Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 238
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Да, имам и корени израснали. Ох, искам някакъв цвят, който да стои добре без да избледнява и да си се боядисвам на месец-два и да не се занимавам. Затова искам нещо близко до естествения, ама той май с годините е доста потъмнял...

# 691
  • В полите на Пирин планина
Моята естествен цвят е уж пепелива 7-ца, но с никоя 7-ца или 8-ца не ми става като него, а имам и бели косми, концентрирани по пътя точно и постоянно ми вадят очите. Правя се с 9-ки, защото с по-ниските номера ми става много гаден кафяв отенък, който изобщо не ми подхожда, но се налага на около 30 дни да се боядисвам.

# 692
И моят е нещо такова. А сори за тъпия въпрос, ама понеже не съм веща в боите - това изсветляване на тон не уврежда ли много косата? Sad Мен преди само с блондор ми правеха кичури и много изгаряше, ставаше като метла. А аз една маска не мога да се накарам да сложа Grinning

# 693
И моят е нещо такова. А сори за тъпия въпрос, ама понеже не съм веща в боите - това изсветляване на тон не уврежда ли много косата? Sad Мен преди само с блондор ми правеха кичури и много изгаряше, ставаше като метла. А аз една маска не мога да се накарам да сложа Grinning

Чак много - не мисля. Мажа само корен, а дължините на няколко месеца или ако променям цвета.
Аз обаче правя много маски - задължително домашна с масла всяка седмица.

# 694
Здравейте,  приятелки.

Понеже нямам толкова време, много ви моля да ми посочите къде да прочета съвети за  боядисване с къна? Естественият ми цвят е тъмен лешник. Купих си къна Афродита златно рус номер 9. Днес искам да се боядисам, но нямам възможност за фризьор, а и трябва да го направя преди 16 часа, защото имаме с мъжът ми юбилейче.... Много искам да променя нещо, за да започна на чисто един вид...... Pensive

# 695
  • София
Има тема за къната.
Обаче.
Няма да стане да се направиш руса с къна, първо.
Второ, със къна се седи доста време.
Трето, не се знае какво ще стане след това и на какво ще причличаш за юбилея.

Няма цвят, който да не избледнява. Особено пепеляво-русото. Абе въобще русото. В един момент започваш да жълтееш. И трябва да се освежи цвета отново.

# 696
Има тема за къната.
Обаче.
Няма да стане да се направиш руса с къна, първо.
Второ, със къна се седи доста време.
Трето, не се знае какво ще стане след това и на какво ще причличаш за юбилея.

хм. тогава към каква боя да се насоча?

# 697
  • Варна
 Хммммммм от тъмен лешник до 9-ка......директно ти казвам отивай на фризьор. това не е за експерименти. Тон-два да свалиш сама пак си е риск,а това,което ти искаш си е за читав колорист ако не искаш да останеш без коса.

# 698

Аз бих се пробвала с 9 с 9 оксидант. Ако е от магазина Велатон. Ако е професионална-там избора е голям. Намзваш дължини, стоиш половин час, след това намазваш корени, стоиш 10-15-20 мин, като си следиш врмемето и за двете неща и съответно можеш да намалиш. Повече от 50 мин. не се стои с боята, поне така пише на опаковките. Ще изсветлиш до тъмно русо или средно светлно, предполагам. Така бих направила аз. 9.0 или 9.1 за пепеляв отенък. Няма да си съсипеш косата с едно боядисване. Но това си е мое мнение, аз така бих направила, всеки си преценява. С къна не вярвам да ти се получи нещо. Доста е трудно да си вземеш час за фризьор за днес или утре за боядисване. Но трябва да си поне малко склонна да експериментираш.

# 699
И като стане жълта, или морковена и почне да маже какво ли не за да я оправи?

# 700
Момичета, според вас от 7.3 мога ли да сложа направо 8.31 на новата боя Олиосета от рибата? Преди да се боядисвам с 7.3 бях доста по-светла, сега пак доста изсветлях. Как да процедирам? Мажа дължини първо и после корен? Струва ли си риска?

# 701
  • Бургас
Здравейте!
Искам да бъда розовееща леко 10-11ка съм. Обаче като сложа от тониращия балсам на Престиж ВВ09, розовкото , и косата ми става на два пъти вече матова, няма гланц. Предполагам е защото балсамът е с наслагващ се върху косъма пигмент, няма оксидант да отвори люспиците на косъма. Мислите ли, че мога да добавя оксидант та да мушнапигмента вътре в косъма и да си имам естествения гланц на косата ми? Кой % би бил подходящ?

# 702
Утре ще ми доставят розовия тонер, който си поръчах от ибей и уикенда мисля да си направя някой кичур с фолио и да видя какво ще стане.

# 703
Момичета, според вас от 7.3 мога ли да сложа направо 8.31 на новата боя Олиосета от рибата? Преди да се боядисвам с 7.3 бях доста по-светла, сега пак доста изсветлях. Как да процедирам? Мажа дължини първо и после корен? Струва ли си риска?

Според мен няма да има проблем и ще се получи.

# 704
Здравейте!
Искам да бъда розовееща леко 10-11ка съм. Обаче като сложа от тониращия балсам на Престиж ВВ09, розовкото , и косата ми става на два пъти вече матова, няма гланц. Предполагам е защото балсамът е с наслагващ се върху косъма пигмент, няма оксидант да отвори люспиците на косъма. Мислите ли, че мога да добавя оксидант та да мушнапигмента вътре в косъма и да си имам естествения гланц на косата ми? Кой % би бил подходящ?
Този балсам на Престиж не съм го пробвала, но розовото прекрасно ми се получава с виолетовият шампоан на Лакме. Peace

Общи условия

Активация на акаунт