Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 283
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Та имах една Лореал Ексенс 8.12 подарена отдавна но седеше. Защото я похвалихте тук, а нямах от моята се навапцах. Ми не ми харесва. От както смениха формилата на бютито, косата ми е жълта, по-жълта, най-жълта с последната.

# 631
  • Варна
Аз съм кошмар за фризьорките, защото винаги искам русо, което те не одобряват (силно сиво), че младо момиче не трябвало да ходи с посивели коси...
Аз обичам да имам поне 1см. корен, за да стои по-естествено косата. Как да Ви кажа, естествена ми коса и сивото се преливат добре едно в друго. Гадно е при медена и жълто-руса коса, там корена стои като мазен  Crazy

Вече си тонирам корените с цветните балсами на Розаимпекс в цвят Титан. За 30мин. стоене стана хубаво светло сиво и жълтото в новобоядисаните ми корени изчезна на 90%, а тонера е 2.65лв.

# 632
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Иска потребителско име и парола...
Ще коригирам поста си през компа, че явно от телефона не съм се справила.

# 633
Здравейте , имам нужда от помощ . От няколко години се боядисвам с Иноа номера 9 и 10 равни части и 6 % оксидант . Имам доста бели коси и добре се покриват и се получава интересен рус цвят . Но направих алергичен контактактен дерматит на кожата на лицето и трябва да изключвам някои хим. дразнители и боята е едно от тях макар че е без амоняк .
Бихте ли ми препоръчали боя без амоняк и да е по - добра от Иноа . bouquet bouquet

# 634
  • Пловдив
Keune. За съжаление, обаче, не е по-добра от Иноа, но е достатъчно добра 👍🏻. И има много приятни цветове при деветките.

# 635
http://ivelina2.snimka.bg/other/drugi.565981.38118677
Момичета, бях обещала да кача снимка.Извинявам се за забавянето. Това е с Лореал Екселенс 8.12.Много доволна.
Направих корекцията.

# 636
  • В полите на Пирин планина
iv.elina, много хубав цвят.
Моята коса на морето стана направо бяла от слънцето и водата. Снощи сложих една 8-ца и станах кестенява. Знам, че ще се отмие, но ме е яд, че я намазах, макар че знам, че с 8-ците не се разбирам. Все ми вкарват един гаден кафеникав отенък. Rolling Eyes

# 637
  • BG-DE
 iv.elina, страхотен цвят  Heart Eyes и аз, не знам защо, с 8-ците не се разбирам, ставам като блатна фея  Mr. Green

# 638
http://ivelina2.snimka.bg/other/drugi.565981.38118677
Момичета, бях обещала да кача снимка.Извинявам се за забавянето. Това е с Лореал Екселенс 8.12.Много доволна.
Направих корекцията.
Страхотен цвят, ейтакова искам и аз с някакъв розов тонер обаче не ми стиска  Heart Eyes
Поръчах 8.3 от новата боя на рибката, в неделя ще се наклепотя и ако става за показване ще се отчета  Mr. Green

# 639
Keune. За съжаление, обаче, не е по-добра от Иноа, но е достатъчно добра 👍🏻. И има много приятни цветове при деветките.
Благодаря ти Alexa S аз не разбирам нищо от бои а фризьорката ми работи само с Лореал и Milk sheik

# 640
iv.elina, страхотен цвят  Heart Eyes и аз, не знам защо, с 8-ците не се разбирам, ставам като блатна фея  Mr. Green
Според мен много си зависи от боята.аз съм ставала кафява със Диксън примерно.Но със масовата Елея 8.0 със която се правех половин година,че и повече ставах тъмно руса.Явно всяка боя си е за себе си.

# 641
  • Варна
 Всички осмици ми докарват кестеняв бабешки цвят  Sick. Такова русо като на Ива го докарвам с 10.1  #Cussing out и то само с 12-ка оксидант.

# 642
 #Crazy

# 643
Момичета,а знаете ли колко дена след боядисване може да се направи маска с масла(говоря за домашния еластисайзър)?Някъде бях чела,че пада боята от такива процедури!  Thinking

# 644
Току-що си поръчах един розов тонер за коса, който се добавя към обикновен балсам
http://i.ebayimg.com/images/g/pgIAAOxyTjNSftPi/s-l1600.jpg
Надявам се да се получи нещо подобно
https://www.pinterest.com/pin/248260998191883123/

Общи условия

Активация на акаунт