По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • sofiq
Днес ми дадоха  Procapil,одавна бях говорила с моя позната химичка,работи в компания за производство на козметични продукти за коса.Преди време говорихме за продукти за растеж на мигли  и обеща да ми даде чист  Procapil който да разреждам с вода и са нанасям на миглите.Днес ми донесе 30 мл.,разрежда се 1към 5 с вода и се ползва.

Някой има ли опит с прокапил,да очаквам ли реални резултати?

# 646
# 647
Не съм, но мъжО имаше Алопеция и разбира се, наложи се да се пробва и чесъна... Няма такава смрад  Shocked Shocked Shocked Shocked Със седмици не се измирисваше... Нямам нерви аз да го изтърпя това  Laughing
Иначе вчера си натъпках шампоанчето с аспиринчета  Blush Laughing

# 648
  • Sofia, Bulgaria
Имам въпрос за аспирина в шампоана. Тези 5-6 хапчета за какво количество шампоан са? Искам и аз да го пробвам и се чудя в моята опаковка колко да добавя.  Rolling Eyes 250 мл. е, но са ми останали някъде към 200 да речем.

# 649
Аз ги сложих в 250 мл.  Wink

# 650
  • Sofia, Bulgaria
AraBesqUe благодаря ти.  bouquet Ще направя и аз така.

# 651
Аз бях сложила в 150мл 5 таблетки, но след като стоя така два дни шампоана започна да мирише на кисело и го хвърлих. Не ми се рискуваше  Mr. Green

# 652
Аз сложих половин хапче в количество, с което си мия косата. Сложих го в една чашка и изчаках 30-40мин., шампоана всякаш беше газирал

# 653
  • София
Аз не съм имала такива проблеми с шампоан и аспирин

# 654
  • sofiq
И при мен няма никаква промяна в миризмата на шампоана,нито в консистенцията.Вижда се само разтворения аспирин ,защото самия шампоан е прозрачен.

Преди месец бях писала,че започвам да пия колаген ,първоначално си взех този

След много четене и консултации успях да разбера,че е извлечен от гръдна пилешла кост,което не ми е ок,предвид как хубаво блъскат пилетата с хормони.
Зарових се да изчета всякаква информация за колаген и накрая се спрях на друг с който ще продължа курса.Много е важно какви милиграми е ,от какъв произход е(животински или рибен ) и от коя част точно е извлечен(кости,кожа,хрущял,люспи на риба...)Рибния  биоактивен колаген, който е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло
Рибния е много по-добър и се усвоява в много по-голяма степен от организма.Избрах този,за който го интересува е извлечен от риба есетра.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 19:22 от ted.

# 655
  • софия
И аз го пия рибения на Неосел+  Хк +вит Ц .След месец ще мога да кажа има ли ефект.С цел коса и кожа

# 656
  • sofiq
И аз го пия рибения на Неосел+  Хк +вит Ц .След месец ще мога да кажа има ли ефект.С цел коса и кожа

по скоро след 3-тия месец,както при всички добавки трябват поне 3 месеца за да се види ефект Peace

# 657
  • софия
Да ,средата на април свършва първия триместър ☺,като цяло е бюджетен колаген ,пии и много вода .

# 658
  • sofiq
Да ,средата на април свършва първия триместър ☺,като цяло е бюджетен колаген ,пии и много вода .

Зависи от къде се купува...в една аптека го видян за 63 лв.,в интернет в бг сайт за 69,а амазон към 30-35 лв излиза.... Rolling Eyes,малко ме притесни тази разлика в цените,но все пак го взех.

иначе вода се старая да пия поне 2 литра на ден,напоследък се запалих да пия чай...много странно защото чай пия сама когато съм болна,но от месец насам много ми харесва съурин вместо второ кафе да пия огромна чаша чай(500 мл.) Mr. Green...та с вода,чай и кафе поне 3 литра течности на ден си набавям

Не помня споделих ли отзиви от шампоана на Дав който последно взех пак по препоръки тък от форума...наистина се оказа много добър,сега се чудя и за маската от серията,дали и тя е добра?

# 659
  • софия
Аз го взимам за 31лв,доставка 10дена .Ако ти излезнат малки ситни  пъпчици е от него ,аз нямах ,но много момичета се оплакаха от колагените на Неосел.

Общи условия

Активация на акаунт