Парфюмни размисли и страсти - 205

• 107 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
иИмам проба на Расази. Ако не съм я изхвърлила, мога  да я подаря ня някой  да я пробва. За мен е изкуствен аромат, много синтетичен и ...рядко противен.

# 376
# 377
  • Австрия
Привет и от мен  Simple Smile Днес получих подарък: Illuminum, Wild Tobacco  Crazy В момента му се наслаждавам с чаша уиски в ръка..  Heart Eyes

пп. .. бивш пушач съм. Връщам се години назад.. т.е. пушех като млада. Ароматът не е точно като на цигара, разбира се (.. и това е добре  Grinning), но тютюнът силно присъства. Много привлекателен. Опияняващ.

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 23:51 от DimS.

# 378
sanyy,
Добър избор според мен
Траен....до вечерта остава едва забележима следа от него
хубав мъжки парфюм който за мен е: сутрин, мъж, риза ухаеща на изгладен памук, целувка за довиждане  Heart Eyes
дано се хареса

Argent,
страхотен жест  Simple Smile
толкова хубаво ми стана да прочета

DimS,
честит парфюм. Миризмата на тютюн е опияняваща....много я обичам
някога си свивахме цигари от тютюн сушен естествено....върнах се 100 години назад  Heart Eyes

Хубави празници

# 379
иИмам проба на Расази. Ако не съм я изхвърлила, мога  да я подаря ня някой  да я пробва. За мен е изкуствен аромат, много синтетичен и ...рядко противен.
Ами зависи кой модел те са много . Ами ако може да ми е подариш щом не искаш екстра ще е .

Още някой с мнения за РАСАЗИ

# 380
Хитрата сврака с двата крака-поръчах си Lovely на SJP,защото реших да си спестя 100-тина лв. разлика,като заместя  желания NR for her,щото му бил,по всеобщо мнение,"парфюмен двойник".Според моя нос нямат много общо,чисто неприятен ми дойде Lovely-то.Преди няколко години Аvon,по-скоро беше пуснал пълно копие на NR-един със златни частички вътре.Ама здраве да е.Извод:Проби,проби и разчитане на собствените си възприятия.Весели празници !

Благодаря ти за този пост! Напомни ми същата истина, до която и аз достигнах, но ето че се бях изкушила да отстрелям на сляпо http://www.enzo.bg/boucheron/quatre-parfjumna-voda-za-zheni/ и то само щото хората викат, че бил много елегантен и изискан ,а ензо са го пуснали на съблазнително ниска цена. Ще трябва да се поръчва проба и разносва, всеки нос е различен, ама лъжем се все, макар да го знаем.
П.П. Много се надявах на парфюм за Коледа, но явно ако искам такъв подарък ще трябва сама да си го направя. Whistling  
Щастливо и уханно посрещане на празника на всички! Simple Smile

# 381
  • Бургас
 Lovely на SJP и NR for her за мен също не са двойници,напротив имат съществени разлики. Peace Куатре е точно такъв,какъвто си го описала,според мен е  лесно харесващ се аромат,имам го и си го нося често.Скоро ще се сдобия с първия си Амуаж и съм на седмото небе от щастие. Mr. Green След многоoo колебания между Reflection и Ciel реших да се спра на втория,за мен е достоен за притежание. Heart Eyes Допада ми още един,но го оставям за след Нова година.Весели празници от мен,бъдете благословени!

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 12:30 от Bright Crystal

# 382
  • София
Argent, чудесна новина! Само мога да си представя щастието в очите на майка ти! Празникът за нея ще бъде още по-прекрасен Simple Smile

Весела и светла Коледа, скъпи приятели, бъдете много щастливи!  Hug

# 383
Това Куатре е много интересна птица.Имах пробичка от enzo,и от нея изобщо не се впечатлих...докато при едно пазаруване в Лидъл не ме лъхна нещо много шик и с лимонено-горчива нотчица.Преследвах жената няколко щанда,преди да се осмеля да я питам за парфюма.Ми той се оказа.Поръчах го за коледен подарък на систъра.Връхната му нотка заблуждава,като поотмине се разкриват ония красоти,които ме накараха да се влюбя в него.

# 384
Ах, ами аз точно от ензо мислих да поръчам проба  за разносване, а сега излиза, че може да се заблудя Crazy
А някой ще се осмели ли да го опише, пък да се пробвам все пак на сляпо тамън за Нова година?
Изобщо не познавам този бранд, не съм пробвала абсолютно нищо тяхно, та все пак да имам някакви очаквания..... Rolling Eyes

# 385
понеже попита за унисекса от ензо, затова казах,че имам отливката. Ето този
http://www.enzo.bg/rasasi/oud-al-mubakhar-parfjumna-voda-uniseks/

# 386
понеже попита за унисекса от ензо, затова казах,че имам отливката. Ето този
http://www.enzo.bg/rasasi/oud-al-mubakhar-parfjumna-voda-uniseks/
Понеже спомена Расаси и унисекА, което предполага един единствен унисекс, то той не е един дори и в еnzo...
http://www.enzo.bg/rasasi/?f=1-1-1-6347-3619

Ах, ами аз точно от ензо мислих да поръчам проба  за разносване, а сега излиза, че може да се заблудя Crazy
А някой ще се осмели ли да го опише, пък да се пробвам все пак на сляпо тамън за Нова година?
Изобщо не познавам този бранд, не съм пробвала абсолютно нищо тяхно, та все пак да имам някакви очаквания..... Rolling Eyes
Не се осмелявам да описвам, само споменавам, че ако познаваш Jour d`Hermes Absolu Hermes, то имаш ясна представа какъв е и Boucheron Quatre.
Мнението ми за него накратко. Но пробвай!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=893829.msg32492437#msg32492437

# 387
Ах, ами аз точно от ензо мислих да поръчам проба  за разносване, а сега излиза, че може да се заблудя Crazy

Добро утро,
поръчай си проба по-добре  Simple Smile
аз с големи очаквания си поръчах Traversee du Bosphore L`Artisan, а се оказа, че изобщо не ми харесва, че и зле ми става  Laughing

# 388
Благодаря! Ще тръгна по изпитания правилен път все пак, ще поръчам проба и след това ще решавам. Няма смисъл после да се чудя в кой дълбок шкаф да го крия.  Mr. Green Набелязала съм и цял куп още за проби, ще се възползвам да поръчам поне 10-15 и да им се чудя вкъщи. Обичам да "разглеждам" аромати. Heart Eyes Дано от ензо не си помислят, че ще въртя търговия  hahaha

# 389
Поръчах AL HARAMAIN MADINAH да видим какво ще дойде . Много искам да видя това масло дали е толкова ароматно колкото го писват .

Общи условия

Активация на акаунт