Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 93 761
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, отдавна не съм писала в тази тема. Искам да се похваля, че най-сетне сполучих в опитите си да стана "интелигентно руса" след дълъг период на прекалено светло-русо. Дълги години пробвах с по-тъмни бои за краищата (10-ки, 9-ки, 8-ци) и освен, че си поизтощих косата, друг ефект не постигнах.  Съвсем случайно в края на август уцелих желания от мен цвят и то в опит да позамаскирам едни недобре боядисани корени (боята не ми хвана, защото се мазах по време на цикъл).

"Интелигентният" ми цвят е този http://prikachi.com/images.php?images/133/8986133Q.jpg

получи се с шампоан-оцветителя на Лакме за ....(не падайте) ..за кафяви и кестеняви коси https://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-otsvetyavashti-i … ltra-brown-100-ml

Продавачката от магазина на Златна рибка ми го препоръча като сподели, че майка й го ползвала понякога върху бяло-руса коса, за да постигне по-благороден отенък. не знам доколко се вижда на снимката, но реално цветът се получава нещо средно между златисто и пепеливо, отмива се равномерно, няма рязка разлика между корен и дължина. също така няма драстична разлика "преди-след"...  просто околните забелязват малко по-изискан цвят и по-здрав вид на косата. Отделно съм забелязала, че продуктите на Лакме дават една здравина и твърдост на косата, което за изрусени перушини е благодат.

Дано съм ви била полезна!
Не виждам резултата от шампоана Sad

# 16
При мен се получава същото с боя 11.1 или 11.11. При моята коса пепелните цветове се постигат лесно, а и ги предпочитам. По въпроса за изсветляването на тъмна коса, без да съм особено веща, смятам че е пи добре да се постине цвета с боя отколкото с изрусител. При мен винаги има една идея разлика между току що изсветления корен и дължините. Винаги е леко по тъмно и една идея по-топъл цвета. При следващото боядисване става като останалата коса. Предпочитам така, отколкото да слагам блондори. Още повече че моята коса е сравнително светла и се поддава на изрусяване. Зимата при по студено време ползвам 12 оксидант, лятото 9 ми е достатъчно. Колкото по леко третираш косата, толкова по добре. По скоро е трудно да се приеме идеята за по тъмно русо.
Косата от снимката ми харесва, особено отенъка, не ми се вижда златис а по скоро пепелен.

# 17
Някой отзиви за матиращия шампоан на Голдуел,както и от матиращата маска?  bouquet

# 18
Вчера за първи път се правих с Леганза, оцветяващ балсам. Седях към час и половина. Хвана много добре, вече ме е яд че не съм пробвала по-рано. Определено мога да пропусна боядисване, иначе досега да се бях намазала вече.  Hug

# 19
Вчера за първи път се правих с Леганза, оцветяващ балсам. Седях към час и половина. Хвана много добре, вече ме е яд че не съм пробвала по-рано. Определено мога да пропусна боядисване, иначе досега да се бях намазала вече.  Hug
Новите на Престиж са по-хубави от Леганза,а и пуснаха розово 😇

# 20
Пробвах розовата 8 мица на Алфапарф върху изсветлена коса, а 6 оксидант и маска за коса в сместа, получи се приятно розово русо, лек розов отенък, доволна съм.

# 21
Новите на Престиж са по-хубави от Леганза,а и пуснаха розово 😇

Moже ли линк да ги видя на картинка. Благодаря:)

# 22
Здравейте и от мен момичета . Искам да се изруся платитено руса по възможност без блондор , а само с боя за коса ... Косата ми е като на номер 8 .. Смятате ли , че с боя за коса бих постигнала добър резултат ... Засега съм се спряла на Alfaparf , Cifelli , и Maiandra Lux Wink .. Някой ако ги е ползвал да пише ..

# 23
  • Варна
 Платинено русо на какво ниво? Защото има и 8-ца платинено русо. Мисля,че с тая светла основа няма да е проблем. Супер изсветляващите бои свалят до 4 тона така,че ниво 10-11 ще стане.

# 24
Платинено русо на какво ниво? Защото има и 8-ца платинено русо. Мисля,че с тая светла основа няма да е проблем. Супер изсветляващите бои свалят до 4 тона така,че ниво 10-11 ще стане.

Искам ниво 9 поне Sad

# 25
Също така ако може да ми кажете коя боя изрусява най - добре ...

# 26
Алфапарф изсветлява добре, другите не съм ги пробвала.

# 27
Някой пробвал ли е тази боя на Лореал Професионал

http://www.arlen.bg/boya-za-kosa-majihighlift

# 28
  • Бургас
Здравейте момичета. Да ви разкажа малко за моята коса. Дълги години беше червена. После я направих черна - 6 години. Преди два месеца реших, че искам руса. Отидох при една фризьорка с притенции, че е добър колирист. Два пъти ми изпра косата с Деколор.... Цвета се върна. Реши че ще ме обезцвети. Но не до корените, а до средата на косата. Не знам защо така реши. След това ме боядиса ...с червена боя, защото сум била с бяла кожа и пъстри очи и този цвят ми отивал. Аь и каза Руса, тя не та не.после ми сложи кичури. Тръгнах си ядосана. Преди седмица отидох при друг фризьор. Тя ме обезцвети цялата и нанесе русия цвят. До тук добре. Косата ми в момента жълтее и има лек оттенък на розо. Като цяло доста равномерно се получи, но не искам този цвят. Искам платинено рус 10ка. Пробвах да я матирам с на палете перления балсам, но нищо не стана.
И сега на въпроса. Моля, помогнете ми достигна желания от мен цвят.
Четох много от темите, но в един момент взех да се бъркам вече.

# 29
Не знам след толкова пране в какво състояние е косата ти. Ако оставим тояа настрана може да пробваш с боя 9.1, придва пепелив отенък. Не знам дали това е което целиш. Според мен ако сложиш по силна боя по дължините може и да се накъса косата. За оксидант по дължините според мен 6. Ако косата ти е много изтощена, направи маски преди боядисване.

Общи условия

Активация на акаунт