Косопад - 10 тема

• 199 950
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Без да съм използвала нито пяна, нито лосион, и аз си мисля, че пяната няма да е по-ефикасна, поради причината, която Ондин е дала. Мисля си, че ще остава повече по ръцете, отколкото да има на главата.
Ондин, чела съм назад, че си ползвала лосион 5%. Аз също се чудех дали направо да не поръчам 5%, ама.... нещо не се престраших. Ще започна с 2%, пък да видим какво ще стане..
Ето това поръчах аз

# 391
  • Street of Dreams
Честито и успех. Зеления не съм го виждала. Момичета, не забравяйте, че за да видите ефект, трябва три месеца да сте стриктни.

# 392
https://www.rogaine.bg/bg/products/kosopad. И пяната е 5 %, значи трябва да ки взема разтвор за мъже, така ли newsm78

# 393
Днес ходих да си подстрижа малко перушината и да си взема от Еконт миноксидила. Започвам го тази вечер.
Стискайте палци. Ето го:

# 394
sharpy, ще стискам палци, дано да ти подейства и то бързо.

Моля, сподели после дали е имало резултат при теб и дали имаш някакви странични ефекти от миноксидила.

# 395
sharpy, ще стискам палци, дано да ти подейства и то бързо.

Моля, сподели после дали е имало резултат при теб и дали имаш някакви странични ефекти от миноксидила.
Brie, каква телепатия само  Grinning Тъкмо ти писах в една друга тема, по друг въпрос.
Задължително ще споделя за резултат!  Hug

# 396
sharpy, видях ти отговора и там. Телепатия наистина. Joy

Аз исках да взема за мъжа ми миноксидил, но четох за страничните му ефекти и се отказах. После четох, че стемоксидина нямал никакви негативни ефекти върху организма, но действал по-бавно. Съдържа се в ампулите за косопад на Керастаз, мислех да ги купя, но се разтърсих за нещо по-евтино и намерих това:

http://www.ebay.ca/itm/GARNIER-FRUCTIS-Soin-Capillaire-GROW-STRO … 60353.m2749.l2649

Съдържа същото количество стемоксидин както и ампулите на Керастаз, само че е доста по на сметка. Може да провериш дали го продават в БГ и просто да го имаш като вариант за по-нататък.

# 397
  • sofia
Здравейте,
Включвам се да ви споделя, че аз имам видим успех с енергизиращия шампоан на Давинес.
По принцип косопадът ми беше по-обилен миналата пролет и лято, зимата много намаля и тази пролет пак се усили. Реших да пробвам шампоана, тъй като ми се появи и пърхут. Първите 3 измивания падна повече коса, отколкото с предишния шампоан (някакъв стандартен, непрофесионален на Лореал). След това, обаче, виждам огромна разлика.
Опитайте търпеливо и с него, според мен определено стимулира скалпа ( ако там е проблема). Успех ви пожелавам от сърце!  Hug

# 398
Моя косопад се появи отново март тази година, двойно по-силен от предишния. Пак на основата на стрес.

Но аз съм с нисък вит. Д, заради държавата, в която живея и трима доктори са ми пускали изследвания заради косопада и как не един не каза, че  ниския вит. Д може да има връзка с това.

Миналия път го преборих с много маски, отвари, ампули, шампоани - полза от шампоан видях само от този на Виши. Пих Мерц, две опаковки, и Биотин и какви ли не още витамини. Е отне ми почти година да го спра и да си възстановя ПОЧТИ косата.

И сега пак, и беше толкова силен, че  се наложи да си отрежа косата до раменете, а беше дълга до средата на кръста  Cry
Сега съм с рецепта за конски дози вит. Д, и Б комплекс. Купих и Приорин. И винаги имам под ръка хининова вода. Купих и  енергезиращият шампоан за косопад на Виши, че намерих този в лилавата опаковка. Личния тук ми отказа да ми предпише Миноксидил. 

А сега като се прибера в БГ ще си закупя Давинес и Макси хеър.

Ад е този косопад  Sad

# 399
  • Бургас
Самсара, а какво ти е нивото на цинк? Желязо? Б12?
Питам понеже при мен те основно повлияха положително, плюс витамин Д.

