Косопад - 10 тема

• 199 553
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • Leeds, UK
Аз съм го ползвала преди години без да имам косопад тогава, помня, че много трудно го отмивах, но не не си спомням някакъв конкретен ефект. newsm78 Някои момичета споделяха тук, че имал действие за растеж на косата. Дано да се включат с мнение. Понеже е на маслена основа, засилва косопада, защото освобождава по-лесно космите, които така или иначе ще паднат, защото вече са с приключен жизнен цикъл. Това е ефекта на всяка маслена маска. Аз пък чета сега за шафрановото масло, досега никой не го е споменал в темите. Изглежда интересно.
http://cosmeticsandoils.blogspot.co.uk/2013/06/shafranovoto-masl … r-na-mladost.html

# 91
Какво ги освобождава? Те си валят направо  newsm62 ....
Относно измиването - нямала съм проблем. Четох хубави неща за бадемовото масло. Спирал косопада, косата растяла блестяща и здрава..та мисля да го пробвам..

# 92
  • Leeds, UK
Същото ще стане и с бадемовото масло, пак ще падат....или валят, както казваш Simple Smile. Те просто са готови да паднат, а маслото ще ги подпомогне. Но пък ще окаже благотворно действие на новите косъмчета, които растат.

# 93
Ползвала ли си бадемово масло ?

# 94
  • Leeds, UK
Да, както и повечето от маслата  Simple Smile, самостоятелно и в маски. Даже навремето си наливах в шампоана, същото съм го правила и с масло от жожоба.

# 95
Значи въобще да не си взимам?

# 96
  • Leeds, UK
Маслата не вредят  Grinning  те са много полезни за косъма и за скалпа. Ако се поровиш за маслата, ще видиш колко много по-ефективни и по-скъпи има от бадемовото, както например от ему, от шафран. Просто ще ти опада косата, която трябва да опада по-бързо, отколкото ако не го ползваш. Но косопадът не го причинява маслото. Причината е друга - сезонен косопад, хормонален, стрес, а някои от момичетата тук, дори не знаят причината за косопада си, въпреки множеството скъпоструващи изследвания. Всички ползваме масло и маслени маски за коса, аз в момента съм с кокосово например...наред с шампоан за 50 лв и ампули против косопад за 100 лв.  Grinning За съжаление не мога да разчитам само на масло. То ми е съпровождаща терапия.Ти знаеш ли  кое причинява твоя косопад?Чудесно, ако може да се оправиш само с маслото, пожелавам ти го от сърце.  bouquet

# 97
Кокосовото как го ползвате? Аз съм слагала само по краищата вместо балсам

# 98
  • Leeds, UK
Поразтопявам го малко на водна баня, че е твърдо и мажа навсякъде. Завивам с найлон и шапка и стоя колкото издържа. Особено преди боядисване  го правя, че иначе сваля боята, както всички масла.Аз го ползвам за всичко, за лице, за тяло след епилация, даже и за мазане и готвене. Тук при нас го продават в буркан по 500 грама . Половината го отделям в друго бурканче за козметични цели, а другото го изяждам  Grinning

# 99
Маслата не вредят  Grinning  те са много полезни за косъма и за скалпа. Ако се поровиш за маслата, ще видиш колко много по-ефективни и по-скъпи има от бадемовото, както например от ему, от шафран. Просто ще ти опада косата, която трябва да опада по-бързо, отколкото ако не го ползваш. Но косопадът не го причинява маслото. Причината е друга - сезонен косопад, хормонален, стрес, а някои от момичетата тук, дори не знаят причината за косопада си, въпреки множеството скъпоструващи изследвания. Всички ползваме масло и маслени маски за коса, аз в момента съм с кокосово например...наред с шампоан за 50 лв и ампули против косопад за 100 лв.  Grinning За съжаление не мога да разчитам само на масло. То ми е съпровождаща терапия.Ти знаеш ли  кое причинява твоя косопад?Чудесно, ако може да се оправиш само с маслото, пожелавам ти го от сърце.  bouquet
Чела съм доста за маслата, ще се почудя за бадемовото. А относно скъпоструващите няма смисъл според мен. Не цената е знак за качество. Благодаря за инфото все пак  bouquet bouquet

# 100
  • Leeds, UK
Първо сме минали през не толкова скъпоструващите Grinning, гаранция ти давам.  Ама като не сме видяли никакъв ефект...

# 101
Вярно е,че цената невинаги е определяща и ако успееш да се справиш с по-бюджетни неща,чудесно!Но рядко се получават така нещата.

# 102
От маслата ми винаги падаше по много коса и това в продължение на 2 месеца, спрях да слагам в корена..и сега само по дължината слагам..за корените има други алтернативи за косопад и растеж.

# 103
Цитат

Хематологът ми изписа Сорбифер 2 пъти дневно за 2 месеца + евентуално още два, ако не се вдигне до нормата за това време. Освен това ми каза, че нямало гаранция, че с пиенето на жел.препарат ще си вдигна феритина до желаните от мен нива (поне 70), той организмът си взимал колкото му трябвало. Ще си правя изследвания през месец да видя дали се е подобрил.
Между другото и аз пих сорбифер, защото съм с желязодефицитна анемия. Но на изхода като че ли няма нищо усвоено, излизат едни черни фекалии.  EmbarassedИзвинете за спама, но при теб така ли е?

Иначе съм с хормони в нормата. Витамини не съм изследвала, нито съм поръчвала скъпи мазила против косопад, защото провеждам друго лечение. Но имам наблюдение, че когата ми падат космите, корените изглеждат много слаби, едно време като дете имах здрави такива, като на тя имаше дебел прозрачен връх, а сега нищо. Може и да е от недостатъчни витамини. Вие какво мислите?

# 104
  • София
Заинтригувахте ме с този шампоан Прегаин. Happy Bella, на твоята опаковка пише ли каква е активната му съставка? Изобщо някакъв състав има ли написан? Аз в момента нямам косопад и не са ми необходими силни препарати, само ми се искат малко повече нови растежи.

Общи условия

Активация на акаунт