По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Аз пия този http://apteka.framar.bg/30054659/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B3% … 0%D0%B1%D0%BB-150
Импулсна покупка ми е, не съм го разучвала  Joy ама си го пия.

# 661
  • sofiq
Ако ти излезнат малки ситни  пъпчици е от него ,аз нямах ,но много момичета се оплакаха от колагените на Неосел.

Е не!Тук във форума ли са се оплаквали,не съм попадала на такива мнения из нета?

Аз пия този http://apteka.framar.bg/30054659/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B3% … 0%D0%B1%D0%BB-150
Импулсна покупка ми е, не съм го разучвала  Joy ама си го пия.

И това гледах,но има биотин тъй като съм с проблемна кожа не ми се отразява добре и се отказах да го взимам,но ако нямаш проблем с акне звучи много добре като състав.

# 662
  • софия
Да Тед от темата за хранителни добавки ,пробвай то е до организъм.Всеки е различен.

# 663
Да ,средата на април свършва първия триместър ☺,като цяло е бюджетен колаген ,пии и много вода .

Зависи от къде се купува...в една аптека го видян за 63 лв.,в интернет в бг сайт за 69,а амазон към 30-35 лв излиза.... Rolling Eyes,малко ме притесни тази разлика в цените,но все пак го взех.

иначе вода се старая да пия поне 2 литра на ден,напоследък се запалих да пия чай...много странно защото чай пия сама когато съм болна,но от месец насам много ми харесва съурин вместо второ кафе да пия огромна чаша чай(500 мл.) Mr. Green...та с вода,чай и кафе поне 3 литра течности на ден си набавям

Не помня споделих ли отзиви от шампоана на Дав който последно взех пак по препоръки тък от форума...наистина се оказа много добър,сега се чудя и за маската от серията,дали и тя е добра?
За кой шампоан на Dove става въпрос?

# 664
  • sofiq
за ето този

# 665
Момичета,не е много по темата,но някой слагал ли е в спиралата си бадемово масло за подхранване? След нанасяне на спирала миглите ми се скъсяват и опадат...

# 666
# 667
  • софия
Момичета,не е много по темата,но някой слагал ли е в спиралата си бадемово масло за подхранване? След нанасяне на спирала миглите ми се скъсяват и опадат...
Аз мажа вечер ячрм,и съм доволна

# 668
Нелллиии, ако се сложи директно в спирала, предполагам, че ще я размазва... И аз мажа вечер рициново масло. Не знам дали има ефект, но се успокоявам, че правя нещо  Laughing

# 669
  • София
Аз го взимам за 31лв,доставка 10дена .Ако ти излезнат малки ситни  пъпчици е от него ,аз нямах ,но много момичета се оплакаха от колагените на Неосел.

TROSHKATA, от къде го вземаш за 31 лв.  Hug

# 670
Нелллиии, ако се сложи директно в спирала, предполагам, че ще я размазва... И аз мажа вечер рициново масло. Не знам дали има ефект, но се успокоявам, че правя нещо  Laughing
вече се престраших и сложих няколко капки... Спиралата ми стана супер бляскава и разредена  Joy Нанасям я по-добре и по-лесно я свалям.Засега съм доволна,само ме опасява годността,да не се развали за 1,2месеца...

# 671
  • През девет планини в десета...
Преди време питах за мнения относно шампоана и тоника на Парусан. Купих си ги и вече няколко пъти съм ги употребила. Та минавам да ви кажа моите впечатления. Шампоана е хубав, косата ми става по жилава и жива. Тоника не бих си го купила втори път. След нанасяне косата ми изглежда като леко мазна и мръсна. А аз мразя лосиони, тоници и подобни без отмиване, които ми скапват идеално чистата коса веднага след измиването и. За ефект от по бърз растеж и нови косми още не мога да кажа нищо.  Thinking

# 672
Момичета , глицеринът ми става любим  Heart Eyes  Crazy

# 673
Момичета, при вас започна ли пролетния косопад ?? От няколко дни при мен започна ужасен косопад, та се чудя пролетния ли е (не му ли е рано още) или си е просто косопад... Sad

# 674
  • sofiq
Да дам отчет след 2 седмици и няколко дни пиене на колагена на Неосел,засега няма микакви пъпчици или друго,даже се разминах и само с една малка пъпка преди цикъл(по пронцип съм с проблемна кожа и преди цикъл ми избиват пъпки ).Надявам се и занапред на няма нежелани странични ефекти и още повече се надявам да има желания ефект Peace

Да ви кажа какво сътворих аз Mr. Green,нали най накрая ми пристигна маслото от люти чушки и го нанасям преди къпане на скалпа за 30-40 мин,но си купих и маската на Лореал за преди миене на косата за мазни корени.Та сега след престоя с маслото наклепах и маска в корените Laughing,какъв ще е ефекта ще разбера като ми изсъхне косата.

Общи условия

Активация на акаунт