Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 93 768
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ако става въпрос  този https://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-teknia-ultra-clair-za-rusa-kosa при мен няма нищо общо с розово.

# 706
# 707
Здравейте темата за русо е коментирана и прочетох всичко,но моя въпрос е по-различен,понеже в темите повечето момичета искат да станат пепеливо руси пък на мен сивкавия оттенък не ми харесва изобщо и искам да го няма.
 Ходих в салон да ми  боядисат косата от златисто русо ,но все пак светло доста към още по светло към най-светлите гами   ,обаче косата ми стана доста тъмна и на сиви кичури,което поне на мен не ми харесва ,дори не ми изглежда руса с това сиво в косата.. И  въпроса ми е да ми дадете съвет каква боя да си купя да стане обикновено свело русо.

# 708
  • В полите на Пирин планина
Някакъв натурален нюанс.
Аз също не се правя сива / пепелива, а се стремя към максимално натурален нюанс.

# 709
 Здравейте,ходих в салон да ми  боядисат косата от златисто русо ,но все пак светло доста към още по светло към най-светлите гами   ,обаче косата ми стана доста тъмна и на сиви кичури,което поне на мен не ми харесва ,дори не ми изглежда руса с това сиво в косата.. Sad Cry Cry Cry
 И  въпроса ми е моля ви дадете ми съвет,защото не искам да се поглеждам в огледалото, каква боя да си купя да стане обикновено свело русо.....   

# 710
  • София
Сивото пада лесно. Изкъпи се няколко пъти.
Ако много бързаш - вземи си римувър.
Иначе за боя - чиста 9 ка или 10 ка, зависи колко русо искаш.

# 711
Колко светла си?  От римуувър не мисля че имаш нужда, с шампоан отенъка пада, както да ти казали по горе, ако не падне можеш да сложиш боя 10.0 с 9 оксидант. Или 10.3 на повечето бои .3 означава златисто. Не знам дали с 6 оксидант ще отнеме отенъка, пробвала съм само с 9.

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 19:12 от brummmm

# 712
Много много благодаря ,честно казано много се уплаших понеже харесвам златисти оттенъци.
Сега се чудя коя боя да избера на Loreal prodigy ili Syoss Rolling EyesThinking

# 713
Аз не харесвам Сайъс, безамонячните нищо не правят, останалите са ми много силни. Ползвам Вела от масовите.

# 714

Аз бих се пробвала с 9 с 9 оксидант. Ако е от магазина Велатон. Намазваш дължини, стоиш половин час, след това намазваш корени, стоиш 10-15-20 мин, като си следиш времето и за двете неща и съответно можеш да намалиш. Повече от 50 мин. не се стои с боята, поне така пише на опаковките. Ще изсветлиш до тъмно русо или средно светлно, предполагам. Така бих направила аз. 9.0 или 9.1 за пепеляв отенък. Няма да си съсипеш косата с едно боядисване.

Така юбилея мина, направих си домашни къдрици с пресата Joy, но сега продължава да ме държи идеята за боядисване... Та освен боя, трябва да взема и оксидант така ли?
Знам,че трябва да ходя на професионалист, но точно останах без работа и гледам да спестявам много.   bowuu

# 715
Зависи откъде ще купуваш, ако си купиш стандартна боя от магазин, в нея има оксидант. Ако купиш професионална, ще вземеш оксидант отделно. Колко ще се изсветляваш и каква ти е косата в момента? Боядисана или естествена?

# 716
Зависи откъде ще купуваш, ако си купиш стандартна боя от магазин, в нея има оксидант. Ако купиш професионална, ще вземеш оксидант отделно. Колко ще се изсветляваш и каква ти е косата в момента? Боядисана или естествена?

Естествена, води се цвета светло кестенява, и както писах по-горе искам да стане светло руса. Или поне да има такива отенъци.  Crazy И да от магазина ще купя, както ме посъветваха - Велатон.

# 717
В такъв случай вземи 12.0 ако искаш да е по-натурално златиста или 12.1 ако искаш да е по пепелява. И аз я предпочитам от масовите бои, не е толкова агресивна и върши работа.
Не мисля че ще станеш много светло руса както с другите 12 ки, все пак оксидантът й е 30, а не 40. По мое мнение исветлява колкото 10 ка с 30 оксидант.

# 718
Аз пък ти препоръчвам Олиа. Реално откъм изсветляване резултатите са много по-добри. Откъм отенък явно е индивидуално, на мен не ми беше достатъчен, някои пък се оплакваха, че им ставала твърде студена...

# 719
Благодаря за препоръчаната боя. Точния номер ми дадохте. Много съм доволна от боята. Успях да си боядисам косата в обратен вид омбре - перфектно боядисани корени и тъмни краища.  Следващият път ще купя две кутии боя.... Бих сложила снимка, но нещо не ми се получава снимката.... Sad  Но наистина съм доволна от боядисването. Благодаря момичета, страхотни сте!

Общи условия

Активация на акаунт