Косопад - 10 тема

• 200 141
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета, до сега само ви четях, но реших и аз да пиша. Та моят проблем е следния, от известно време косата ми чувствително оредя, отпред на бретона е толкова рехава че ми прозира вече темето. Реално като се замисля, косопад не съм имала, просто оредя и се появиха плешиви петна. Мажа се с ампулите на Виши, но не намирам някакъв ефект. Чудя се за този добавка Макси хеър Thinking, сигурно е обсъждано, но да питам как го поръчвате и има ли вариант да се включа ако някой прави поръчка. Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 12:58 от Galadriel78

# 241
Galadriel78, аз си го поръчах от една мацка, която вкарва такива добавки и винаги го има наличен. Малко по-скъпо излиза, но не се чака 15 дни. Аз го платих 36 лв. Ако решиш, пиши на лично да ти дам координати.

# 242
  • Казанлък
Кажете как по-точно ползвате Alpicort F? Само на най-засегнатите зони?  По колко пъти дневно? Странични ефекти?
Ползвах го всяка вечер.Мажех навсякъде и най-вече по темето,защото беше по засегнато.
Благодаря! А колко време продължи лечението? Доволна ли беше от ефекта?

# 243
Някой ползвал ли е хр.добавка Foligain производител Anagen research? Има ли ефект, намирам ги в доста сайтове.

# 244
  • София
Момичета, на мен ми откриха киста в корена на един мъдрец. Бях чела, че е възможно такива възпаления да предизвикат косопад. Може да си направите панорамна снимка за всеки случай. Не знам дали си въобразявам, но ми се струва, че ми се е посгъстила малко косата от известно време. Въпреки това не ми расте особено и се чудя с какво да я стимулирам. Ползвали ли сте масло от Ему? Четох, че помага. 80% от задрямалите фоликули се събуждали и започвали да израстват. Shocked

# 245
  • София
Момичета, при вас еднакъв брой косми ли падат при разресване - например първия и 3-4 ден след измиването на косата ....

# 246
Здравейте!
Аз определено мисля, че биотина намали драстично косопада ми. Започнах да пия преди три седмици заради неспиращ есенен косопад. Обикновено края на август- септември започна и спиа към края на януари, но не и тази година. Заложих на максималната концентрация, която успях да намеря - 10 000 мигрограма. Отелно започнах маслени маски и смених шампоаните.  
Гледам, че имам нови разтежи около линията на косата, но не и отзад на върха на главата. Сега търся нещо, което да стимулира нови разтежи, защото косата ми видимо е оредяла на темето.

Аз при ресане не ги броя, но днес в банята ги преброих, поне тези които успях да намеря бяха 30 на брой. После при сушенето и ресането паднаха още, но не съм ги броила.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 16:00 от Миоки

# 247
  • Велико Търново
Миоки, кой биотин точно пиеш?  bouquet

# 248
Взех от Амазон този. Не съм в БГ и тези ми бяха най удобни.
Хапченцата са супер мънички и лесни за пиене и се пият по 1 на ден.
Мисля, че всякакви ще свършат работа, само гледаш концентрацията да е каквато търсиш.

# 249
Момичета, бях на дерматолог преди около 3 седмици. Също си направих и всички възможни изследвания. Всичко ми беше в норма, но се оказа, че имам по думите на дерматоложката "доста сериозна себорея". Имах доста често екземи по линията на косата, но изчезваха и не им обръщах внимание последната година. Това било при мен едната причина за неспиращия косопад, а другата, че нося косата си на стегната опашка или кок непрекъснато. Мразя косата да ми пада в очите, но явно доста съм прекалила с пристягането, защото около слепоочията ми в последните месеци косата оредя доста.
Изписа ми един шампоан на Дюкре, Локоид Крело за себореята, Ревалид за косопада. Каза ми да сменям прическата, защото много съм си стресирала косъма, така и правя. Отделно ми изписа един съвсем нов продукт на Биотрейд, който още го няма по аптеките, за съжаление, но се очаква в близките месеци да е зареден, за стимулиране разтежа на косъма с капсаицин. Не му знам името наизуст, а и сега не ми се търси рецептата, но е във вид на писалка и е доста концетриран като действие. Паралелно си пия Макси хеър, едва ли ще ми навреди. Косопада като че ли намаля, но още е много рано и косъмът е все още стресиран.
Ще се отчета по-натам като има съществени резултати, дано да е скоро.  Praynig

# 250
Момичета, бях на дерматолог преди около 3 седмици... Изписа ми един шампоан на Дюкре, Локоид Крело за себореята, Ревалид за косопада... Паралелно си пия Макси хеър, едва ли ще ми навреди. Косопада като че ли намаля, но още е много рано и косъмът е все още стресиран.
Ще се отчета по-натам като има съществени резултати, дано да е скоро.  Praynig

Нямал смисъл да пиеш Ревалид и Макси Хеър едновременно. Някои от витамините, които не са водоразтворими, а мастноразтворими, се натрупват в организма и могат да доведат до тосичност, включително и косопад. ...освен ако не говориш за тоник или балсам Ревалид?

# 251
При лечение на пърхот, себорея и други, кодопада може да се яви като последващо явление от третирането със по-силни шампоани.
Капсацина се извлича от лютите чушки, много козметични продукти има с него, спомням си че съм чела в темите тук някъде доста момичета препоръчват това
http://www.green-master.eu/shop/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D … 0%B0%D1%82%D0%B0/, но аз не съм го ползвала
За растеж също много добри отзиви имаше за енергизиращия гел на Давинес, него също не съм ползвала, но от шампоаните им съм много доволна

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 12:50 от zari65

# 252
За лосиона говоря, аз й казах че съм започнала Макси Хеър, затова не ми изписа допълнителни таблетки.
Това масло и аз го бях набелязала, може би ще го пробвам като измажа Ревалида.  Peace

# 253
От къде купувате МАXI HAIR?  bouquet

# 254
  • софия
Макси Хеър от iherb.

Общи условия

Активация на акаунт