Косопад - 10 тема

• 200 138
  • 776
  •   1
Отговори
# 255

За растеж също много добри отзиви имаше за енергизиращия гел на Давинес, него също не съм ползвала, но от шампоаните им съм много доволна

Като казвате растеж поникване или растеж на дължина имате предвид  newsm78

# 256
  • sofia
Здравейте,
При недостиг на калций какво вземате? Чудя се дали в Калмацин-а количеството е добро?

# 257
И аз една година вече се боря с косопада обаче никаква файда. Използвам в момента phyto шампоан,ампули и витамини за коса. Преди това използвах алтерна хавиер клиникал шампоан и ампули.пиех на туин лабс hair factors.шампоани и балсами пура дор също.  Огромни количества биотин. имам нови растежи,но те са много тънички и заострени в края (?) Някой да е забелязал подобно нещо и да има обяснение? Отстрани лесно пада бебешката коса. Иначе расте на дължина супер бързо..ноктите ми са изключително здрави,кожата ми е супер също,въобще суплементите си вършат чудесно работата,но косата все така си пада. Пътя ми е разширен и си виждам скалпа над челото  Shocked имах разкошна чуплива,лъскава,кестенява и гъста коса. Сега е по светла, по-тънка. Имам и бели косми. Не се боядисвам от може би 7-8 години. Най-вероятно е стрес,зашщото се преместихме в сащ. Мислех,че може да е водата,сложих филтър на душа,който премахва хлорамина и хлорина,както и тежките метали. Изследвания чудесни...явно промяната така ми се отрази. Дано вече спре

# 258
  • Бургас
Изследвания чудесни...
Изследвания на какво, какви?
Щитовидни, феритин и изобщо целия железен панел, цинк /при мен косопадът намаля след прием на цинк/, Б12... и т.н. Ендокринолог, при който преди години бях ходила само заради косопад ми пусна около 7-8 листа изследвания като каза, че това е най-важното, иначе има и още. Ти какво си пускала?

# 259
veniva, на мен косата ми пада много стряскащо над половин година. Сега е дори по-гъста отпреди.
Косопадът спрях с ампулите против косопад на Керастас и шампоан Ревита. Ампулите ползвах всеки ден по половин. Правех някакви почивки между тях. Но изхабих няколко кутии. Ревите ползвах половин година сигурно само него.
Когато косопадът спря, използвах една кутия ампули Денсифик на Керастас.
С тях косата ми се сгъсти много.
И аз изкупих какво ли не тогава, останах на продуктите, от които веднага получих резултат. Ако нещо чакам месец да подейства..

Два-три пъти се мазах и с чесън, когато е смесен със зехтин, не мирише така.
И аз си пусках изследвания при личната лекарка, после разширени за китовидната жлеза. И при мен беше спрес. А след такъв як косопад е нормално да се появят бели косъмчета от новорастящите.

# 260
Добре,благодаря момичета за включването. Heart Eyes Като приключа с файтото,ще пробвам керастас. Ампулите не съдържат ли по-агресивна съставка? Миноксидил или нещо от сорта?

Изследвания само кръвни и щитовидна. Увериха ме,че нямало от какво да се притеснявам. Но ще помисля за по-подробни изследвания определено. Юни ще стане една година откакто отчетох тоя проблем,ще си дам още две седмици.  Все се надявам и броя падналите косми,че са по-малко  Rolling Eyes
Да добавя...подстригвам се доста често последната година,тъй като косата ми е като изгоряла,безжизнена и оранжавее,но и расте бързо както казах. Чупи се и цъфти без да е стигнала кой знае каква.дължина. отврат направо

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 06:11 от veniva

# 261
Не съдържат миноксидил, аз гледах да няма тази съставка.  Peace
Керастаз имат и пордукт с миноксидил, но той е друг.

