Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 317
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Моята фризьорка ме направи с блондора на Wella Profesional . Много хубав цвят стана . И косата си ми е хубава. От февруари месец съм руса . Косата не ми жълтее въобще .
Снимки ако качвате е по-убедително,  и полезно като инфо.

Ще кача и снимки  Peace

# 571
кикамора има чудесна коса и прекрасен рус цвят.
Кика, вчера ми се видя леко променен подтонът на русото, но е страхото! Комплименти  Heart Eyes

# 572
Момичета,ползвали ли сте русите тонове на боя за коса VOILA Creme 3C Intense? Аз по принцип се боядисвам с 10 като номер и с 9 % оксидант,но на друга фирма...  newsm78

# 573
Кика, вчера ми се видя леко променен подтонът на русото, но е страхото! Комплименти  Heart Eyes
Основният цвят е 8.0, но имам по-светли и по- тъмни почти незабележими кичури, които просто се преливат. Преди се правех с 9.0, но ми идва много светло.
https://postimg.org/image/gxgfnt8rj/

# 574
Хубава е  и много ми харесва, казвала съм ти го  Peace
И мен ме заинтригува боята, която sunny:*kiss показа.

# 575
  • София
Хубав е цвета Peace
Ако така ставаш с 8-ца, с 9-ка сигурно си бяло руса Simple Smile

# 576
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кика, вчера ми се видя леко променен подтонът на русото, но е страхото! Комплименти  Heart Eyes
Основният цвят е 8.0, но имам по-светли и по- тъмни почти незабележими кичури, които просто се преливат. Преди се правех с 9.0, но ми идва много светло.
https://postimg.org/image/gxgfnt8rj/
Страхотен цвят имаш Кике. newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10Със каква боя се правиш и какъв ти е основния цвят?

# 577
Щом Кикимората е руса,би следвало да знае,че след 3 седмици косата израства и трябва да се боядисат корените.Особено когато са тъмни.За какви мъчения говори тогава?!

# 578
Щом Кикимората е руса,би следвало да знае,че след 3 седмици косата израства и трябва да се боядисат корените.Особено когато са тъмни.За какви мъчения говори тогава?!
Говоря за това че 12% окислител в доста силен и третирането на косата постоянно с такъв процент не е добре за косата!
Моята е светла и се правя с 6% и пак малко или много има някакви поражения, а ако трябва да я правя с 12%, просто ще я изсветлявам само 1-2 тона!

# 579

Не е задължително , не смятам , че трябва през 3 седмици ... 1 месец е ок ... Даже познавам момичета , които го правят през 2 месеца за да си почива косата

# 580
  • София
2 месеца...и ходят с 3 пръста ли корен ли?

# 581

Явно някои предпочитат така за да си запазят косата  Laughing

# 582
Кикамора много ти е хубав цвета.

# 583
  • София

Явно някои предпочитат така за да си запазят косата  Laughing
Да не се мъчат с русото тогава, или може би на някои хора им е по-важно да се водят руси, отколкото да имат поддържан вид Wink

# 584

Явно някои предпочитат така за да си запазят косата  Laughing
Да не се мъчат с русото тогава, или може би на някои хора им е по-важно да се водят руси, отколкото да имат поддържан вид Wink
Че Мадона нарочно си прави корена черен и го търси като ефект. Като няма и бяла коса не седи грозно. Поддържания вид може да е налице и без боядисан корен.

Общи условия

Активация на акаунт