По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Момичета ,някоя ползвала ли е този шампоан за растеж и доволни ли сте ?

# 121
  • В полите на Пирин планина
Аз много харесвам шампоаните на Mediceuticals. Не знам до каква степен стимулират растежа, че ползвам и едни спрейчета и ампули за целта, а също редовни домашни маски. Имат доста етерични масла, обаче - на мен не ми пречат.  Peace

# 122
Благодаря за мнението Lady Brinnе  Hug

# 123
Страхотна тема bouquet
И аз да се включа с един въпрос.
Ползвали ли сте стимуланта за коса на Икаров и какво ви е мнението за него?
Бях чела доста добри коментари и си го взех. Ползвала съм го 3-4 пъти, но много ми пада косата от него, а уж пише, че стимулира растежа на косата и предотвратява падането..но ефекта при мен е обратен и мисля да спра да го ползвам.
Чакам мнения  newsm78 bouquet

# 124
Момичета ,някоя ползвала ли е този шампоан за растеж и доволни ли сте ?

Аз го ползвах преди и ми харесва, щом го изхабих  ooooh! Mr. Green Сега взех Биокленз пак на Меди, но той ми  идва доста по-пресушаващ сравнение с този, който си показала. Не знам доколко е повлиял на растежа, но беше хубав като шампоан, не пресушаваше, а е по-скоро балансиран  Simple Smile

# 125
Страхотна тема bouquet
И аз да се включа с един въпрос.
Ползвали ли сте стимуланта за коса на Икаров и какво ви е мнението за него?
Бях чела доста добри коментари и си го взех. Ползвала съм го 3-4 пъти, но много ми пада косата от него, а уж пише, че стимулира растежа на косата и предотвратява падането..но ефекта при мен е обратен и мисля да спра да го ползвам.
Чакам мнения  newsm78 bouquet
както всяко друго нещо от първите 2-3 пъти няма как да се появи ефекта wow.  Аз съм го ползвала преди всяка седмица, но и други масла и ампули  и не мога да кажа, че точно  от него косата ми е пораснала. ПРи всеки е индивидуално

# 126
Стимулантът на Икаров е тежък продукт! В началото, когато го ползвах не бях доволна, защото косата ми ставаше тежка, без обем и бързо омазняват се. Тогава, слагах маслото основно в корените. След това, тъй като ми беше жал да го изхвърля, че подлудих приятеля ми да го търси и човека обиколи няколко магазина, докато го намери, та започнах да го добавям в домашни маски:)Постепенно, привикнах и със специфичния му аромат. В един момент, започнах да слагам стимуланта само по дължината на косата и спях с него. С времето, косата ми се повлия положително. Стана по-мека на допир и лъскава. Така че, за бърз растеж не ми помогна, но върху косата повлия добре.

# 127
  • Sofia, Bulgaria
Tweety1993 възможно е това да са косми на които им е дошло времето да паднат и при масажирането, за да втриваш стимуланта те да си отпадат. На мен ми повлия добре докато го ползвах, а аромата не му е от най-приятните, но на мен ми харесваше Embarassed На мен не ми омазняваше косата, но и за растеж не ми помогна кой знае колко, обаче  косата ми беше много хубава на пипане и блестяща. Добре ме подсещаш сега да си взема отново  Laughing

# 128
Аз също съм забелязала, че когато слагам маска, особено ако е масло, по време на самото масажиране ми падат доста косми, това не го отчитам като косопад, а просто им е дошло времето да падат, и интензивния масаж ги е довършил  Laughing

# 129
За аромата му свикнах, но падащите косми са прекалено много и мисля само по дължината да слагам.
И още едно въпросче  Laughing
За бадемовото масло какво мислите? Ползвали ли сте? Отзиви?

# 130
За растеж не знам,но косата ми ставаше хубава от Стимуланта.Ако се комбинира и с др.неща ефект ще има.

# 131
Азз много харесвам бадемовото масло за косата, маслата от кайсиеви ядки и авокадо също. И рициново.  Grinning

# 132
  • Sofia, Bulgaria
Бадемовото също е хубаво. Всъщност той стимуланта е на основата на бадемово масло. Изобщо, бадемово, кокосово, зехтин са чудесни базови масла и в комбинация с някои етерични стават хем много приятни аромати хем помагат много на косата. От ямайското черно рициново масло също съм много доволна.  Peace

# 133
А дали пак ще предизвиква косопад?

# 134
Никое масло не предизвиква косопад Peace

Общи условия

Активация на акаунт