# 262
Занижени стойности на витамин д също предизвиква косопад.При мен беше така.

# 263
lanirema, а кой Витамин Д като добавка ви препоръчаха на коя фирма, и моите стойности бяха много ниски последно като го изследвах.

# 264
Аз пих  това мисля,че повлия косопада.Имах и някакви стрелкащи болки по тялото.Те със сигурност отшумяха.   http://apteka.framar.bg/30012072/%D0%B0%D0%BB%D1%84%D0%B0-d3-%D0 … BC%D0%BA%D0%B3-30    

# 265
Здравейте мили дами,
няма да съм първата, няма и да съм последната с този проблем, изчетох доста мнения по въпроса, но не мога да си намеря нормалното решение, иска ми се човек с опит да подскаже.
На 30 съм, не съм раждала. Имах прекрасна гъста коса, правила съм си 3 или 4 пъти студено къдрене преди години и пак косата ми растеше буйна и здрава.
Миналата година се боядисах руса на кичури + изсветляване.(за първи път в живота си)
 От март месец насам, много често започнах да губя косми. Едно ресане - ми струваше нерви и сълзи, на гребена оставаха около 20 косъма. При къпане пак така, всеки път като се сресвах през деня беше така, косъма ми много се изтъни, ужасно много. И за това постоянно я сресвах таз моя коса, защото тънките косми се оплитаха или падаха по мене.
На темето си виждам как прозира косата, пътя ми много оредя и чак виждам лека плешивост от около 1 -2 мм. Конската опашка която имах - изтъня. Сега не смея да я боядисвам, защото ме е страх да загубя още коса. Ходя си с отраснали корени. Направих си бретон, за да скрия пътя който оредя, но пак от горе виждам прозиращо теме. Пих 1 месец ревалид, освен подуване в корема, и гадене след прием, друго не усетих. Косата ми пак падаше, може би по-малко но не знам. Сега пия 1 месец омега 3 на Допел херц и отделно съм си купила цинк на хапчета.
Да продължа ли с тази терапия, или да мина на нова?
Готова съм да дам и пари за скъпия приорин, стига да знам, че ще ми помогне.
Някой с моя проблем - моля отзовете се! Споделете.
Не съм се изследвала, но знам от години, че имам понякога висок пролактин, защото имам микроаденом на хипофизата. Но преди той ми влияеше само на цикъла, там оплаквания сега нямам.
Какво да пия, за да укрепне косата ми и да спре да пада, че как съм тръгнала, скоро ще е още по-зле  Cry Sad Cry Sad

# 266
Ако пиеш цинк, вземи си и мед (елементът мед, не пчелен). Вземи си и биотин. Обикновено добавките трябва да се пият поне 3 месеца за някакъв забележим ефект.
Ако разбираш английски, виж този клип. Жената обяснява възможни причини за косопад
https://www.youtube.com/watch?v=VL2ouoqkkOQ

# 267
От Приорин има ефект, но при мен беше в комбинация с ампули и шампоан. Само Приорин не съм съвсем сигурна, че ще има ефект. Със сигурност, ако трябва да избера едно от трите, бих избрала шампоана.
Той ме спаси най-много. Ползвах шампоан Ревита.
При косопад не бих ползвала боя никаква. При моя косопад след като го бях овладяла, се боядисах с безамонячна, която и преди съм ползвала без проблем и косопадът се завърна веднага с пълна сила.

# 268
Благодаря за мненията!
може ли пак името на шампуана? пълното му название?
Майка ми също от страда от косопад 2 пъти в годината и само хапчета Анакапс на Дюкре казва че я спасяват. 75 лв струват 3 опаковки за 3 месеца, после се пият по 1 опаковка за овладяване на ситуацията.
Струват ли си?
Някой ползвал ли ги е, за да каже мнение?

# 269
http://apteka.framar.bg/30015808/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%82% … 180-%D0%BC%D0%BB-

Това е шампоанът, има го онлайн, има го и в аптеки, но не знам точно в кои.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт