По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 865
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
А как процедирате с това рициново масло?  newsm78 Исках самостоятелно да го използвам, ама то няма размазване...  ooooh! Много е гъсто и имам чувството, че не успявам да го разнесе..

# 136
Добавям др.масла,яйце,алкохол,може.Гъсто е то,трябва да се смеси.

# 137
  • софия
И да не забравяме да измиваме рициновото масло първо с балсам после с шампоан 😆(иначе е мисията невъзможна)

# 138
И аз рициновото винаги го смесвам с други масла, че иначе наистина трудно се разнася, особено ако е истинско такова /това от аптеките, дето е 1-2 лв. аз лично не го броя за истинско/ и още по- трудно се отмива. То като шампоанираш 3-4 пъти и шампоана изсуши косъма, язък и от масла и от всичко  Laughing
За това винаги в смес го ползвам.

# 139
Кое рициново масло ползвате, може ли линк? Hug

# 140
# 141
И аз много харесвам рициновото ,кокосовото и бадемовото масло  Heart Eyes

# 142
Благодаря, момичета! Така и предполагах, ама викам си може да има по-лесен начин... Истината е, че ме домързява да забърквам маски винаги. Моето е от Зоя.бг,ще дам линк по-късно.

# 143
Аз пък досега съм нямала проблем с отмиването на маслата newsm78 дори и рициновото (и моето е от Зоя).Та това ме навява на мисълта,че или слагам прекалено малко количество,или косата ми ги "изпива" и затова лесно ги отмивам.Особено като се има предвид,че винаги шампонирам по веднъж само Thinking

# 144
  • Sofia, Bulgaria
pacolina_ аз също не съм имала проблеми с отмиването до сега (аз също шампонирам по веднъж, мнооого рядко 2 пъти,ако не съм разпенила хубаво на цялата коса), а си се омазвам доволно. Просто явно наистина косата ти поема по-голямата част и не остава много за отмиване.

Аз ползвам ямайско черно рициново масло. Смесвам с други или ако реша да го ползвам самостоятелно пресипвам в една бутилчица с апликатор от боя и така нанасям само в корените. По косата е мисия невъзможна просто, все едно лепило да се опитвам да си мажа  Laughing

# 145
  • През девет планини в десета...
Записвам се в любимата си тема.  Peace И за да не е спам добавям и аз едно масло за ускоряване на растежа - масло от розмарин. Може и чай от розмарин за обливане на косата. Пробвайте и ще видите резултати.  Hug

# 146
Него също го има в стимуланта, оттам е и особената му миризма  Wink

# 147
А ако ползваме бадемовото или розмарина по отделно дали ще има по-хубав резултат отколкото от стимуланта?

# 148
Пристигна  ми шампоана Медисютикълс  Party

# 149
А ако ползваме бадемовото или розмарина по отделно дали ще има по-хубав резултат отколкото от стимуланта?
Ако избереш хубави такива, със сигурност ще е по-добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт