Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Форумът предлага няколко продукта, които се считат за ефективни в борбата с косопада. Някои от тях включват Regain 5%, гел против косопад на Давинс, ампули против косопад на Алфапарф, Orthomoл Natal, Maxi Hair и шампоани и балсами от супермаркети. Важно е да се отбележи, че ефективността на продуктите може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и реакции на организма.
-
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
-
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
-
Какви изследвания се препоръчват при косопад?
-
Какви са някои начини за повишаване на нивата на феритин?
Някои момичета споделяха тук, че имал действие за растеж на косата. Дано да се включат с мнение. Понеже е на маслена основа, засилва косопада, защото освобождава по-лесно космите, които така или иначе ще паднат, защото вече са с приключен жизнен цикъл. Това е ефекта на всяка маслена маска. Аз пък чета сега за шафрановото масло, досега никой не го е споменал в темите. Изглежда интересно.
....
. Те просто са готови да паднат, а маслото ще ги подпомогне. Но пък ще окаже благотворно действие на новите косъмчета, които растат.
те са много полезни за косъма и за скалпа. Ако се поровиш за маслата, ще видиш колко много по-ефективни и по-скъпи има от бадемовото, както например от ему, от шафран. Просто ще ти опада косата, която трябва да опада по-бързо, отколкото ако не го ползваш. Но косопадът не го причинява маслото. Причината е друга - сезонен косопад, хормонален, стрес, а някои от момичетата тук, дори не знаят причината за косопада си, въпреки множеството скъпоструващи изследвания. Всички ползваме масло и маслени маски за коса, аз в момента съм с кокосово например...наред с шампоан за 50 лв и ампули против косопад за 100 лв.