По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 846
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
На мен днес ми пристигна шампоана,който Troshkata препоръча,само че моят комплект е този Малко ми е странно,че не разбирам и думичка от това,което пише,но предполагам,че се използва като стандартните шампоани newsm78
Този зеления за косопад ли е, аз мислех че е червения

Онзи ден ги разглеждах и се опитвах да си ги преведа на преводача, но така и не можах да разбера кой за какво е и дали наистина червения е за косопад. Моля ако някой знае точно  кой шампоан за какво е да ги опише и ако може да даде изображение на този за косопада за да си го поръчам.Благодаря

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 14:39 от dani_part

# 106
Тези и двата са за косопад,единия е обогатен с кератин,питах една приятелка туркиня.Червеният е за по-бърз растеж според мен,но това е само мое мнение,не съм питала за него

# 107
  • софия
Момичета серията на Биоблас е за косопад и всеки шампоан е насочен и към другите проблеми-боядисана,суха,мазна,накъсана и т.н
На мен една съседка все ми ги хвалеше ,че действат и ми трябваха 2г докато се наканя да  си взема и то заради отентатите и аз не ходя и те спряха да ходят в Турция.
При мен ефект имаше на 3то измиване (измива чудесно маслени маски),дано има ефект и при Вас.

# 108
  • sofiq
Тези шампоани от къде ги купувате?

# 109
  • софия
Тед има във фб една жена която пазарува препарати  от Турция и от нея поръчвам.Има и един мъж в олх със обяви за шампоани на Биоблас.

# 110
Серията само шампоани ли предлага ?

# 111
  • софия
Не има и други артикули за коса ,но няма кой да питам за ефект

# 112
За бърз растеж имат ли ефект?

# 113
  • софия
Ползвам го от месец ,проблем с цъфтеж и растеж аз нямам ,не мога да кажа със сигурност още

# 114
Ползвам го от месец ,проблем с цъфтеж и растеж аз нямам ,не мога да кажа със сигурност още

Благодаря за отговора. Hug

# 115
  • sofiq
Аз също благодаря за отговора  Hug

# 116
  • софия
Тед държа да ми благодариш по друг начин -моляте напиши ревю за уредът ти за лице (този белия сещаш ли се)😇

# 117
  • sofiq
Тед държа да ми благодариш по друг начин -моляте напиши ревю за уредът ти за лице (този белия сещаш ли се)😇

не се сещам  Embarassed,дай линк или снимка

# 118
# 119
  • sofiq

Сетих се да,ще ти отговоря на лични,да не спамим тук темата Peace

Общи условия

Активация на акаунт