# 400
За съжаление и моя косопад се завърна от месец като последните 10-15дена се усили още повече.Не съм спирала/само леко почивки от около седмица/да пия приорин, цинк, макси хеър, магнезий и селен/заради щитовидната/ и въпреки всичко пак започна.
Пак съм отчаяна и на кръстопът какво още да направя за да му повлияя този път.
До сега не съм изследвала нито вит.Д, нито Б12 и съответно не съм ги пила-то май само те останаха  Simple Smile
Четох, че Б12 има таблетки за смучене. Вие под каква форма ги приемате.
Иначе има доста малки косъмчета от приорина, но за съжаление и те взеха да падат Sad

# 401
Метилкобаламин - тази форма на витамин в12 е най-лесно усвоима,
освен това трябват желязо и фолиева киселина,
не трябва да се приемат заедно/ покрай млечни и кофеин, защото усвояването силно намалява ....

В Ремедиум има такава форма, в англ. ибей също, както и в iherb ...

Имала съм същия ефект и с другата форма на В12- цианкобаламин, но напоследък нещо не се получава, затова преминах на метилкобаламин.

# 402
За Приорина бях изчела много положителни коментари, но при мен за съжаление ефект няма. Пия го вече трети месец и нищо. Ползвам и шампоана Дефлувал, за който също изчетох много добри отзиви, а и мои познати са много доволни, но уви - при мен нищо не помага. Мен също ме посъветваха да се подстрижа по-късо, защото косата ми е до кръста, но ми предстои сватба и не ми се искаше точно преди нея да се скъсявам драстично (то като цяло не ми се иска де и не съм убедена, че това е решението - къса или дълга пак ще си опада Sad ) Аз също бях с критичен вит. Д, който повишихме, но не виждам разлика в косопада.. Започвам да си мисля, че просто ще трябва да се примиря и да си остана без коса. Чудя се докъде ще стигне този косопад, не ми се иска да разбирам де Shocked

# 403
Метилкобаламин - тази форма на витамин в12 е най-лесно усвоима,
освен това трябват желязо и фолиева киселина,
не трябва да се приемат заедно/ покрай млечни и кофеин, защото усвояването силно намалява ....

В Ремедиум има такава форма, в англ. ибей също, както и в iherb ...

Имала съм същия ефект и с другата форма на В12- цианкобаламин, но напоследък нещо не се получава, затова преминах на метилкобаламин.

Може ли линк към  Ремедиум или  iherb  Praynig
Благодаря
П.П Може ли да се приема вечер преди лягане например, заедно с желязо /ако съм разбрала вярно/, т.к през деня ми е трудно особено заради кафето

# 404
За Приорина бях изчела много положителни коментари, но при мен за съжаление ефект няма. Пия го вече трети месец и нищо. Ползвам и шампоана Дефлувал, за който също изчетох много добри отзиви, а и мои познати са много доволни, но уви - при мен нищо не помага. Мен също ме посъветваха да се подстрижа по-късо, защото косата ми е до кръста, но ми предстои сватба и не ми се искаше точно преди нея да се скъсявам драстично (то като цяло не ми се иска де и не съм убедена, че това е решението - къса или дълга пак ще си опада Sad ) Аз също бях с критичен вит. Д, който повишихме, но не виждам разлика в косопада.. Започвам да си мисля, че просто ще трябва да се примиря и да си остана без коса. Чудя се докъде ще стигне този косопад, не ми се иска да разбирам де Shocked

Аз го боря моя косопад от близо 10г. започнал след второто ми раждане и до сега не съм се преборила.Има и спадове/намалее драстично за около /3-5мес./ и после пак започва.Какви ли не изследвания от който всичко беше в норма, освен ТСХ/сега го лекувам Simple Smile/, но той си продължава.
Първите пъти когато съм пила и Пантогар и Приорин са ми действали без грешка, но при повторения действията им при мен намалят.
Подстрижката не е решение. Аз много пъти я подстригвах, но без резултат.
Като усетя че се усилва косопада и сърцето ми се свива  Cry

Общи условия

Активация на акаунт