Косопад - 10 тема

• 199 578
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
http://malena-shop.bg/kosa/ampuli-za-kosa/ampuli-protiv-kosopad/ … otiv-kosopad.html

Тия дали ще вършат работа?

Прегаин го имаше в Б-я преди, ползвала съм го, не съм имала уау ефект

# 106
http://malena-shop.bg/kosa/ampuli-za-kosa/ampuli-protiv-kosopad/ … otiv-kosopad.html

Тия дали ще вършат работа?

Прегаин го имаше в Б-я преди, ползвала съм го, не съм имала уау ефект

Ползвала съм няколко но за ефект не мога да кажа, за мен ефективни са тези на виши деркос и на алфапарф алпулите.

# 107
Може ли линк към тези на алфапарф?

# 108
# 109
  • Leeds, UK
Както можете да се досетите кака ви  е изхвърлила опаковката и листовката към него, сакън да не се претрупа нещо вкъщи. Но на него си пише, че не съдържа силикон и че е дълбоко почистващ шампоан, несъдържащ активните съставки на регаин и не подпомага растежа на новите косми, а просто улеснява проникването на съставките, подпомагащи растежа. Създаден е да улеснява проникването на Регаин, което се вижда и от името му.  Предотвратява косопад и накъсване на косата. Честно казано, хич не ме интересува какво има вътре, каналът е чист от косми. Joy Явно ми помага. Не съм се чувствала толкова щастлива от раждането на детето преди 7 години.

# 110
  • София
Някой ползвал Шуслерови соли за косопад?Мисля да пробвам и събирам мнения Hug

# 111
  • София
... несъдържащ активните съставки на регаин ...
Точно това ме интересуваше. Много благодаря  Hug

# 112
  • Street of Dreams
Имах любопитен разговор с едно момиче, което твърдеше. че е оправила косопада с....МАСАЖИ Shocked. Ходила на масажор и той, пипайки врата й отзад, я попитал дали има косопад. Тя казала - в действителност имам, а кожа и нокти са ми съвсем ок (какъвто е и при мен случая). Той обяснил, че не й липсват хранителни вещества, витамини и минерали, а схващане във врата спира притока на кръв към главата й. Не бях се замисляла, че това също е възможна причина... Thinking

# 113
  • София
На пръв поглед изглежда сякаш косопадът е възможно най-малкият проблем при намален приток  на кръв към главата, но кой знае.
Може би ако са притиснати нерви, свързани  с кръвоснабдяването на скалпа?
Разсъждавам лаишки, но ако дископатия може да доведе до лошо захранване на мускулна тъкан->изтъняване на крайник, тогава не е ли възможно и другото?

# 114
Цитат

Хематологът ми изписа Сорбифер 2 пъти дневно за 2 месеца + евентуално още два, ако не се вдигне до нормата за това време. Освен това ми каза, че нямало гаранция, че с пиенето на жел.препарат ще си вдигна феритина до желаните от мен нива (поне 70), той организмът си взимал колкото му трябвало. Ще си правя изследвания през месец да видя дали се е подобрил.
Между другото и аз пих сорбифер, защото съм с желязодефицитна анемия. Но на изхода като че ли няма нищо усвоено, излизат едни черни фекалии.  EmbarassedИзвинете за спама, но при теб така ли е?

Иначе съм с хормони в нормата. Витамини не съм изследвала, нито съм поръчвала скъпи мазила против косопад, защото провеждам друго лечение. Но имам наблюдение, че когата ми падат космите, корените изглеждат много слаби, едно време като дете имах здрави такива, като на тя имаше дебел прозрачен връх, а сега нищо. Може и да е от недостатъчни витамини. Вие какво мислите?

да, черни са при пиенето на желязо-съдържащи лекарства и дори водят до констипация. Затова е добре да се пият пробиотици и хранителни влакна за противодействие.
По темата - пия втора опаковка капсули Ревалид - вярно произведени в Словения, защото да Швейцария не съм ходила наскоро....и има ефект при мен - спря бесният косопад. Пада някой друг косъм от време на време, при къпане и след маска за коса - не повече от 10-15 косъма.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 15:21 от Bastet

# 115
  • София /Абсурдистан
С този лосион https://www.zlatnaribka.com/alterna/caviar-clinical-za-podsilvan … stimulator-100-ml  гарантирано спира падането на косата. При мен косопада спря съвсем, а причината беше хормонална, имаше и лечение с кортикостероиди.
Ето цялата серия, която не съм пробвала, но ще купя шампоана за начало, че сега трябва да поникне и нова коса https://www.zlatnaribka.com/alterna/caviar-clinical-za-podsilvane-na-rastezha
Ако някой знае нещо за поникване на коса, моля да сподели.

# 116
  • Leeds, UK
 Честита Нова Година, момичета! Пожелавам ви много нови и здрави косми и дебели плитки!  Grinning Аз четох за кокосовото, рициновото, зехтин, жожоба, розмарин, че стимулират растежа на косата. Аз взех да си правя маска от кокосово, розмариново и арганово масло веднъж седмично, щото продължавам с ампулите на Лореал. Още с първото слагане косата ми хареса много, нямаше и много паднали косми като за маслена маска, обаче и боя не ми  остана много  Grinning. Да е...ще го преживея, само да расте косата

# 117
От около две години е много страшно при мен, не му обръщах внимание, защото си казвах, че е сезонно или от стрес. Мажа домашни маски с масла, от които косата ми расте, но не спира да капе напълно. Общо взето на цикли, ту капе по-малко, ту страшно много.
Нямам никакво понятие от шампоани и хапчета.
Напоследък съм доста зле емоционално и това сигурно се отразява. Попийвах витамини последно време, абсолютно несериозно, когато се сетя и не знам дали си втълпявам, но след няколко дни понамалява и после като спра да пия се започва отново.
Реве ми се и дори в момента докато пиша ми се стичат сълзите..
На първо време смятам да накупя калций, магнезий, цинк, както и други витамини (ще се радвам на препоръки, че и тук изобщо не съм наясно) и ще видя как ще се отразят.
Живея в Германия и тук много се чака за часове при какъвто и да е лекар, освен ако не умираш. В БГ ще намеря време да си направя всички необходими изследвания, но пак не съм наясно какви точно трябва да бъдат, бихте ли ме насочили?
Пия противозачатъчни от около 3 години, но не вярвам да е от тях.

Не знам вече, какво да направя... Cry Cry

# 118
  • Leeds, UK
Напълно те разбирам. На мен ми прозира темето вече, така съм оплешивяла, имам опашка колкото на мишка. И аз си поплаквам от време на време, не че има полза от рев, даже напротив, ама като ми напират сами сълзите какво да направя

# 119
Напълно те разбирам. На мен ми прозира темето вече, така съм оплешивяла, имам опашка колкото на мишка. И аз си поплаквам от време на време, не че има полза от рев, даже напротив, ама като ми напират сами сълзите какво да направя

Happy Bella, изпращам ти най-голямата и силна прегръдка на която съм способна предвид мижавите ми килограми!!
Най-логичното нещо е, че нещо в организма не е наред, сигурно вече си се изследвала за какво ли не.. понякога е толкова нелепо, че трябва да попаднеш на невероятен специалист, на който да му дойде на акъла.
Дано нещата се оправят!! Пожелавам ти го чистосърдечно!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт