Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 271
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Всички осмици ми докарват кестеняв бабешки цвят  Sick. Такова русо като на Ива го докарвам с 10.1  #Cussing out и то само с 12-ка оксидант.
Осницата става хубав цвят само ако косата ти е светла. Ако си с тъмна коса и червен пигмент, особено осмици те с разни оттенъци, прави ужасен цвят.

# 646
Зравейте! Можете ли да изкажете впечатления от двете марки Indola и Igora коя е по-качествена и по-щадяща да кажем? За цвят не питам защото това зависи какво точно смесиш, от % на окислителя, от естествения цвят и др. Някъде прочетох, че Indola е бившата Igora, но аз виждам, че и двете се продават в момента, т.е. Игората не са я спрели и да са я преименували на Индола например?! Rolling Eyes Освен това също някъде ми беше попадало, че Indola е производство на Schwarzcoph, но аз никъде по кутийката или на тубичката не мога да открия логото на Schwarzcoph, така че чие производство е Индола? Който е наясно, може ли малко яснота?

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 16:22 от Pcheli4ka

# 647
на Wella Professionals боите изрусяват много добре , малко е жълто , но няма как без блондор , щом е боя винаги ще е оранжево или жълто

# 648
  • В полите на Пирин планина
Всички осмици ми докарват кестеняв бабешки цвят  Sick. Такова русо като на Ива го докарвам с 10.1  #Cussing out и то само с 12-ка оксидант.
Осницата става хубав цвят само ако косата ти е светла. Ако си с тъмна коса и червен пигмент, особено осмици те с разни оттенъци, прави ужасен цвят.

Моята коса е светла, но с 8-ца ставам по-тъмна от естествената ми коса. И с 8.0 с блатен зеленикав отенък. Довечера ще правя маска с масла с нагряване, за да смъкна този гаден цвят.  Sick

# 649
Току-що си поръчах един розов тонер за коса, който се добавя към обикновен балсам
http://i.ebayimg.com/images/g/pgIAAOxyTjNSftPi/s-l1600.jpg

Може ли да споделиш после  как е този тонер ,дали действа и колко трябва да се сложи към балсама. Praynig

# 650
  • Варна
Момичета,а знаете ли колко дена след боядисване може да се направи маска с масла(говоря за домашния еластисайзър)?Някъде бях чела,че пада боята от такива процедури!  Thinking

Няма такова нещо,но не увиваш и запарваш главата с найлони в тия жеги. Мажеш еластисайзъра свиваш на кок и така стоиш без да загряваш допълнително. Така не влияе на боята.. Правя еластисайзър на първо и второ миене след боя ако преценя,че има нужда/демек косата ми е суха и смотана/.

# 651
Току-що си поръчах един розов тонер за коса, който се добавя към обикновен балсам
http://i.ebayimg.com/images/g/pgIAAOxyTjNSftPi/s-l1600.jpg

Може ли да споделиш после  как е този тонер ,дали действа и колко трябва да се сложи към балсама. Praynig
Ще споделя, когато пристигне и го изпробвам.
Гледах клипчета в ютуб и общо взето се слага балсам или маска и се оцветява с тонера.
После се разпределя върху косата и се стои час, час и нещо.
И после ... ще видим на какво ще се направя.
Все пак мисля да се нацапам с това чудо преди летния отпуск, за да не се появявам в офиса като пинко розовата пантера  hahaha

# 652
Аз нали поръчах 8.3 обаче ми се стори много светло и се обадих да ми пратят 7.3 на новата боя в рибата. Намазах се и съжалих, много тъмно ще стане макар още да не съм го измила  #Cussing out
Иначе боята на първо четене е много яка, гъста, хубаво мирише и е страшно много като количество. Аз дето съм с коса до средата на гърба спокойно се намазах, че ми и остана. За евентуално следващо боядисване няма да я бъркам цялата  Laughing
По-късно ще покажа цвета, ако става  Sick

# 653
  • Варна
 100мл боя със 150мл. оксидант наведнъж   #Crazy разсипница такава  Joy. С  Laughingтолкова боя ще боядисам махалата  Joy. Аз 60мл. Алфапарф го ползвам на 3 пъти тая сигурно ще отиде на 5.

Мацко шегувам се разбира се ама е много боя това наистина. И половината щеше да ти стигне. Обезателно покажи цвета много ми е любопитно.

# 654
Че аз от де да знам  Laughing цопнах го сичкото, викам щом хората го дават така сигурно е за едно боядисване  Joy Пък и как да преценя колко боя, колко оксидант да сипя, викам ще сгафя нещо. Много е хубава боята, прелестна направо, косата така ми се съживи Heart Eyes Цвета много ми харесва, не е това което очаквах, по-хубав е, много малко по-тъмен, но жив, няма го онова рижавото в предния ми цвят, което много ме дразнеше. Добре че размислих навреме, че с 8.3 щеше голям гаф да стане със руси корени и рижи дължини. Това ще ми е цвета за сега, все пак имам още цяла боя дето сигурно още три пъти ще се боядисвам  Laughing
Дадоха ми мостра на възстановяващата маска, сложих я след боята, хареса ми. Аромата и на боята и на маската са малко странни, не са гадни, но различни някак от стандартните.
Цвета утре на светло ще го снимам, че сега нищо няма да се види на лаМбата  bowuu

# 655
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АЗ защо не разбрах със коя боя си се направила?

# 656
Щото не съм написала  Laughing
Става въпрос за новата боя в златна рибка - Olioseta oro del Marocco  Peace

# 657
Чакаме снимката.

# 658
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Щото не съм написала  Laughing
Става въпрос за новата боя в златна рибка - Olioseta oro del Marocco  Peace
bouquet bouquet bouquet

# 659
100мл боя със 150мл. оксидант наведнъж   #Crazy разсипница такава  Joy. С  Laughingтолкова боя ще боядисам махалата  Joy. Аз 60мл. Алфапарф го ползвам на 3 пъти тая сигурно ще отиде на 5.

Мацко шегувам се разбира се ама е много боя това наистина. И половината щеше да ти стигне. Обезателно покажи цвета много ми е любопитно.
60мл едвам ми стигат да си боядисам корените и обикновено отзад на врата винаги ми остава недобоядисано.

Общи условия

Активация на акаунт