На стикера, под отвора, който снима за гаранцията, сделано в Польше #Crazy

# 286
Не е изключено при нагряването да става потъване на уплътнението заради омекване.
Има и друг вариант - усукване на предния корпус и не добро лягане на вратата. Второто може да е фабричен дефект.

# 287
Не е изключено при нагряването да става потъване на уплътнението заради омекване.
Има и друг вариант - усукване на предния корпус и не добро лягане на вратата. Второто може да е фабричен дефект.

Моята започна да свисти веднага щом я пуснах.
Аман от фабрични дефекти!!!
Това AEG трябва да го спрат от продажба! Много ме е яд, че го купих.

# 288
Ако решиш имаш право на рекламация и смяна на уреда. Да ти върнат сумата е малко по-тегаво. Това важи по принцип за повечето покупки и не само на техника.

# 289
Моята АЕГ ..48S също е произведена в Полша. Тази вечер пуснах 3 една след друга. Само на 1та свиреше и то доста силно. Много дразни...10 пъти отварях и затварях. Оправя се като се натисне леко вратичката или като същата се повдигне от долната страна на горе, сякаш леко е увиснала и отваря отгоре, което не ми се струва логично, но пък и уплътненията да се прецакат и улегнат за толкова кратък период не е вариант според мен  Thinking  Но след като се оправя само и не се чува постоянно при всяко ползване ще излезе уплътнението, което при заграване се разширява и "млъква".

# 290
Здравейте, от  вчера ползвам AEG -T-8DEC49S. Може би ако бях попаднала тук по-рано , щях да избера някоя друга марка. Crazy
Както и да е. Засега съм я пуснала веднъж- няма миризма, свистене, тракане.
Единственото нещо, което ме притеснява е, че има вода при малкия филтър/ този при кондензатора/. Някой  който ползва същия модел дали е отварял там?  Ще съм благодарна ако някой се включи. bouquet

# 291
Panama81, и аз имам тази сушилня отпреди Коледа. Не съм забелязала да има вода. Но за мен има миризма, свистене, тракане. Шумна е и вибрира, дразни ме... Сложихме я в кухнята, затварям вратата докато работи и като вляза, след приключване на цикъла определено усещам "разлика" във въздуха, дразни ме и се налага да проветрявам обстойно. Не мирише точно на препарата, с който съм прала, а по-тежко. По отношение на сушенето също имам резерви. Всчко ми се налага да доизсушавам...

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 10:48 от Kaktus s usmivka

# 292
При мен няма никаква миризма. Трака от време на време/забелязах го при втория цикъл/, но моята е в отделно помещение и не ми е проблем. Втория цикъл пуснах кърпи - 4 бр. 100х150, 1- 70х140 и дребни кухненски кърпи. Избрах програма cotton със слънце, даде ми цикъл 2:58, в последствие преизчисли и намали цикъла с 10 мин. Кърпите излезнаха напълно сухи, меки с приятна остатъчна миризма от омекотителя. Толкова ми харесва миризмата, че се отказах да взимам кърпи за сушилня.
Сега ще звънна в сервиза,да проверя дали е нормално там да има вода.
Благодаря ти за отговора. bouquet

# 293
На моята Беко също, когато извадя долния филтър има капки вода.
Тъй като си работи нормално сушилнята, суши си, не съм обръщала такова внимание на тези капки...викам си сиг така трябва да е. На няколко цикъла изчиствам филтъра с прахосмукачката, забърсам с кухненска хартия...
Но пък би ми било интересно, какво ще кажат от сервиза, дали е нормално да има капки или не.

# 294
Здравейте, от  вчера ползвам AEG -T-8DEC49S. Може би ако бях попаднала тук по-рано , щях да избера някоя друга марка. Crazy
Както и да е. Засега съм я пуснала веднъж- няма миризма, свистене, тракане.
Единственото нещо, което ме притеснява е, че има вода при малкия филтър/ този при кондензатора/. Някой  който ползва същия модел дали е отварял там?  Ще съм благодарна ако някой се включи. bouquet

Моята е същата. Няма капки вода при кондензатора. Дрехите излизат сухи, поне това го прави както трябва.

Kaktus s usmivka
На програма за памук и слънце пак ли излизат влажни?

# 295
  • Bulgaria

Моята започна да свисти веднага щом я пуснах.
Аман от фабрични дефекти!!!
Това AEG трябва да го спрат от продажба! Много ме е яд, че го купих.

Пробва ли да натиснеш вратата, докато свисти? Моята спира като я натисна. Grinning Това дали може да се отстрани, обаче, не знам... Аз си я харесвам моята и ми се ще да ми я поправят. Дано не изкочи и някой друг дефект.

# 296

Kaktus s usmivka
На програма за памук и слънце пак ли излизат влажни?
Ами пускам примерно боксерки на ММ, които отгоре са с широк ластик, избирам прогр. синтетика с опция макс. сухо не съм сиг. но около 1.35, и не излизат готови за прибиране. Пусках кърпи на прогр. памук и слънце, над 2 часа - бяха ОК, обаче единичен памучен калъф за юрганче на същата програма определено не беше за прибиране в гардероб.
Значи си слагате омекотител(на прането), аз питах по напред ...
Знам ли, може очакванията ми да са големи но определено не съм доволна. А уж я бяха препоръчали на ММ като изкл. тиха и без да се усеща никаква миризма...

# 297
Здравейте отново,
обадих се в един лицензиран сервиз на АЕГ, и ми казаха, че е нормално там да има малко вода, която има място за отичане. Понеже съм Тома Неверни, звъннах в Роял Електроникс, чакам да ми върнат обаждане късния след обяд, и ще пиша.
Омекотителят го сложих по навик в прането, и честно казано не очаквах да остане аромат след изсушаването.
В този аспект съм приятно изненадана.
Също така в първия сервиз в който звъннах, човека ми каза, че е нормално да има някакво тракане - характерно било за повечето електроуреди в клас по - висок от А+.

# 298
  • София
Здравейте! По повод свистенето на АЕГ: аз съм от близо месец с най-новата   ...68S и преди няколко дни са получи това свистене от люка. Подпрях го лекичко и след малко спря да свисти. Сетих се, че преди това оставях люка отворен подобно на пералня и може би това е причина леко провисване на вратичката. Сега вече я затварям и го нямам този проблем.
Имам и въпрос: повечето перални които пускам са смесени тъкани и съответно избирам тази програма на сушилнята, да обаче тя е за 3кг. пране. Ясно е, че няма да суша на два пъти и редовно се оказва, че тези 3 кг. са доста надвишени. Дали има проблем или  да продължавам така, пък тя ще си преизчислява времето?

# 299
Първия цикъл, който пуснах, беше със смесени дрехи - чорапи, бельо, дънки и тениски. Избрах програма cotton за гардероб. Всичко беше перфектно изсушено, с изключение на долната част на единия чифт дънки. Метнах ги на сушка, и след половин час, бяха готови за прибиране.

Общи условия

Активация на акаунт