Избор на сушилня - 7

• 121 889
  • 788
  •   1
Отговори
# 525

Иначе 1800-2000 лв за немско.
Къде е гаранцията че няма да е с проблеми?В авторитета на марката Бош? Stop Confused Whistling ooooh!
Който има нерви и пари за боклуци да си играе на ''тука има тука нема''.
Подменям си техниката на 7-8г заедно с кухнята и нямам нито нерви нито излишни средства за марки които не държат на клиента.

# 526
От скоро имаме сушилня и една от причините да вземем точно тази (http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627) е, че имаше програма за вълна.

Наскоро ползвах програмата за вълна за една вълнена блуза, изпрана и центрофугирана на 800 оборота.
На сушилнята и трябваха 3 часа и нещо, но блузата излезе суха и мека. Без свиване, без разтягане - въобще без забележки.

Горният филтъл имаше малко мъх, но долния го почистих едва след 5-6 пускания на други неща.

имам същата купена на "черния петък" за 999,00 лв. Отидох да купя БОШ или АЕГ / последен модел/- всичко беше изчерпано - дори най- старите модели. Но бях  решена, че няма да си тръгна без сушилня.Не съжалявам. Без забележки до тук.

# 527
  • Русе
Никъде, разбира се, техниката си е на късмет. Може и за 600 лв да си вземеш и 5-6 г да ти служи вярно, може и за 1500 и да я скъсаш от ремонт. Но все пак немските са доста по-добри като изработка изцяло. Аз съм си взела решение за себе си, техника - оптимално цена/качество, с надеждата да издържи 6-7 г и после нова, с по-добри технически характеристики и нещо иновативно. Толкова бързо се развива техниката сега.

# 528
2000 лв. и нагоре са прекалено много пари за домакински уред! Поне според мен е неоправдано скъпо.

# 529
Скъпи сами с БОШ, на които вълнената програма ви показва 6 минути - техника от Бош ми каза да пробвам с 3 кг (колкото е макс зареждане на сушилнята с вълна) и ако пак сочи 6 минути, ще дойдат на място, защото това не е нормално. Съмняваме ме с 3 кг да се промени нещо, защото това е макс. Аз бях сложила около 2.

Ако някои от вас с Бош има същия проблем, по-добре звъннете. Техникът беше изненадан от този проблем.

# 530
Без значение от количеството
винаги дава 6 мин.Опитах още сутринта,но с нормални дрехи защото нямаме вълна-6 мин и толко.
Големия въпрос е дали ще си изтеглят несушащите сушилни.Съмнявам се!
Продължават да ги продават.

# 531
mamamari и Цветче
Най-вероятно това е фабричен дефект. Искайте да ви сменят машините с нови.

# 532
Ще ви разкажа като имам развитие. В момента пера други дрехи и ще пробвам като сложа 3 кг какво става, но след като mamamari е пробвала, очаквам какъв ще е резултатът Simple Smile

Други мацки с бошове няма ли в темата да споделят при тях как е.

# 533
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Пф ... Не съм ползвала програма вълна до сега ... Бошка купена 2-ра ръка (произведена 07.2011)... правена е в Германия и за Германия. При включване на програма за вълна (без дрехи вътре) показва 0:05 Simple Smile Та ... явно не е фабричен дефект ...

# 534
  • София
Вероятно като слагате само по 1-2 дрехи сушилнята не може да определи добре влагата и затова приключва на 6-тата минута. Пробвайте да сложите още пране. Или иска кошница. Аз на моята още не съм и ползвала тази програма понеже нямам кошница. Което ме подсеща да питам от къде мога да си купя кошница за АЕГ, по възможност онлайн?
По отношение на марките - до някъде е на късмет. Имаше една дама опщя света от беко, после друга се оплага от аег, сега има оплакване от бош, но това не значи, че маркте не стават като цяло. Аз съм с аег и съм много доволна, познавам хора доволни от бош. Евтините модели на аег и бош се правят съответно в Полша и Туция. Моята не знам къде е правена, не пише на нея, струваше 1000лв. на промоция и суши перфектно.

# 535
А как според този техник ще се сместят 3кг вълнени пуловери на стойката за вълна ,която БОШ предлага на своите клиенти и която съм си купила.
Тази:
тя има две нива 24/25см и едно долно 29/33см всяко на 10 см височина от предишното newsm78
Пряко сили по пуловер на ниво.Няма как да се събере 3кг newsm78

# 536
Пф ... Не съм ползвала програма вълна до сега ... Бошка купена 2-ра ръка (произведена 07.2011)... правена е в Германия и за Германия. При включване на програма за вълна (без дрехи вътре) показва 0:05 Simple Smile Та ... явно не е фабричен дефект ...
Няма ли за увеличаване на времето бутон newsm78

# 537
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Няма ли за увеличаване на времето бутон newsm78

О, има и можеш да му зададеш каквито искаш часове и минути Simple Smile Но фабрично дава като програма точно 0:05 Simple Smile

# 538
Скрит текст:
Става ''все по-хубаво'' #Crazy
Пералнята ми от същата марка 1200+/-лв все още в гаранция (нов модел за сега ).Слагам няколко пуловераза проба  на програма ''вълна'', ги вади на цели участъци напълно сухи  Shocked.Все пак говорим за пералня!!! Shocked Joy Cry
Иначе пере хубаво (ползвам едва няколко програми).Обаче който я е купил с идеята да ползва програмата за вълна ,ще остане изненадан. Rolling Eyes
Сега отворих книжката на сушилнята и четох за програмата за вълна препоръчват да се ползва кошница,което напълно изключва да се сушат 3кг на веднъж ,а максимум една-две дрехи.

При мен без значение какво си задал влагомера е определящ и той като реши че е сухо спира. Проблема е че го спира преди да е изсъхнало, което налага после да простирам.
Опитах и вариант да пусна повторно същата програма. Провал.

# 539
  • София
За да дава фабрично 5-6 мин, значи има някакъв проблем или в машината или в пускането. Няма как да за това време да си изсуши каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт