Косопад - 10 тема

• 199 992
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Дори в разни чисто информативни сайтове си пише, че себореята води до косопад. Може би не при всеки, но оказва влияние на косъма. Зависи и колко е тежка, моята беше най вече по линията на косата отпред и отзад, не съм имала удебеляване на кожата или нещо подобно, а само много ситни пъпчици, придружени със сърбеж.

Като се мажех с това лекарство, ефектът, поне при мен, беше почти незабавен и разбира се на мен на 4-тия ден ми писна да се мацотя, но е важно да се продължи, защото има период на ремисия.
След това се мазах с лосиона на Ревалид и пиех Макси Хеър (все още го пия) и ефект имаше, а сега се мажа със Себомакс на Биотрейд, сравнително нов продукт, добре загрява скалпа и след 3 месеца ще се разбере дали има ефект. Паралелно правя маски с масло от ему и след всяко миене на влажна коса впръсквам лосиона против косопад на Alterna Caviar. Като изхабя целия този арсенал и ако няма ефект, какъвто ми се иска, поръчвам Регаин.

# 376
От шампоана Себомакс на Биотрейд получавах ужасяващи сърбежи.Отново ти благодаря за информацията 😋

# 377
Възможно е, знам, че е доста изсушаващ, не съм го ползвала.
Иначе това е един гел от същата серия във формата на писалка, съдържа капсаицин (веществото на лютите чушки) и се предполага, че подобрява кръвообръщението в скалпа и "събужда" космените фоликули, ползвам го от едва 5 дни сутрин и вечер и не мога да дам отзиви засега, освен че пари доста.  Peace

# 378
Figs, изчетох твоите по-стари мнения.  Hug
При теб има ли някаква промяна оттогава до сега? Ако да /искрено се надявам да е ДА/, от какво според теб се е повлиял косопада?

Късно отговарям  Embarassed, извинения.
Зверовитият косопад преди много години, беше следствие на хормонален калабалък. Спря след дълго пиене на разнообразен букет от противозачатъчни  Sick Confounded
Миналогодишният, за който си прочела вероятно, спря след прием на калций и магнезий....
Edit: поизтрих

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 01:27 от Figs

# 379
Уффф  Sick
Надявах се на друг отговор  Sad
Аз вече дори се замислям за тежката артилерия - ригейн. Набарах едно момче в ОЛХ, че продава гръцки и май, май ще правя поръчка...

# 380
Уффф  Sick
Аз вече дори се замислям за тежката артилерия - ригейн. Набарах едно момче в ОЛХ, че продава гръцки и май, май ще правя поръчка...

Sharpy, за колко го продават?

# 381
  • София
    jenn_kata - Др. Брощилова

# 382
Уффф  Sick

Sharpy, за колко го продават?
60 лв е броя. Аз вече поръчах и го чакам в понеделник.

# 383
А този от бг сайта, не става ли? Имат и промоция за 3 месеца, в нов вид- пяна

# 384
Не съм го използвала и не мога да дам мнение.

# 385
Sharpy, а той си е конкретно за жени?

# 386
  • Street of Dreams
Не ви препоръчвам пяната.

# 387
Sharpy, а той си е конкретно за жени?
Да, за жени е - 2%
Има и за мъже, и за жени. Аз за начало поръчах женският.

# 388
Хм, и на мен така ми се струваше, защо Ондайн? Новите са все пяна Confused

# 389
  • Street of Dreams
Хм, и на мен така ми се струваше, защо Ондайн? Новите са все пяна Confused
Пяната я има откакто го има и лосионът. Първо, защото повече от половината отива по пръстите и косата, а не по скалпа и второ, 2% е недостатъчно за видим ефект. Пари на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт