Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 252
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Когато боядисваш цяла коса за първи път, първо се боядисват дължини, накрая се боядисват корени, защото главата зе затопля откъм скалпа и изсветлява лесно в корена и по трудно по дължините. Слага се шапка примерно, когато боядисаш дължини, за да затоплиш и засилиш обезцветяването. Коментирано беше наскоро, мислех че си наясно

# 721
Ясно, къде ми е грешката. Нищо, поне не е смешно. (надявам се) близък е цвета до основният ми. Flowers Rose

# 722
Здравейте! Преди около месец бях на фризьор, който ме изсветли и ето резултата.

Боята с която ме прави, е Keune, но за съжаление не успях да видя номерата. Разбира се, отми се и сега съм придобила гаден жълт оттенък. Напоследък обаче, ето този цвят:

изключително много ми харесва. Може и да не е чак толкова "ягодов", но поне да има този оттенък.
Та, дилемата ми сега е: на коя боя да се спра? Колебая се между Колестон и Мажирел? И ползвали ли сте пяна за матиране? В момента съм със матиращите балсами на Престиж, но разликата е съвсеееем минимална.. и никак не става за боядисване Simple Smile Благодаря Ви момичета Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 723
Сега се сетих да попитам момичета, с какво да мия косата си? Говоря за специален шампоан да не пожълтява бързо косата? Нали има такъв?

# 724
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има такива шампоани,но не са ефективни.То като си жлътне,само добър фризьор може да ти оправи жълтото,нито Ш нито М ще оправят нещата.

# 725
И аз спрях да ползвам пепеливи шампоани, само изсушават косата и няма голям ефект от тях, но и не съм забелязала косата да се променя особено

# 726
Много правилно и аз забелязах,че изсушават косата,но пък имам едно прилично количество от Ш и М и се чудя как да го пробутам.Няма свършване.

# 727
Ужас, значи вече съм ужасена.... Ще трябва да се преноядисам в основния си цвят.... Май, май няма повече да експериментирам..... Sad

# 728
Здравейте! Преди около месец бях на фризьор, който ме изсветли и ето резултата.

Боята с която ме прави, е Keune, но за съжаление не успях да видя номерата. Разбира се, отми се и сега съм придобила гаден жълт оттенък. Напоследък обаче, ето този цвят:

изключително много ми харесва. Може и да не е чак толкова "ягодов", но поне да има този оттенък.
Та, дилемата ми сега е: на коя боя да се спра? Колебая се между Колестон и Мажирел? И ползвали ли сте пяна за матиране? В момента съм със матиращите балсами на Престиж, но разликата е съвсеееем минимална.. и никак не става за боядисване Simple Smile Благодаря Ви момичета Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Колестон имат ли розово русо? Аз съм се правила с Алфапарф, беше розова 8 мица, но не се сещам номера кой беше. Получаваше се добре, но на следващото миене отенъка се измиваше, поне при мен розовото не се задържа, с пепеливия отенък не е така, не знам защо. Отказах се, защото ми идва твърде агресивно да се боядисвам по дължини през седмица две, за да поддържам отенък. А и Алфапарф ми е доста агресивна, макар и с 6 оксидант.

# 729
За отенъците-можеш да ползваш матиращ балсам, не изтощава, запазва отенък до две три измивания. После трябва пак. Аз съм доволна от Престиж и Леганза. Но принципно добре боядисаната коса не стои толкова грозно жълта, когато е изсветлена с боя, най-грозно жълтеене ми се е получавало след блондор, така че ако не ползваш блондор, няма какво толкова да матираш.

# 730
Бръмче, от Престиж или от Леганца си по-доволна?Аз от както смениха опаковките Престиж не бях ползвала, но си купих Престиж перла и Леганца сиво. Направих се със Престижа  и много ми допадна, сега ще видя след две седмици да се направя със сивото. Интересно ми е колко време се задържат нюансите? Не съм ги ползвала от около две години. Пак си направих кичури и съм доволна. 😁😁😁

# 731
Къде мога да намеря Леганца? Само  Престиж има около мен. А иначе веднъж ходих за корен и бях малко по -светла от снимката и т.к съм със супер тъмен корен решихме да не ползваме блондор ами директно с боя, че и скалпа ми страда после....е, ....плачеше ми се...имах зелено и супер сиво, състарих се много и добре че се изми иначе не знам.. и оттогава много треперя като правя корен, толкова зле не е било и с масови бои Sad 

# 732
  • Варна
 Ми...егати фризьорката бих казала  #2gunfire. Леганза купувам от Елитис те са си марка на Престиж. Новите престиж и аз не съм ги пробвала ама като ви чета ще взема да ги погледна. Иначе старите бяха в пъти по-слаби от леганза.

# 733
И от двата балсама съм доволна, дават хубав отенък. Корена ми никога не става толкова пепелен колкото дължините, може би са ти сложили коректор в боята. При мен както и да правя корен, винаги има лек златист отенък заради пигмента в косата, по скоро проблема е с дължините. Така или иначе всякакви отенъци се измиват в един момент, с по често миене пада по бързо

# 734
Дайте ми идея за руса боя, около 10 ка, да не е вела колестон, не искам силно изсветляваща и ако може да не е агресивна.

Общи условия

Активация на акаунт