По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 850
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
От рициновото масло косата потъмнява, а кожата леко се избелва. Аз го използвам и за един малък белег на корема, и наистина след около месец мазане с маслото белега започна да избледнява. Освен това понякога го използвам и за лицето, с уговорката, че и там стимулира растежа на космите  Embarassed. Не знам дали не си внушавам, но сякаш ми понамаляха мимическите бръчки по челото.

# 91
  • sofiq

Цитат
Винаги пия и добавки за коса-биотин,

това е истината за растеж просто Peace,при няколко мои приятелки (със суха кожа без акне)след прием на биотин резултатите при растежа на косата бяха забележителни
при кожа с акне(като мойта) при предварителна подготовка с витамин а и е и последствие включвакайки цинк и магезий(всичко това като подготовка за изчистване на кожата) и след това биотин пак не беше достатъчно да спре появата на нови и нови сочни пъпки  Tired

# 92

Цитат

това е истината за растеж просто Peace,при няколко мои приятелки (със суха кожа без акне)след прием на биотин резултатите при растежа на косата бяха забележителни
при кожа с акне(като мойта) при предварителна подготовка с витамин а и е и последствие включвакайки цинк и магезий(всичко това като подготовка за изчистване на кожата) и след това биотин пак не беше достатъчно да спре появата на нови и нови сочни пъпки  Tired

За кой биотин става въпрос? Може ли линк?  Praynig

# 93
Аз чист биотин не съм пила.Пиех цинк и биотин на Абофарма.И също съм с акне.Сега като каза за желязо и магнезий се сещам,че откакто съм на магнезий,пия желязо и витамини Фемибион 2(те съдържат йод,омега DHE-A,цинк,витамин А Е Д,ФК,желязо,рибофлавин,биотин и още не знам си какво) акнето ми се изчисти,една пъпка нямам,а в косата никнат яко нови косъмчета и не капе изобщо.Вече почвам да си мисля,че е от витамините и от бременността де.😊 Вероятно наистина оказват влияние тези неща.

# 94
 А как се пие този цинк и биотин? Разбрах, че по една таблетка дневно сутрин, но в продължение на колко месеца и почивки има ли между курсовете?

# 95

Цитат

по 3 месеца го пия, после почивам пак толкова или по-малко
може и 1 месец, езин почивка, после пак 1 м пиеш, един почивка, трябва да се пие 3 месеца задължително за да има ефект, дори и повече Simple Smile това важи за всички добавки
За кой биотин става въпрос? Може ли линк?  Praynig

# 96
  • sofiq
пила съм този
http://www.farma.bg/product/5519/biotin-biotin-tabletki-250-mkg- … 100-jamieson.html

и този в комбинация с цинк
http://apteka.framar.bg/30020628/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … 83%D0%BB%D0%B8-30

но максимум след 2 седмици ги спирам,защото положението с кожата става страшно Confused

# 97
пила съм този
http://www.farma.bg/product/5519/biotin-biotin-tabletki-250-mkg- … 100-jamieson.html

и този в комбинация с цинк
http://apteka.framar.bg/30020628/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … 83%D0%BB%D0%B8-30
И аз пия този на Абофарма  Peace
А може ли да се пие заедно с Геритамин ?
но максимум след 2 седмици ги спирам,защото положението с кожата става страшно Confused

И аз съм с този на Абофарма ,а ако се приема заедно с Геритамин много ли е ?

# 98
Не знам дали е много, но не бих пила Геримин, много повишава апетита.

# 99
А този биотин и цинк на Абофарма с какво мога да го комбинирам още за по-добър ефект? Косата ми капе много след раждането... Стана вече 5 месеца е някакъв ужас  baby_neutral

# 100
По-добре вземи с по-високо съдържание на биотин нещо или чист биотин. Препоръчвам Приорин,Ревалид също така, на мен ми помогна Приорина, скъп е но е фективен.Или вземи просто хубави комбинирани витамини, съчетай с маски с масла, отвара от коприва, направи изследние, да се види от какво е. Има си тема за косопада, погледни и там-разни ампули,шампоани и т.н., много варианти има.

# 101
Благодаря miss bingley ,не го знаех това за Геритамина.

# 102
На мен днес ми пристигна шампоана,който Troshkata препоръча,само че моят комплект е този Малко ми е странно,че не разбирам и думичка от това,което пише,но предполагам,че се използва като стандартните шампоани newsm78

# 103
  • Варна
 А от къде го поръча може ли линк?

# 104
Ползва се като стандартен шампоан,аз го оставям около минутка да подейства

Общи условия

Активация на акаунт