По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да се включа и аз в темата. Правя редовни маски с масла и много сериозно се замислям за този гел на Давинес. Има го в аптеки Адонис отново наличен ...

Аз защо не го виждам наличен в Адонис  Rolling Eyes, моят вече е на привършване и понеже съм доволна искам да си взема още една опаковка ... супер растеж при мен няма, но леко ми повлия на косопада ...

# 76
  • В полите на Пирин планина
Да се включа и аз в темата. Правя редовни маски с масла и много сериозно се замислям за този гел на Давинес. Има го в аптеки Адонис отново наличен ...

Аз защо не го виждам наличен в Адонис  Rolling Eyes, моят вече е на привършване и понеже съм доволна искам да си взема още една опаковка ... супер растеж при мен няма, но леко ми повлия на косопада ...

В момента и аз не го откривам. Явно не е наличен.

# 77
Впечатления някакви за хининовата вода? От отдавна не съм я ползвала, а преди време имчаше ефект.
Днес си взех една и смятам да почвам да пробмам. Ползвате ли и от кои сте доволни?

# 78
Miss Bingley, ползвах преди година хининова вода, май на Милва, но много ми изсушаваше косата и я спрях.

# 79
  • софия
Miss Bingley, ползвах преди година хининова вода, май на Милва, но много ми изсушаваше косата и я спрях.
И при мен същата работа

# 80
Взех си на Каси.Ще пробвам,пък да видим.😊 А за рицинивото масло,има ли ефект?С какво го смесвате?

# 81
Взех си на Каси.Ще пробвам,пък да видим.😊 А за рицинивото масло,има ли ефект?С какво го смесвате?
Аз го слагам в маслени маски, със зехтин, със бадемово масло, стимулант на икаров, тривитаминол. За косата някак си не мога да видя резултат, но си сгъстявах веждите с рициново масло и имаше ефект

# 82
Аз го слагам в маслени маски, със зехтин, със бадемово масло, стимулант на икаров, тривитаминол. За косата някак си не мога да видя резултат, но си сгъстявах веждите с рициново масло и имаше ефект
И аз така процедирам в маслени маски  Peace

# 83
Да,така е,веждите растат от него и а аз съм пробвала.😊

# 84
Моята коса след протеинови продукти е чисто права, а след хидратация доста начупена, на места с масури дори, които преспя ли изчезват безследно (и по-добре, защото не се харесвам с чуплива/къдрава коса).
Боята не ми влияе, а се боядисвам редовно от много години.

Рициновото масло прави косата ми лъскава, гъвкава и плътна. Много обичам да го ползвам. Flutter
И на миглите така ми действа, а също и ми стават една идея по-тъмни.

# 85
Страх ме е да се похваля, ама май ми спря косопада и го отдавам на Давинес честно казано. Много съм благодарна на всички в темата, които го препоръчва ха!  bouquet
Сигурно е изчерпан в сайта на Адонис, не съм гледала, но щом ви е направило впечатление  Thinking
При мен хининовата вода сякаш ми омазняваше косата... А и май не видях нещо да прави съществено Laughing

# 86
Аз напоследък доста се клепам с рициново масло и косата ми сякаш дръпна от него. Появиха ми се и доста нови косъмчета отпред в корените, които също доста бързо пораснаха. Като цяло съм доволна и мисля да продължа да се клепотя с него.

# 87
Аз напоследък доста се клепам с рициново масло и косата ми сякаш дръпна от него. Появиха ми се и доста нови косъмчета отпред в корените, които също доста бързо пораснаха. Като цяло съм доволна и мисля да продължа да се клепотя с него.

може ли линк към рициновото което ползваш?

# 88
Ооооо, най-обикновено от аптеката!  Embarassed Аз нямам навика да си поръчвам от сайтове, особено козметика!

# 89
Преди години,като си пусках косата за бала ползвах рициново масло,зехтин,витамин А и жълтък.Също така стимулант на икаров,хининова вода на всяко къпане,а понякога и през деня,маска с плацента и костен мозък.Имаше ефект определено 😊
Винаги пия и добавки за коса-Цинк и биотин,приорин съм пила,ФК периодично.
Рициновото масло също ми действаше чудесно-плътна,гладка,тежка коса,и като че потъмняваше.Отдавна обаче не съм се клепала.Много е тежко,често срещам трудности с отмиването и косата ми става на клечки.
Ще комбинирам със зехтин и ще нанасям по-малко количество.
Другото,което ме притеснява да използвам по-често маслата е да не ми се отмие боята прекалено бързо.Защото в момента съм прясно боядисана.

Общи условия

Активация на акаунт