Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 267
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Боята като се види че не стига, се разрежда малко.

# 661
Въпроса не е да разреждаме боята, а това че не ми стига една нормална опаковка. За цялостно боядисване, винаги вземам 2 бои.

# 662
Ето го новият ми цвят. На светло още повече ми харесва  Heart Eyes

# 663
Ето го новият ми цвят. На светло още повече ми харесва  Heart Eyes

Приятен е цвета, но е тъмничък. Дано се задържи, защото върху русо обикновено след няколко миенета пада.

# 664
Ох веднъж се бях издокарала в такъв цвят, но по- светъл и всички около мен ми казваха веднага да го махам. Цвета сам по себе си не е лош, но на мен ми седи ужасно.

# 665
Ето го новият ми цвят. На светло още повече ми харесва  Heart Eyes

Цветът е много хубав  - това със 7.3 и с 6% оксидант, нали?
Edit: Видях в другата тема Grinning

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 19:01 от ~Di~

# 666
  • София
Много приятен и равномерен цвят (за мен не е русо обаче), косата също изглежда супер  Peace

# 667
Привет! Искам да се боядисам вкъщи, но откакто използвам проф. козметика не съм го правила това. Преди се боядисвах с боя от магазина и я бях побъркала тази коса, всяка седмица червено.... Сега вече си е моят цвят, но искам промяна и леко искам да я изсветля, в момента е "опушен лешник"-където и да отида казват, че така се води естествения ми цвят. Та мисълта ми е, ако реша да се боядисам в домашни условия, на коя марка боя да се спра и какво още да си взема за да не я окепазя наново? Не съм наясно с тия Олаплекс-и, само в салон са ми го добавяли към боята..
Ето снимки на моят цвят в момента (не е много реално, но се надявам да добиете представа)

https://postimg.org/image/m9n7fp8z7/

https://postimg.org/image/7edcnqwc7/

bouquet

# 668
За изсветляване с до 2 тона взимаш 8 мица или 9 ка боя с 9 % оксидант. За повече изсветляване съответно по-силна боя. Мажеш първо дължини, след 20 тина минути мажеш корените. Иначе в корена косата изсветлява повече.

# 669
А как да избегна рижавеенето след това? Тъй като имам много малко останало по краищата още от червената боя...

# 670
С рязане, какво друго!

# 671

Melisandra ,a този цвят ,твоя си ,как го постигна от червено?
С бои или остави косата да израсте ?

# 672

Melisandra ,a този цвят ,твоя си ,как го постигна от червено?
С бои или остави косата да израсте ?

Спрях да я третирам и да я боядисвам. Започнах интензивни грижи с масла и профи козметика и много бързо израстна и се съживи. Иначе с бои след червено мисля че ще е доста трудно.... То няма покриване с нищо. Или ако има, винаги ще го има и гадния червен оттенък  Thinking
А така за година смених цялата си коса. Остана съвсеем малко по краищата и скоро и тях ще режа.

# 673
  • Варна
 Естествената коса лесно ще я изсветлиш,но червеното .....Ако можеш да го прежалиш като дължина направо режи,но да ти кажа честно естествения ти цвят е разкошен и ако нямаш бели коси за криене направо е грехота да  го съсипеш с боя  bouquet

# 674
Цвета ти много ми харесва ,аз това се опитвам да постигна с бои ,но без успех Grinning
Аз не бих слагала бои върху този цвят ,дори и тези краища са интересни   Heart Eyes
Най-много някои светли кичурчета ,тук там ,направени от някой който разбира Peace

Общи условия

Активация на акаунт